Sport

 

Dve medalje pančevačkim džudistima na seniorskom Evropskom kupu u Beogradu

PANČEVO, 11. jun 2018. (TV Pančevo) – Džudisti iz Pančeva zaslužili su dve medalje na seniorskom Evropskom kupu. Boško Borenović osvojio je zlatno odličje u kategoriji do 90 kg, a Andrea Stojadinov bronzano u kategoriji do 48 kilograma.

 

Izvanredni Borković četvrti u Belgiji

PANČEVO, 10. jun 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista osvojio je novih 12 bodova u petoj trci TCR Evropa šampionata sa mnogobrojnim ograničenjima na svom automobilu.

   

Najbolji iz Pančeva na Igrama mladih u Splitu

PANČEVO, 8. jun 2018. (TV Pančevo) – Na Sportskom centru „Mladost“ u Pančevu otvorene su pete po redu Sportske igre mladih. Glavni cilj, kao i prethodnih godina, pored bavljenja sportom, bilo je međusobno druženje mnogobrojnih učesnika igara.

   

Dragojerac osvojio novo zlato

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Naš sugrađanin i kikbokser Ognjen Dragojerac osvojio je novu zlatnu medalju. Na državnom prvenstvu u Seneti održano je izborno takmičenje za A i B klasu z reprezentaciju naše zemlje.

   

25. Pančevački triatlon

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) –Na Tamiškom keju održan je jubilarni 25. Pančevački triatlon. Prvi kroz cilj prošao je paratriatlonski par Filipović-Trakić, drugo vreme postavila je Vida Medić, dok je treći stigao Lazar Dedić. Najbolji domaći takmičar bio je veteran „Tamiša“ Marjan Lukić, koji je kroz cilj prošao četvrti.

   

"Dinamo 1945" pobedom završio sezonu

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – U poslednjem kolu Srpske lige Vojvodine fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su „Mladost“ iz Bačkog Jarka sa 3:0. Na konačnoj tabeli „Brzi voz“ zauzeo je treću poziciju sa 53 boda.