Sport

 

Borković Hjundaijem u novu sezonu

PANČEVO, 9. april 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković u prvoj sezoni TCR Evropa nastupiće kao vozač tima Target competition u automobilu Hyundai i30n. Target je jedan od najuspešnijih timova u TCR takmičenju.

 

"Dinamo" bolji od "Dunava"

PANČEVO, 7. april 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ pobedili su ekipu „Dunava“ iz Starih Banovaca sa 2:0. „Brzi voz“ je poveo golom Arbutine, a konačan rezultat postavio je Vuković u sudijskoj nadoknadi vremena.

   

"Tamiš" bolji u južnobanatskom derbiju

PANČEVO, 5. april 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ savladali su ekipu „Vršca“ u južnobanatskom derbiju Košarkaške lige Srbije sa 96:68. Obe ekipe su izborile učešće u Super ligi Srbije.

   

19. međunarodni karate turnir u Hali sportova

PANČEVO, 26. mart 2018. (TV Pančevo) – U pančevačkoj Hali sportova održan je 19. Međunarodni karate turnir „Mladost 2018“. Na turniru je bilo oko 400 takmičara iz 36 klubova iz Srbije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

   

Jedanaesti trofej Pančeva u džudou

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – U pančevačkoj Hali sportova održan je 11. trofej grada Pančeva u džudou.

   

Pančevo dobilo šampiona u MMA na takmičenju u Nemačkoj u PRO ligi. Marko Radaković osvojio prvi pojas u karijeri i ispisao svoju novu istoriju u MMA

 

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – Srpski i pančevački MMA borac, član Srpske Sparte i kluba “Car Dušan Silni” Marko Radaković sinoć je u Nemačkoj došao do svog prvog pojasa u karijeri.