Održan drugi Ilindenski turnir

PANČEVO, 02. avgust 2017. (TV Pančevo) – U Jabuci se drugu godinu održava Ilindenski turnir, a ove godine okupilo se 18 ekipa. Osim pehara prvoplasirana ekipa dobila je 80 hiljada dinara, drugoplasirana 40 hiljada, a treća 20 hiljada. Medalje su dobili najbolji igrač, strelac, najbolji golman i najmlađeg i najstarijeg igrača.

Ilindenski turnir u Jabuci bio je povod da mnogi dođu u ovo selo nadomak Pančeva. Svoje učešće prijavilo je 20 ekipa, ali su dve odustale. Uprkos tome, direktorka turnira Jelena Koloski kazala je da je na ovom fudbalskom turniru bilo najviše ekipa, ako se porede turniri koji su se organizovali u Pančevu i okolnim selima. Pored Kačarevaca učestvovale su i ekipe iz drugih mesta.

Malo je reći da su organizatori zadovoljni odzivom učesnika i publike koja je bodrila junake ove priče koja se odvijala u danima Ilindena.

Da bi se okupilo ovoliko igrača i publike potreban je dobra organizacija i pomoć mnogih ljudi plemenitog srca.

Na turnir koji je počeo 21.jula i trajao devet dana, najmlađi učesnik ima 15, a najstariji 55 godina, rekla je.....Namera organizatora je bila da se ovaj fudbalski spektakl završi prvog avgusta kako bi svi posetioci mogli da uživaju u brojnim aktivnostima koje se organizuju za seosku slavu koja je drugog avgusta.