"Dinamo" izgubio od "Omladinca"

PANČEVO, 7. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ poraženi su od „Omladinca“ iz Novih Banovaca sa 1:0 u 9. kolu Srpske lige Vojvodine.

Utakmicu Srpske lige „Vojvodine“ između „Dinama“ i „Omladinca“ obeležila je bleda igra oba tima. Domaći su imali posed, ali ne i pravu ideju kako da efikasno završe akciju, i probiju gustu odbranu rivala, dok su gosti svoju šansu vrebali iz kontranapada. Odlučujućiu momenat viđen je u 50. minutu, kada je rezervista Mojsilović uputio šut sa 16 metara, a lopta uspela da se „promuva“ kroz odbranu rivala i završi iza leđa golmana Čanovića. Nije bilo promene rezultata, pa je utakmica završena rezultatom 0:1.

„Dinamo“ je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio 14 bodova i utakmicu manje, i nalazi se na sredini tabele Srpske lige. Sledeće subote od 14 sati „Brzi voz“ će u humanitarnoj utakmici ugostiti srpskog predstavnika u Ligi šampiona „Crvenu zvezdu“, a sav prihod od ulaznica, koje koštaju 150 dinara, biće prosleđen mladom Pančevcu Stefanu Čikiću, koji se bori sa teškom bolešću. Pozivaju se svi ljudi dobre volje da prisustvuju ovom revijalnom meču, kako bi dali svoj doprinos u životnoj utakmici Stefana Čikića.