Sport

 

Dvostruki trijumf Zorane Barjaktarović

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Sjajan nastup Zorane Barjaktarović na izuzetno jakom atletskom mitingu u Sloveniji 27.maja.

 

Muslin okupio "orlove": Nadam se pobedi protiv Velsa

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da će ekipa učiniti sve da pobedi Vels u predstojećoj utakmici i da bude na nivou sa početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

   

Zlato za Andreu na Državnom prvenstvu u džudou

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinje „Dinama“ zabeležile su veliki uspeh na Državnom prvenstvu Srbije u Vršcu. Andrea Stojadinov koja je proglašena za najuspešniju takmičarku ovig prvenstva, uzela je zlatnu medalju dok je Anđela Ranđelović zauzela treće mesto.

   

Apsolutni šampion u obaranju ruke Ivan Veselić

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – U Hali sportova održano je 8. prvenstvo Srbije u obaranju ruke. Ove godine zabeležen je rekordan broj učesnika, koji su se takmičili u težinskim kategorijama do 80, 90, 100 i preko 100 kilograma, levom i desnom rukom. Apsolutni šampion Srbije postao je Ivan Veselić.

   

Andrea Stojadinov najuspešnija takmičarka Prvenstva Srbije

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinje „Dinama“ bile su veoma uspešne na Prvenstvu Srbije u Vršcu. Andrea Stojadinov proglašena je za najuspešniju takmičarku ovog prvenstva, a postala je i državna prvakinja u seniorskoj kategoriji. Andrea je u kategoriji do 48 kilograma osvojila zlato, dok je Anđela Ranđelović zauzela treće mesto i došla do bronze u kategoriji do 63 kilograma.

   

FK "Dinamo 1945" pobedio "Slobodu" na gostovanju

PANČEVO, 27. maj 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su na gostovanju u Novim Kozarcima „Slobodu“ sa 4:2. Pobeda je značajnija time što je „Kozara“, koja je imala isti broj bodova kao „Brzi voz“, odigrala nerešeno na gostovanju u Vršcu.