"Dinamo" dostojan rival šampionu Evrope

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – Rukometni klub „Dinamo“ izgubio je od aktuelnog šampiona Evrope, ekipe „Vardara“ rezultatom 23:27. Uprkos porazu Pančevci su bili dostojan rival Skopljanima, prikazali odličnu igru i dokazali da su zasluženo učesnici regionalne lige.

Praznik rukometa u Pančevu. U Hali sportova „Dinamo“ je ugostio aktuelnog šampiona Evrope, skopski „Vardar“. Iako je od prvog minuta bio očigledan kvalitet Makedonaca žuto-crni su pokazali sjajnu borbu i bili dostojan protivnik najboljoj ekipi Starog kontinenta. Domaći rukometaši imali su dobre minute i dokazali da pripadaju tu gde jesu. „Vardar“ je često ove sezone deklasirao svoje protivnike, pa krajnja razlika od četiri gola u korist gostiju dovoljno govori o tome kako je pančevački tim uspeo da se suprotstavi superiornom rivalu.

Konačan rezultat 16. kola regionalne SEHA lige „Dinamo“ – „Vardar“ 23:27. Najefikasniji igrač na terenu bio je rukometaš domaćih Dimitrijević sa osam golova, dok je goste predvodio Popovski sa šest golova.

Posle ove sjajne rukometne predstave obe ekipe okreću se narednim izazovima. „Dinamo“ 14. marta dočekuje „Zagreb“ i pokušava da uđe u dobru formu pred napad na šampionsku titulu u Srbiji, dok rukometaše „Vardara“ očekuju borbe na dva fronta za odbranu trofeja – u Ligi šampiona i SEHA ligi.