"Dinamo" i "Dunav" bez golova

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ odigrali su nerešeno, 0:0 sa ekipom „Dunava“ iz Starih Banovaca utakmicu 7. kola Srpske lige Vojvodine.

Utakmica 7. kola Srpske lige Vojvodine odigrana je na Gradskom stadionu u Pančevu, a sastali su se „Dinamo 1945“ i „Dunav“ iz Starih Banovaca. „Brzi voz“ kontrolisao je igru i držao loptu u svom posedu, ali su se domaći fudbaleri mučili sa realizacijom napada. „Dinamo“ je mogao da stigne do prednosti u 38. minutu, ali Arbutina nije uspeo dobro da zahvati loptu glavom, pa je ostalo 0:0. U drugom delu obe ekipe su imale šansu da povedu. Domaći su imali dve stopostotne prilike, ali je mreža gostiju mirovala. Posle 90 minuta igre konačan rezultat bio je 0:0.

„Brzi voz“ je na taj način uknjižio 14. bod ove sezone i nalazi se na deobi trećeg mesta sa FK „Kabel“ iz Novog Sada i pančevačkim „Železničarom“, koji je kao gost savladao OFK „Vršac“ sa 2:0. Prvi je „Hajduk 1912“ sa 19, drugi je „Omladinac“ sa 16 bodova. U sledećem kolu „Dinamo“ gostuje ekipi „Borca“ iz Sakula u nedelju, 30. septembra.