Sport

 

Borković specijalni gost Sajma automobila

PANČEVO, 24. mart 2018. (TV Pančevo) – Dušan Borković bio je danas specijalni gost na štandu Sportskog auto I karting saveza Srbija na manifestaciji BG Car Show na Beogradskom sajmu.

 

Pančevac među glavnim zvezdama u Nemačkoj. Radaković ispisuje svoju istoriju u MMA!

PANČEVO, 23. mart 2018. (TV Pančevo) – Srpski MMA borac Marko Radaković, član Udruženja sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta", sutra bi u Nemačkoj mogao da dođe do prvog pojasa u svojoj karijeri.

   

Dragojerac pobednik evropskog kupa „Serbian open“

PANČEVO, 22. mart 2018. (TV Pančevo) –Naš pančevački kikbokser i član Srpske Sparte Ognjen Dragojerac pobednik je evropskog kupa „Serbian open“. Na kupu koji je održan prošlog vikenda učestvovalo je mnogo boraca iz zemalja u regionu, Evrope, Izraela čak i Indije. Time je Dragojerac doneo još jedno zlato u naš grad i nas sve Pančevce učinio ponovo ponosnim. Reporterska ekipa regionalne RTV Pančevo posetila je Ognjena Dragojerca na trenizima koje održava na Tesli.

   

Ognjen Dragojerac pobednik "Serbian opena"

PANČEVO, 18. mart 2018. (TV Pančevo) – Naš pančevački kikbokser i član Srpske Sparte Ognjen Dragojerac pobednik je evropskog kupa „Serbian open“. Na kupu je učestvovalo mnogo boraca iz zemalja u regionu, Evrope, Izraela čak i Indije.

   

"Dinamo" bolji od "Radničkog"

PANČEVO, 18. mart 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su „Radnički“ iz Nove Pazove rezultatom 1:0, u utakmici 17. kola Srpske lige „Vojvodine“. Jedini gol za „Brzi voz“ postigao je Đorđević u 52. minutu.

   

SEHA: "Dinamo" gostuje u Našicama

PANČEVO, 17. mart 2018. (TV Pančevo) – U poslednjem kolu SEHA lige rukometaši „Dinama“ gostuju ekipi „Nekse“ u Našicama. Utakmica se igra u nedelju od 16 sati.