Odbojka i košarka za vikend u Pančevu

 

PANČEVO, 16. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pančevci će za vikend imati priliku da gledaju dve oddbojkaške i jednu košarkašku utakmicu u svom gradu. Ženski odbojkaški klubovi „Dinamo“ i „Odbojka 013“ i KK „Kris Kros“ dočekuju svoje rivale u Hali sportova.

Odbojkašice „Dinama“ ugostiće „Futog“ u 10. kolu Superlige Srbije. Pančevke su četvrte sa 17 osvojenih bodova. Utakmica se igra u subotu, 17. decembra od 17 sati u Hali Sportova.

Košarkaši „Kris Krosa“ dočekuju u subotu, 17. decembra, u Hali sportova, ekipu „Dunav 2014“ iz Apatina u 12. kolu Prve regionalne lige Sever. Pančevci se trenutno nalaze na 9. mestu na tabeli sa učinkom od pet pobeda i šest poraza. Utakmica se igra od 19 sati i 30 minuta.

Odbojkašice „Odbojke 013“ igraće u subotu protiv „Mladosti“ iz Inđije u 10. kolu Druge lige Sever. „Odbojka 013“ je četvrtoplasirana ekipa na tabeli ovog takmičenja.

Košarkaši „Tamiša“ gostuju u Beogradu, ekipi „Beovuk 72“ u 11. kolu Košarkaške lige Srbije, u subotu od 18 sati. „Tamiš“ se nalazi na deobi 3. mesta sa još dva tima, u pitanju su „Mladost“ iz Zemuna i „Spartak“ iz Subotice.

Odbojkaši „Borca“ iz Starčeva putuju u Kuršumliju, gde će u nedelju odigrati utakmicu 10. kola Prve lige Srbije, protiv „Topličkih Vitezova“. Starčevci trenutno zauzimaju šestu poziciju sa 17 bodova.

Košarkaški klub „Dinamo“ gostuje u Šidu ekipi „Partizana“ u zaostaloj utakmici 10. kola Druge regionlne lige sever/jug, u subotu od 19 i 30. Pančevci su četvrti na tabeli, sa sedam pobeda i jednim porazom, ali imaju utakmicu manje.