Sport

 

Tradicionalni Svetosavski turnir

PANČEVO, 23. januar 2018. (TV Pančevo) – Ekipa OŠ “Stevica Jovanović” pobednik je tradicionalnog turnira osnovnih škola u Pančevu, koji je održan u OŠ “Sveti Sava”. Drugo mesto osvojili su mladi šahisti iz OŠ “Branko Radičević”, dok su domaćini takmičenja iz OŠ “Sveti Sava” zauzeli treće mesto.

 

Rukometaši "Dinama" deklasirali "Obilić"

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub „Dinamo“, je u Hali sportova na Strelištu, pobedio je u prijateljskom meču ekipu RK „Obilić“ iz Beograda, rezultatom 38 prema 25. samo u prvih 5 minuta, igra je bila izjednačena, da bi do kraja prvih 30 minura stigla na 5 razlike za domaćine. U drugom poluvremenu domaćini su pojačali tempo i završili utakmicu sa 13 golova razlike. Ovom utakmicom ekipa Dinama je pokazala da se ozbiljno priprema za nastavak takmičenja u SEHA ligi, mada će prioritet biti što bolji plasman u domaćem plej ofu.

   

Prvi izazovi za džudiste "Dinama" u ovoj godini

PANČEVO, 14. januar 2018. (TV Pančevo) – Za džudiste „Dinama“ takmičarska sezona počinje 20. januara, kada će na tatami izaći kadeti, a nakon njih nastupiće i ostale kategorije. Prošla godina je bila uspešna, a treneri i takmičari Džudo kluba „Dinamo“ očekuju da i 2018. godina bude bar jednako dobra.

   

Atletičari "Dinama": Ambiciozno u 2018.

PANČEVO, 11. januar 2018. (TV Pančevo) – Atletski klub „Dinamo“ je prošle godine bio šesti najbolji klub u Srbiji. Ove sezone Pančevci imaju ambiciju da budu među prvih pet, kao i da njihovi takmičari postižu značajne rezultate sa reprezentacijom Srbije na međunarodnim takmičenjima.

   

Šahisti "Aljehina" nižu uspehe

PANČEVO, 8. januar 2018. (TV Pančevo) – Anja Radmanović, član Šahovskog kluba „Aljehin Pančevo“ na nedavno održanom Prvenstvu Vojvodine, osvojila je zlatno odličje. Osim nje, mnogo je talentovane dece u klubu koja se mogu pohvaliti medaljama sa raznih takmičenja.

   

25 godina KK "Tamiš"

PANČEVO, 29. decembar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaški klub "Tamiš" obeležio je 25 godina postojanja. Svečanosti u Gradskoj upravi prisustvovali su sportisti, treneri, uprava kluba, oni koji su zaslužni što je "Tamiš" tu gde jeste, ali i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i specijalni gost, predsednik Košarkaškog Saveza Srbije Predrag Danilović.