"Dinamo" bolji od "Dunava"

PANČEVO, 7. april 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ pobedili su ekipu „Dunava“ iz Starih Banovaca sa 2:0. „Brzi voz“ je poveo golom Arbutine, a konačan rezultat postavio je Vuković u sudijskoj nadoknadi vremena.

U 19. kolu Srpske lige „Vojvodine“ na pančevačkom Gradskom stadionu „Dinamo 1945“ ugostio je ekipu „Dunava“ iz Starih Banovaca. U prvom poluvremenu viđena je čvrsta utakmica, bez mnogo prilika. Gosti su se uglavnom branili, a pančevački „Brzi voz“ zapretio je prvi put u 23. i do kraja poluvremena još samo jednom u 37. minutu, ali bez uspešne realizacije. U drugom delu domaći fudbaleri su igrali agresivnije, gosti su se branili, ali nisu uspeli da sačuvaju mrežu. „Dinamo“ je do prednosti došao u 63. minutu. „Dunav“ nije ozbiljnije zapretio u 90 minuta, da bi konačan rezultat „Dinamo“ – „Dunav“ 2:0 postavio Vuković u sudijskoj nadoknadi vremena.

Posle 19 odigranih kola „Dinamo“ zauzima drugo mesto na tabeli sa 43 boda, dok je „Dunav“ 14. sa 13 bodova. Lider tabele je i dalje „Bečej 1918“ sa 54 boda koji je na domaćem terenu bio bolji od pančevačkog „Železničara“. U sledećem, 20. kolu odigraće se drugi ovogodišnji pančevački derbi. U sredu se na Sportskom centru „Mladost“ od 16 sati sastaju „Železničar“ i „Dinamo 1945“.

&t=4s