Sport

 

Fudbaleri "Dinama 1945" uzeli titulu u Vojvođanskoj ligi "Istok"

PANČEVO, 3. jun 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ osvojili su titulu u Vojvođanskoj ligi „Istok“ i plasirali se u Srpsku ligu „Vojvodine“. U poslednjem kolu pobedili su „Radnički“ iz Sutjeske sa 4:0.

 

Rukometaši za drugo mesto, fudbaleri za titulu

PANČEVO, 2. jun 2017. (TV Pančevo) – Za vikend nas očekuju dve veoma važne utakmice. Rukometaši „Dinama“ dočekuju „Spartak“ u borbi za drugo mesto Superlige, dok će fudbaleri „Dinama 1945“ u slučaju pobede nad „Radničkim“ iz Sutjeske overiti titulu u Vojvođanskoj ligi „Istok“ i plasman u viši rang.

   

Opštinsko takmičenje za osnovce u malom fudbalu

PANČEVO, 1. jun 2017. (TV Pančevo) – Na opštinskom takmičenju za osnovce u malom fudbalu održanom u Hali sportova, u ženskoj konkurenciji pobedila je ekipa OŠ „Olga Petrov“ iz Banatskog Brestovca, a u muškoj ekipa OŠ „Vuk Karadžić“ iz Starčeva. Opštinsko takmičenje organizovao je Savez za školski sport Pančeva, a cilj ovog takmičenja je bio da se mališani približe sportu i fizičkim aktivnostima.

   

Međunarodni dan izazova

PANČEVO, 31. maj 2017. (TV Pančevo) – Grad Pančevo se i ove godine priključio u organizovanju Međunarodnog Dana Izazova. Na platou ispred Gradske uprave okupili su se mladi takmičari različitih klubova, koji su predstavili sve sportove koji su zastupljeni u našem gradu.

   

RK "Dinamo" u subotu protiv "Spartaka"

PANČEVO, 31. maj 2017. (TV Pančevo) – „Dinamo“ piše istoriju na najvažnijoj utakmici sezone. Na konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama kluba, najavljena je utakmica 10. kola PLAY OFF Super rukometne lige Srbije. Žuto-crni ugostiće ekipu Spartak Vojputa u subotu, 3. juna u 19 časova .

   

Filip Živković najbolji mladi bilijarista Srbije

PANČEVO, 30. maj 2017. (TV Pančevo) – Mladi Pančevac Filip Živković, član Bilijar kluba „Duga devetka“ osvojio je prvo mesto na juniorskom Prvenstvu Srbije u disciplini „devet“, održanom u Čačku. Ovo je prvi put da je Pančevo dobilo junirskog prvaka države u bilijaru.