Sport

 

"Dinamo" i "Želja" dočekuju rivale

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) – Nastavlja se takmičenje u Srpskoj ligi „Vojvodine“ oba kluba iz našeg grada igraju na domaćem terenu.

 

Evropsko srebro Andrei Stojadinov

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“ ostvarila je još jedan sjajan rezultat, ovoga puta na Evropskom Prvenstvu za mlađe seniore, do 23 godine. U konkurenciji do 48 kilograma Andrea se odlično borila sa starijim takmičarkama i osvojila srebrnu medalju. Mlada pančevačka džudistkinja je ponovo pokazala da je budućnost srpskog džudo sporta.
   

"Ulična trka" sedamdeseti put

PANČEVO, 7. novembar 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Atletskog kluba „Dinamo“ po 70-ti, jubilarni put održana je manifestacija „Ulična trka“. Ovu manifestaciju AK „Dinamo“ organizuje povodom Dana grada. Učestvovalo je 10 klubova iz Srbije i jedan iz Republike Srpske, tako da je ovogodišnja „Ulična trka“ imala međunarodni karakter.

   

Sudije "pokrale" Dragojerca na Svetskom prvenstvu u kik boksu u Mađarskoj

 

PANČEVO, 7. novembar 2017. (TV Pančevo) – Jedan od najperspektivnijih kik boksera u Srbiji i naš Pančevac Ognjen Dragojerac je 04. 11. 2017. godine otputovao na Svetsko prvenstvo koje se u Budimpešti. Dragojerac, koji je do sada osvojio 13 zlatnih medalja i prvo mesto na prvenstvu Balkana, 06.11. imao je meč u Budimpešti. Protivnik mu je bio takmkčar iz Izraela. U sve tri runde Ognjen je ubedljivo vodio. Pobeda je bila očekivana i zaslužena.

   

ORK ubedljivo pobedio "Somborelektro"

PANČEVO, 5. novembar 2017. (TV Pančevo) - U osmom kolu Druge lige Srbije ekipa ORK “Pančevo” pobedila je ekipu Rukometnog kluba “Somborelektro” rezultatom 30:21.

   

ORK "Pančevo" u 3. kolu Kupa Vojvodine

PANČEVO, 2. novembar 2017. (TV Pančevo) – Omladinski rukometni klub "Pančevo" nastavio je sa odličnim igrama u ovoj sezoni. Posle odličnog starta sezone na red je došao i Kup Vojvodine. Pančevci su u drugom kolu savladali "Banatski Karlovac" 25:22 i plasirali se u narednu fazu takmičenja.