Sport

 

Đoković pauzira do kraja godine

PANČEVO, 26. jul 2017. (TV Pančevo) –Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da zbog povrede lakta ne nastupa do kraja 2017. godine. On je novinarima rekao da ga čeka period oporavka, tokom kojeg će se njegovi treninzi sastojati samo od odžavanja kondicije i podizanje fizičke pripremljenosti.

 

Andrei Stojadinov pripalo zlato na EJOF-u

PANČEVO, 26. jul 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“ Andrea Stojadinov osvojila je novu zlatnu medalju. Na Evropskim igrama mladih, u mađarskom Đeru Andrea je savladala sve svoje rivalke u konkurenciji do 48 kilograma i tako opravdala sva očekivanja i dokazala da se zasluženo nalazi na prvom mestu svetske rang liste.

   

Održan fudbalski turnir u Vojlovici

PANČEVO, 22. jul 2017. (TV Pančevo) – U okviru slovačkih narodnih svečanosti koje se svake godine obeležavaju u Bačkom Petrovcu, u Vojlovici je održan fudbalski turnir. Sportski deo ove manifestacije svake godine se održava u različitim mestima u Vojvodini, a ovo je prvi put da je organizovan u Pančevu.

   

Karatisti "Dinama" spremni za sledeću sezonu

PANČEVO, 22. jul 2017. (TV Pančevo) – Karatisti Karate kluba „Dinamo“ učestvovali su na kampu i Svetskom kupu u Umagu, kao i na letnjem kampu u Apatinu. Imali su prilike da treniraju sa poznatim karatistima iz celog sveta, kako bi bili u odličnoj formi za narednu sezonu.

   

Finale prolećne lige u malom fudbalu

PANČEVO, 21. jul 2017. (TV Pančevo) - U Glogonju odigrano je finale prolećne lige u malom fudbalu. Na turniru si ukupno bile prijavljene 14 ekipa, a četiri najbolje plasirane borile su se za prvo mesto. Najbolja na turniru bila je ekipa “Leteći magarci” iz Kačareva, drugo mesto osvojila je ekipa “Goran staklo” iz Jabuke, dok je natrećem mestu bile ekipa “Trubački orkestar Tornado” takođe iz Jabuke. Organizator turnira bila je Mesna zajednica Glogonj.

   

Uspesi KK “Kremen“

PANČEVO, 19. jul 2017. (TV Pančevo) – U Konjičkom klubu "Kremen" u Pančevu, vredno rade i treniraju dve državne prvakinje u daljinskom jahanju. Maša Ognjenović u kategoriji seniorki i Iva Mioč u kategoriji juniora. Uoči takmičenja u Aranđelovcu, one su za naš program govorile o ljubavi prema konjičkom sportu, i tome koliko je truda i rada potrebno da bi se osvojila medalja u ovoj disciplini konjičkog sporta.