Promovisan Kamp vodenih sportova „Number one“

PANČEVO, 7. jul 2017. (TV Pančevo) – Poznati srpski vaterpolista Nikola Rađen danas je posetio Gradsku upravu Pančeva i promovisao Kamp vodenih sportova „Number one“.Sa pančevačkim zvaničnicima dogovorena je prijateljska vaterpolo utakmica na pančevačkom bazenu u utorak 11. jula.

Promovišuči kamp „Number one“, naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen je do sada obišao dvadesetak gradova.

- U Pančevu u utorak organizujemo utakmicu u cilju promocije kampa „Number one“. Napravićemo jedan mali vaterpolo spektakl ovde. Pozivam sve ljude iz Pančeva da u utorak u 18 sati dođu na bazen i učestvuju vaterpolo utakmici ekipa „Number one“ i Mladosti iz Pančeva, rekao je Nikola Rađen.

Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, predsednik Sportskog saveza Pančeva Slobodan Bitević kao i predstavnici kampa Number one .

Polaznici kampa imaće jedinstvenu priliku da upoznaju naše zlatne olimpijske šampione, druže se i treniraju sa njima, kao i sa nekim od najistaknutijih trenera. Kamp je namenjen deci uzrasta od 7 do 16 godina iz Srbije i inostranstva, a održaće se u Vrnjačkoj Banji u periodu od15. jula do 12. avgusta 2017.