Pančevo dobilo šampiona u MMA na takmičenju u Nemačkoj u PRO ligi. Marko Radaković osvojio prvi pojas u karijeri i ispisao svoju novu istoriju u MMA

 

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – Srpski i pančevački MMA borac, član Srpske Sparte i kluba “Car Dušan Silni” Marko Radaković sinoć je u Nemačkoj došao do svog prvog pojasa u karijeri.

Da ga spreči u ostvarivanju najvećeg uspeha u karijeri pokušao je srpski borac Miloš Soldo, ali nije uspeo. Popularni "Lovac na glave" ga je rutinski u prvoj rundi savladao gušenjem i naterao na predaju. Borba dva Srbina bio je jedan od događaja večeri u subotu u Karlsrueu na događaju KFN organizacije.

Radaković koji u našem gradu vodi MMA akademiju koja je prepuna polaznika, još jednom je Pančevce i svoju zemlju ponosnim, dokazujući da postaje ozbiljan borac svetskog nivoa u MMA sportu. Pančevci očekuju sa nestrpljenjem povratak Radakovića kako bi čuli utiske sa ovog prestižnog takmičenja koje se održalo u Nemačkoj.

U narednim danima regionalna RTV Pančevo očekuje i Marka Radakovića u studiju gde bi trebalo da gostuje i široj javnosti pokazati šampionski pojas. U Nemačkoj je, uspešno, snagu odmerio i Aleksandar Terzić u meču sa Brazilcem Tijagom Uberom.