"Želja" sa Mrđom u nastavak sezone

PANČEVO, 7. februar 2018. (TV Pančevo) – U toku zimske pauze FK "Železničar" promenio je trenera. Na mesto šefa struke pančevačkog srpskoligaša postavljen je Goran Mrđa, a u toku prelaznog roka klub je napustilo nekoliko igrača, dok su redove "dizelke" pojačali fudbaleri iz mlađih kategorija.

Treća je sezona kako fudbaleri "Železničara" igraju Srpsku ligu "Vojvodine". "Dizelka" trenutno zauzima osmo mesto na tabeli 23 boda, posle 15 odigranih utakmica. Za nastavak sezone "Želja" se priprema u izmenjenom sastavu u odnosu na jesenji deo. Perspektivni dvadesetogodišnji štoper Nemanja Tekijaški potpisao je za superligaša, subotički "Spartak", klub je napustilo još nekoliko igrača, a prvom timu su se priključili fudbaleri iz mlađih kategorija. Do promene je došlo i na klubi "Železničara". Na mesto šefa stručnog štaba došao je Goran Mrđa.

Najavljeno je da će u prolećnom delu prvenstva šansu dobiti mlađi prvotimci pančevačkog kluba.

Fudbaleri pripreme obavljaju u Pančevu, a zakazano je i nekoliko prijateljskih utakmica, ozbiljnih provera, kako bi što spremniji ušli u nastavak sezone.

Prva takmičarska utrakmica biće i šansa za trofej. U finalu Kupa Fudbalskog saveza Pančeva "Želja" će se sastati sa ekipom "Vršac Junajted". Ta utakmica na programu je 3. marta.

Srpska liga "Vojvodine" nastavlja se 11. marta, kada će "Železničar" ugostiti "Omladinac" iz Novih Banovaca, trećeplasiranu ekipu na tabeli.