Anja Crevar dočekana na Gradskom bazenu

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Na Gradskom bazenu, plivači i treneri Plivačkog kluba „Dinamo“, priredili su doček za Anju Crevar, koja se nedavno vratila iz Izraela, sa Evropskog prvenstva za juniore sa zlatnom medaljom u disciplini 400 metara mešovito i srebrnom medaljom u disciplini 200 metara mešovito. Mlada Pančevka je tako odbranila tron osvojen prošle godine u Mađarskoj.

Plivački klub „Dinamo“ organizovao je na Gradskom bazenu doček za Anju Crevar, koja se sa juniorskog Evropskog prvenstva, vratila sa dve medalje. Veliki broj plivača, najviše onih najmlađih, trenera i ljudi iz kluba iznenadili su novu evropsku šampionku, uručivši joj buket cveća i slavljeničku tortu. Vidno iznenađena, Anja se zahvalila drugarima na divnom dočeku i istakla da joj podrška drugara veoma znači.

- Zaista mi znači podrška. Lepo je kad znate da vas drugari gledaju, podržavaju i prate. Nadam se da će neko od njih za koju godinu uraditi isto što sam i ja. Zadovoljna sam rezultatima iako sam mogla da otplivam neka bolja vremena. Imaću još dve prilike u kojima ću se potruditi da popravim vremena za malo više nego što već jesam, ali mogu da kažem da sam stvarno zadovoljna - rekla je Anja Crevar.

Dejan Dragović, predsednik Plivačkog kluba „Dinamo“, rekao je da uspeh njihove plivačice mnogo znači „Dinamu“ zbog toga što najmalađi plivači imaju na koga da se ugledaju.

-Prevashodno je značajno za Anju samo, kao plivača koji je vanserijski na našem području i okruženju. Takođe je značajno za klub, sam grad i Srpsko plivanje. Anja je plivačica koja iz trke u trku pomera rezultat, vremena i te granice rekorda koje su postavljene - izjavio je Dejan Dragović.

U narednom periodu, Anju čeka Svetsko seniorko prvenstvo krajem jula kao i Svetsko juniorsko prvenstvo krajem avgusta, za koje se uveliko sprema i nada se dobrim rezultatima.