Sport

 

Zlato za Andreu i u Berlinu

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“, Andrea Stojadinov, u kategoriji do 48 kilograma osvojila je još jednu zlatnu medalju na međunarodnom takmičenju. Na KUP-u Evrope za kadete, Andrea Stojadinov je u finalu savladala nemačku takmičarku Kiaru Sera i time potvrdila da je najbolja u Evropi i da zasluženo zauzima prvo mesto svetske džudo liste.
 

Džudo klub "Partizan" pobednik 10. Trofeja Pančeva

PANČEVO, 29. april 2017. (TV Pančevo) – U Hali sportova na Strelištu održan je 10. Trofej Pančeva, na kome je učestvovalo više od 500 mladih džudista iz Srbije i inostranstva. Turnir je organizovao Džudo klub „Dinamo“, uz podršku Džudo saveza Srbije i Sportskog saveza Pančeva. Ove godine šampionsku titulu osvojile su mlade judoke Džudo kluba “Partizan” , koji su u finalu pobedili Džudo klub “Rakovica” .

   

Otvoren 10. Trofej Pančeva

PANČEVO, 29. april 2017. (TV Pančevo) – U Hali sportova na Strelištu otvoren je 10. Trofej Pančeva, na kome učestvuje više od 500 mladih džudista iz Srbije i inostranstva. Turir je organizovao Džudo klub „Dinamo“, uz podršku Džudo saveza Srbije i Sportskog saveza Pančeva.

   

Andrea za vikend u Berlinu na Evropa kupu

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Andrea Stojadinov, članica Džudo kluba „Dinamo“ zauzela je prvo mesto na svetskoj rang listi i trenutno je najbolja kadetkinja u kategoriji do 48 kilograma. Andrea putuje u Berlin, gde će za vikend učestvovati na Evropa kupu za kadetkinje. Prvo mesto na svetu stvara joj dodatni pritisak, ali i motiv, kaže Andrea.

   

Deseti jubilarni Trofej Pančeva

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – U subotu, sa početkom u 10 časova u Hali sportova biće održan 10. jubilarni Trofej Pančeva u džudo. Očekuje se više od 500 učesnika iz evropskih zemalja.

   

Zlato za Stanišića u Francuskoj

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Veteran Džudo kluba „Dinamo“, Slavko Stanišić, ponovo je zablistao na svetskoj sceni. Na Masters kupu za veteran u Francuskom gradu Tur osvojio je zlatnu medalju, pobedivši u finalu starog rivala Žan Marka Pacea.