Prvi poraz "Dinama" u SEHA ligi

PANČEVO, 6. septembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometasi pančevačkog Dinama poraženi su u 2.kolu SEHA lige u hali sportova u Pančevu od makedonske ekipe Metalurg. Rezultat je bio 20:25. Sledeći meč RK Dinamo igra u Sloveniji protiv ekipe Velenja.

Spektakularna atmosfera i puna hala nisu pomogli rukometasima Dinama da zabeleže i drugu pobedu u SEHA ligi. Makedonski protivnik ,ekipa Metalurga iz Skoplja, napravila je brzo veliku prednost od 8:0 u 12 minutu ,što je praktično i odlučilo meč. Bez obzira na to žuto-crni se nisu predavali i celu utakmicu igrali su pozrtvovano što je publika umela da prepozna i ceni,jer su igraci ispraceni aplauzom.Ipak, protiv jake ekipe Metalurga, ekipa Ivana Petkovića nije uspela da pokaže sav svoj nesumnjivi kvalitet,a i može se reći da nisu imali ni "svoje veče" ni sreće, kada su u pitanju bili momenti da se utakmica možda prelomi u njihovu korist.Do kraja meča ekipa Metalurga održavala je stečenu prednost iz prvog poluvremena.

Najefikasniji u timu Metalurga bili su Peševski i Andjelic sa po 5 golova. U našoj ekipi najbolji su bili Stojanović sa 5 i Bunjevcevic sa 4 gola. Konačan rezultat bio je 20:25. Sledeće kolo u SEHA ligi ekipa Dinama igra protiv slovenačkog Velenja.