Sport

 

Hrabri "Dinamo" poražen od šampiona Evrope

PANČEVO, 14. novembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ poraženi su od „Vardara“ u Skoplju, u 7. kolu regionalne SEHA lige sa 42:32. I pored poraza žuto-crni su pokazali karakter protiv najbolje ekipe Starog kontinenta.

 

Mini rukomet za školarce u Pančevu

PANČEVO, 14. novembar 2017. (TV Pančevo) – U Osnovnoj školi "Sveti Sava" realizovan je pilot projekat "Jedna mala lopta može pokrenuti svet", čiji je cilj promocija mini rukometa đacima nižih razreda. Ideja pančevačkog Saveza za školski sport je da se ovom projektu priključi više škola, pa da se takmičenja organizuju kako na nivou škola pojedinačno tako i među školama. U realizaciju projekta uključene su sve pančevačke učiteljice, koje su prošle i sertifikovanu obuku.

   

"Želja" - "Radnički" - 1:0

PANČEVO, 12. novembar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri "Železničara" savladali su na domaćem terenu ekipu "RadničkOG" iz Sremske Mitrovice, rezultatom 1:0 u 13. kolu Srpske lige "Vojvodine", i sada zauzimaju 8. mesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

   

Najuspešnija sezona atletičara "Tamiša"

PANČEVO, 12. novembar 2017. (TV Pančevo) – Upravo završena atletska sezona za AK "Tamiš" bila je najuspešnija od osnivanja kluba 2011. godine. U ovoj sezoni osvojeno je 13 medalja na prvenstvima Srbije i jedna zlatna na prvenstvu Vojvodine. Od 102 kluba, koliko ih je registrovano u Srbiji, AK "Tamiš" je po plasmanu u prvoj trećini.

   

Deveta pobeda u nizu "brzog voza"

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su „Bratstvo 1946“ sa 2:0, u 13. kolu Srpske lige „Vojvodine“. Golove su postigli Jovančić u 46. i Dašić u 67. minutu.

   

Rukometaši "Dinama" sa šampionom Evrope

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ krenuće put Skoplja, gde ih očekuje duel sa aktuelnim šampionom Evrope „Vardarom“ u 7. kolu regionalne SEHA lige. Iako je protivnik najbolja ekipa Starog kontinenta, iz žuto-crnog tabora poručuju da ne idu „sa belom zastavom“ i da će dati sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu.