Sport

 

Triatloncima „Tamiša“ devet medalja

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – Triatlonci „Tamiša“ odlično su počeli novu takmičarsku sezonu. Na prvenstvu Srbije u duatlonu, održanom na Beogradskom sajmu, Pančevci su osvojili devet medalja.

 

Najbolji mladi fudbaleri u selekciji Vojvodine

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Pančevu odigrane su selektivne utakmice fudbalera 2004. godište iz Vojvodine. Oni koji su se najbolje pokazali igraće za sastav Vojvodine u Ligi regiona, protiv selekcija Beograda, Istočne i Zapadne Srbije.

   

Zlato za Andreu u Berlinu

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“, Andrea Stojadinov, u kategoriji do 48 kilograma osvojila je još jednu zlatnu medalju na međunarodnom takmičenju i to na KUP-u Evrope za kadete, održanom u Berlinu.

   

Održan prvi prvomajski turnir u mini rukometu

PANČEVO, 2. maj 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je danas održan prvi prvomajski turnir u mini rukometu. Učestvovalo je 100 dece iz 5 ekipa, sa teritorije Južnobanatskog okruga. Pobednika i poraženih nije bilo jer je cilj da se deca druže i pokažu šta su naučili na treninzima.

   

ORK "Pančevo" deklasirao "Gaj"

PANČEVO, 1. maj 2017. (TV Pančevo) – Omladinski rukometni klub iz Pančeva ubedljivo je savladao Rukometni klub „Gaj“ iz Gaja rezultatom 38:7 u trećem kolu Treće lige Južni banat.

   

"Želja" pobedila Zrenjanince

PANČEVO, 1. maj 2017. (TV Pančevo) – Ekipa Fudbalskog kluba „Železničar“ pobedila je na domaćem terenu ekipu „Radničkog“ iz Zrenjanina u 24. kolu Srpske lige „Vojvodina“ rezultatom 1:0.