Još jedna pobeda rukometaša

PANČEVO, 19. april 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su „Slogu“ iz Požege u prvo kolo plej ofa sa rezultatom 31:25. Dinamo se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli, sa 13 bodova.

U prepunoj Hali sportova na Strelištu, rukometaši “Dinama” igrali su pravi superligaški meč. Igrači su bili spremni, i uspešno ostvarili svoje zadatke pred pančevačkom publikom, da bi na kraju zasluženo slavili. Trener Ivan Petković, rekao je da je zadovoljan igrom i zalaganjem svojih igrača.

- Ekipa “Sloge” je jedna ozbiljna ekipa koja igra dobar rukomet. Moji momci su prikazali dobru igru tokom svih 60 minuta. Bili su skoncentrisani, ali bilo je i malih padova. Generalno sam zadovoljan i hteo bih svim srcem da im čestitam. Bila je izuzetno teška utakmica, osvojili smo nova dva boda. Treba nam vremena da se oporavimo, da možemo da pariramo Zvezdi u subotu. Igrali smo dobar napad, dali smo 31 gol. U prvom delu meča nismo igrali dobru odbranu, onda smo menjali zonu. To nam je davalo rezultat i bili smo hrabri i izveli utakmicu do kraja – rekao je Ivan Petković.

„Dinamo“ se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa 13 bodova, druga je „Zvezda“ sa 15, lider tabele je „Vojvodina“ sa 21. bodom. Rukometaši “Dinama” će sledeću utkamicu igrati protiv “Crvene zvezde” 22. aprila.