Sport

 

ORK "Pančevo" bolji od "Nove Pazove 1957"

PANČEVO, 01.oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ekipa ORK “Pančevo” pobedila je u 3. Kolu druge lige Vojvodine, domaću ekipu “Nova Pazova 1957” rezultatom 24:26. U interesantnoj utakmici i pored velikih kadrovskih problema, ekipa ORK “Pancevo” pokazala je veću želju i trijumfovala.

 

"Brzi voz" savladao i subotičku "Bačku 1901"

PANČEVO, 30. septembar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su na domaćem terenu „Bačku 1901“ iz Subotice rezultatom 4:0 u 7. kolu Srpske lige „Vojvodina“. Posle ovog trijumfa „brzi voz“ ima 12 bodova i nalazi se na šestom mestu na tabeli.

   

Oslabljen "Dinamo" putuje na megdan "Tatranu" u Slovačkoj

PANČEVO, 30. septembar 2017. (TV Pančevo) – U petom kolu SEHA lige rukometaše "Dinama" očekuje veoma težak meč. Žuto-crni putuju u Slovačku, gde ih očekuje ekipa “Tatran” iz Prešova. Na konferenciji za novinare, šef stručnog štaba žuto-crnih Ivan Petković, rekao je da ih čeka težak meč jer se radi o spremnom i dobro uigranom timu. Najveći problem u timu „Dinama“ je veliki broj povređenih igrača. Međutim, Petković kaže da će ekipa dati sve od sebe i da će se boriti.
   

400 đaka na takmičenju u atletici

PANČEVO, 28. septembar 2017. (TV Pančevo) – Na Gradskom stadionu održano Opštinsko takmičenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola iz Pančeva i naseljenih mesta. Na takmičenju je svoje snage u 43 atletskih disciplina odmerilo više od 400 đaka. U ekipnom takmičenju pobednik u muškim i ženskim kategorijama je OŠ "Miroslav Antić2, a kada su u pitanju srednje škole pobedila je Gimnazija "Uroš Predić".

   

ORK "Pančevo" bolji i od "Radničkog" iz Jaše Tomić

PANČEVO, 27. septembar 2017. (TV Pančevo) – Ekipa ORK “Pančevo” savladala je u subotu ekipu Radničkog iz Jaše Tomić rezultatom 29:23. Od samog početka ekipa iz Pančeva je nametnula tempo igre koji im je odgovarao, pa se rezlutatska razlika samo uvećala. Na kraju je došlo malo do opuštanja. Najefikasniji u ekipi “Pančeva” bili su Lacko, Đurkov i Pavlović sa 5 pogodaka.

   

Donacija Japana Džudo savezu Srbije

PANČEVO, 22. septembar 2017. (TV Pančevo) – U Sportskoj hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, Džudo savezu Srbije svečano je uručena donacija vlade Japana, vredna više od 34 hiljade evra. Tatami podloge, izrađene po najsavremenijim standardima, Savezu je uručio ambasador Japana, Đuići Takahara. Podloge će prvi put biti upotrebljene na Svetskom džudo kupu tokom vikenda, a kasnije će ih koristiti džudisti za pripremu za domaća i međunarodna takmičenja, sa posebnim akcentom na Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.