"Dinamo" - "Metalurg" u sredu u Hali

PANČEVO, 4. septembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" posle pobede u prvom kolu SEHA lige u Novom Sadu, u sredu u Hali sportova u Pančevu dočekuju skopski "Metalurg". Gosti su u ovom meču apsolutni favoriti, a očekuje se da Pančevci pomognu rukometašima "Dinama", tako što će doći u Halu sportova, jer to oni zaslužuju.

Rukometaši pančevačkog "Dinama" nastavljaju takmičenje u SEHA ligi na krilima pobede u Novom Sadu nad "Vojvodinom" u prvom kolu. Bez euforije i sasvim realno, u "Dinamu" ocenjuju da će teško doći do bodova, jer već u sredu, 6. septembra, od 20 sati i 45 minuta u Hali sportova dočekuju "Metalurg" iz Skoplja, koji je favorit u ovom meču.

Rukometaši "Dinama" su najmlađi u SEHA ligi, a mladi su puni entuzijazma i želje za nadmetanjem, odnosno učenjem. Poštuju goste iz glavnog grada Makedonije, ali obećavaju da će svaku šansu, ako je bude, iskoristiti.

U međuvremenu, između prvog i drugog kola SEHA lige "Dinamo" je u okviru EHF kupa gostovao u Portugaliji, gde je u dve utakmice poražen od lisabonske "Benfike". Bez Branka Radanovića i golmana Dušana Petrovića, "Dinamo" nije mogao više protiv "Benfike".

Po povratku iz Portugalije, rukometaši "Dinama" okrenuti su susretu s "Metalurgom". S obzirom na prethodne uspehe i rezultate u klubu, Pančevci bi valjalo da podrže "Dinamo" u sredu, jer to oni zaslužuju.

U naredna dva kola SEHA lige "Dinamo" gostuje prvo u Velenju 12. septembra, gde igra s "Gorenjem", a onda u Belorusiji 19. septembra, gde se sastaju s "Meškov brestom".