Sport

 

FK "Dinamo" proslavio Svetog Jovana

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Proslavi klupske slave prisustvovao je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, koji je domaćinima poželeo srećnu slavu i mnogo uspeha u godinama koje predstoje.

 

OK "Borac" u subotu dočekuje ekipu Kosovske Mitrovice

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkaški klub „Borac“ iz Starčeva nastavlja svoje takmičenje u Prvoj ligi Srbije. U 11. kolu Starčevci će dočekati ekipu Kosovske Mitrovice, koja se nalazi na trećem mestu na tabeli sa bodom više od domaće ekipe. Utakmica se igra u subotu, 21. januara, od 16 časova u Hali sportova na Strelištu.

   

Najsportista 2016.

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – 11 izboru TV Pančevo za najuspešnije sportiste pobednica u apsolutnoj kategoriji sa ukupno najvećim brojem glasova gledalaca bila Sanja Pavlović Caka, koja je ujedno prikupila najviše poena i u kategoriji najšarmantnijih. Za najbolji klub proglašen je Sportski klub „Spartans“, najbolja sportistkinja je Snežana Milošević, dizačica tegova, dok su gledaoci izabrali Dušana Borkovića za najboljeg sportistu u 2016. godini.

   

"Koloseum" nagradio najuspešnije

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – Tekvondo klub „Koloseum“ nagradio je najuspešnije u 2016. godini i nakon pauze, deca počinju sa treninzima da bi ušla u formu. Prvo takmičenje koje očekuje pančevačke tekvondiste je u Sloveniji.

   

Tamiš drugi deo sezone otvorio pobedom

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ pobedili su u Pančevu, u 12. kolu Košarkaške lige Srbije ekipu „Metalca“ iz Valjeva, rezultatom 82:69. Posle ove utakmice, „Tamiš“ zauzima četvrto mesto na tabeli sa 20 bodova.

   

Nastavljaju sa pripremama

PANČEVO, 7. januar 2017. (TV Pančevo) –Odbojkaši starčevačkog "Borca" nastavili su sa pripremama pred početak drugog dela prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Izmena u igračkom kadru nije bilo, a cilj kluba u drugom delu prvenstva je gornji deo tabele Prve lige.