Atletičari "Dinama": Ambiciozno u 2018.

PANČEVO, 11. januar 2018. (TV Pančevo) – Atletski klub „Dinamo“ je prošle godine bio šesti najbolji klub u Srbiji. Ove sezone Pančevci imaju ambiciju da budu među prvih pet, kao i da njihovi takmičari postižu značajne rezultate sa reprezentacijom Srbije na međunarodnim takmičenjima.

Za atletičare „Dinama“ pauza je trajala kratko. Pioniri, kadeti, juniori i seniori pančevačkog kluba, praktično nisu ni prestajali sa treninzima, jer ih veoma brzo očekuju novi izazovi, a završne pripreme već su izvršile dve grupe atletičara.

Sve uzrasne kategorije „Dinama“ krajem ovog i početkom sledećeg meseca takmičiće se na Prvenstvima Srbije, koja će biti održana u Atletskoj hali u Beogradu. Nakon Prvenstva, zavisno od rezultata, pančevački atletičari nastupiće na međunarodnim takmičenjima, objašnjava Ljupčo Cvetkoski, trener AK „Dinamo“.

Proteklu godinu Atletski klub „Dinamo“ završio je na šestom mestu u Srbiji. Iako je to bio veliki uspeh Cvetkovski se nada još boljem plasmanu u 2018.

Očekivanja su velika, a izgradnjom atletske staze na Gradskom stadionu i neuporedivo boljim uslovima za trening bilo bi još realnije da se ostvare.