Dragojerac osvojio novo zlato

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Naš sugrađanin i kikbokser Ognjen Dragojerac osvojio je novu zlatnu medalju. Na državnom prvenstvu u Seneti održano je izborno takmičenje za A i B klasu z reprezentaciju naše zemlje.

Nastupilo je dosta takmičara iz Srbije. Dragojerac je učestvovao u polufinalnoj borbi, pošto je bio slobodan u prvom krugu zbog neparnog broja takmičara. Ubedljivom odlukom sudija 3:0 Dragojerac je savladao svog protivnika.

U finalu je Dragojerca sačekao iskusni protivnik iz Niša, koji je zabeležio dve pobede, pa se očekivao težak meč. Dragojerac je uspeo borbu da prekorene u svoju korist i savlada svog protivnika. Pobedom je osvojio zlatnu medalju i nas Pančevce učinio ponovo ponosnima, dok je u naš grad stiglo još jedno zlato.

Ovo je bilo izborno takmičene za nastup u srpskoj reprezentaciji. Pored dosadašnjih uspeha, kao što je Evropski kup, mnoga druga takmičenja u Beogradu, zatim internacionalni kup gde je proglašen za najboljeg borca, pobeda u Čenti je pečat Ogijevih dosadašnjih nastupa s obzirom da je nakon osvajanja zlatne medalje, izabran da nastupa za našu zemlju i u ovoj godini.