Održan 23. memorijalni turnir „Roki 2017“

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) - Na sportskom cetru „Mladost“ održan je 23. memorijalni turnir „Roki 2017“ posvećen fudbalskom sudiji Branku Bisaku. U nadmetanju Brankovih prijatelja i kolega sudija u malom fudbalu, titulu pobednika su osvojili ekipa “Sudija Pančeva”, na drugom mestu bila je ekipa iz Inđije, na trećem mestu ekipa “Prijatelji Rokija”, dok je četvrto mesto osvojila ekipa iz Zrenjanina.

Na 23. memorijalu posvećenom pančevačkom fudbalskom sudiji Branku Bisaku, učestvovale su 4 ekipe. Tradicionalno su nastupili timovi fudbalskih sudija iz Pančeva i Brakovi prijatelji a prema rečima Milana Bisaka, predsednika turnira, najvažnije je bilo obeležavanje davno preminulog fudbalskog sudije Branka Bisaka, uz prisustvo njegovih najvernijih prijatelja.

- Ovo je 23. turnir u čast mog pokojnog mlađeg brata, koji je ceo život posvetio fudbalu i sportu, a posebno suđenju. Došli su nam prijatelji iz Zrenjanina, Inđije i Pazove, a naravno tu su i ekipa Sudija Pančeva - rekao je Milan Bisak, predsednik turnira.

Milan Bisak smatra da je najbitnije da se tradicija održavanja memorijala nastavi, a kako kaže, to ne bi mogli da organizuju bez pomoći sponzora.

- Zahvaljujemo se donatorima i ljudima koji pomažu godinama ovaj turnir. Želimo da uz saradnju naših poslovnih partnera, ovaj turnir, dok ja budem psihički i fizički sposoban, da izdržimo bar do 30 godina. Ja se nadam da će tako biti, a videćemo kako će biti. Sve zavisi od mog zdravlja ali i mojih saradnika iz organizacionog odbora - objasnio je Bisak.

Kao i svake godine, svi učesnici turnira dobili su po majicu, prvoplasirana ekipa pobednički pehar, a ostale dve ekipe prigodne nagrade.