Rukometaši "Dinama" 12. septembra u Sloveniji

PANČEVO, 11. septembar 2017. (TV Pančevo) - U trećem kolu regionalne SEHA lige rukometaši Dinama gostovaće ekipi Gorenja u Velenja u Sloveniji, 12. septembra U trećem kolu regionalne SEHA lige rukometaši Dinama gostovaće ekipe Gorenja u Velenja u Sloveniji, 12. septembra SEHA league.

Ivan Petković, šef stručnog štaba kaže da posle poraza kod kuće od Metalurga idu u goste u Velenje, još jednoj dobroj ekipi koja je dobro selektirana i koja je promenila trenera.

Pokušaćemo da mnogo hrabrije odigramo nego utakmicu kod kuće. Želimo da igramo dobre minute i da se kroz SEHA ligu razvijamo. Što se tiče budžeta i igračkog kadra postoji razlika, ali Dinamo neće dozvoliti da ne igramo dobar rukomet i da se ne borimo i da ne pokažemo dobar karakter. Probaćemo da odigramo što bolji rukomet u Velenju i da prikažemo što više dobrih minuta, kazao je Petković.

Pavle Banduka, rukometaš Dinama takođe kaže da, iako je klub prvi put u SEHA ligi, da nastoje maksimalno da koriste minute na terenu.

Utakmica u Velenju, protiv Gorenja igraće se 12. septembra u 19 časova. Nakon Slovenije, rukometaši Dinama putuju u Belarusiju gde će se 19. septembra u četvrtom kolu SEHA lige susresti s igračima Meškov Bresta, od 18.15 časova.