Sport

 

Pripreme za takmičenja u Badminton klubu u Pančevu

PANČEVO, 10. februar 2018. (TV Pančevo) – Članovi badminton kluba Pančevo vredno treniraju kako bi postigli najbolje rezultate na takmičenjima koja ih očekuju. Ekipa RTV Pančevo posetila je ovaj klub da sazna kako teku pripreme.

 

"Dinamo" - "Meškov" u nedelju u Hali

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Posle duže pauze rukometaši „Dinama“ nastavljaju takmičenje u SEHA Gasprom ligi. Protivnik je ekipa „Meškova“ iz Bresta, a meč je na programu u nedelju, od 13 sati u Hali sportova na Strelištu.

   

Srpska Sparta za Dabu

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Udruženje „Srpska Sparta“ će deo para od ulaznica MMA turnira, koji će se održati 25. februara u Hali sportova, donirati Milošu Obrenoviću - Dabi koji je jedan od osnivača ovog udruženja. Miloš Obrenović - Daba je u avgustu 2017. godine doživeo moždani udar, a amputirana mu je i leva noga.

   

Mladi karatisti "Dinama" kod gradonačelnika

PANČEVO, 8. februar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov ugostio je karatiste „Dinama“ koji su, sa reprezentacijom Srbije, ostvarili značajne rezultate na Evropskom prvenstvu za mlade, koje je održano u Sočiju. Kadet Darko Spaskovski osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 57 kilograma.

   

"Želja" sa Mrđom u nastavak sezone

PANČEVO, 7. februar 2018. (TV Pančevo) – U toku zimske pauze FK "Železničar" promenio je trenera. Na mesto šefa struke pančevačkog srpskoligaša postavljen je Goran Mrđa, a u toku prelaznog roka klub je napustilo nekoliko igrača, dok su redove "dizelke" pojačali fudbaleri iz mlađih kategorija.

   

Okupljanje fudbalera "Dinama" pred nastavak sezone

PANČEVO, 28. januar 2018. (TV Pančevo) – Tokom pauze između dva dela sezone, „Dinamo 1945“ napustila su dva igrača, a pančevački brzi voz pojačao se sa 7 novih, tako da u prolećni deo sezone ulaze sa ciljem da probaju da se domognu prvog mesta i ulaska u viši rang takmičenja. U pripremnom periodu zakazano je nekoliko jakih utakmica. Prvu utakmica odigraće se već 7. februara protiv Ripensije, rumunskog drugoligaša. Generalna proba zakazana je za 3. mart, protiv Sinđelića iz Beograda. FK Dinamo takmičenje počinje 11. marta, kada gostuje Borcu iz Sakula.