"Dinamo" protiv "Zvezde" u poslednjem kolu

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ odigraće poslednju utakmicu u ovoj takmičarskoj sezoni. Meč se igra u petak od 18 sati, u Hali sportova, a protivnik je beogradska „Crvena zvezda“.

„Dinamo“ i „Crvena zvezda“ sastajali su se pet puta u prethodne dve godine, Pančevci imaju pobedu više. Svaki od tih mečeva bio je veoma interesantan, neizvestan i svakako zanimljiv za publiku. Poslednju utakmicu u ovogodišnjem izdanju Super rukometne lige Srbije odigraće upravo ova dva rivala u petak, u pančevačkoj Hali sportova. Iz žuto-crnog tabora najavljuju sjajan duel.

U dosadašnjem toku plej-ofa Super rukometne lige Srbije podrška sa tribina pančevačke publie nije nedostajala. Trener Ivan Petković i prvotimac „Dinama“ Miloš Barudžić iskoristili su priliku da pozovu Pančevce da još jednom, poslednji put u ovoj sezoni, ispune Halu sportova i budu igrač više žuto-crnima.

Utakmica poslednjeg, 10. kola plej-ofa Super rukometne lige Srbije između „Dinama“ i „Crvene zvezde“ igra se u petak, 1. juna od 18 sati.