Rađen zabeležio prvu trenersku pobedu

PANČEVO, 12. jul 2017. (TV Pančevo) – U cilju promocije kampa vodenih sportova“Number one”, na otvorenom pančevačkom bazenu odigrana je prijateljska utakmica između igrača mlađe kategorije vaterpolo kluba “Mladost”, koje je predvodio vaterpolista Nikola Rađen. Proslavljeni vaterpolista je do sada obišao dvadesetak gradova.

Na otvorenom pančevačkom bazenu, sugrađani su imali prilike da vide mali vaterpolo spektakl, a sve u cilju promovisanja kampa “Number one”. Poznati vaterpolista Nikola Rađen, ističe da je osnovna ideja kampa da se vaterpolo proširi po celoj Srbiji, zbog čega je on lično obišao više od dvadeset gradova.

- Svi znamo koliko nam je vaterpolo doneo radosti i koliko smo dobri u vaterpolu. Zbog toga kamp i nosi ime “Number one”. Ono sve što je najbolje biće kod nas na kampu. Organizujemo kamp u Vrnjačkoj banji za decu od 7 do 17 godina. Oni će u Vrnjačkoj banji imati prilike da se druže sa šampionima, da rade sa njima i da jednog dana i oni dobiju priliku da postanu šampioni - rekao je vaterpolista Nikola Rađen.

Direktor JKP “Mladost” Predrag Stojadinov naglasio je da Pančevo uvek otvara ruke prema sportu i sportistima.

- Pre svega želim da se zahvalim vaterpolo klubu “Mladost” koji nam je omogućio da njihove mlađe kategorije odigraju međusobno utakmicu na čijem čelu je proslavljeni vaterpolista i reprezentativac Nikola Rađen. Iza tog projekta je stalo Ministarstvo za sport i omladinu. Ovo će verovatno biti jedan od najboljih kampova za mlađe kategorije u ovom delu Evrope - objasnio je Predrag Stojadinov, direktor JKP “Mladost”.

Utakmici su prisustvovali i gradonačelnik Saša Pavlov, Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva kao i Aleksandar Stevanović, član Gradskog veća. Kamp će se održati u Vrnjačkoj Banji u periodu od 15. jula do 12. avgusta u četiri smene, a namenjen je deci uzrasta od 7 do 17 godina.