Sport

 

Počeo 5. pančevački maraton

PANČEVO, 05. avgust 2017. (TV Pančevo) – U Narodnoj bašti večeras se održava 5. pančevački maraton, u organizaciji kluba „Maratonci Pančevo“. Učestvuje 100 takmičara, a pored sportista iz Srbije trče i maratonci iz zemalja okruženja, kao i Švajcarske i Poljske.

 

Prvi trening fudbalerki

PANČEVO, 04. avgust 2017. (TV Pančevo) – Fudbalski klub „Železničar“ je posle 3 godine formirao žensku fudbalsku ekipu, spajanjem sa ženskim fudbalskim klubom „Šampion“. Na fudbalskom terenu sportskog rekreativnog centra „Mladost“ održan je jedan od prvih treninga ženske selekcije na kome je prisustvovalo oko tridesetak devojaka, koje su pokazale borbeni duh i ljubav prema ovom sportu.

   

RK "Dinamo": Počele pripreme, stiglo pojačanje

PANČEVO, 3. avgust 2017. (TV Pančevo) – Prvog avgusta počele su pripreme rukometašima pančevačkog „Dinama“. Žuto-crni treniraju dva puta dnevno, a 19. avgusta pripreme nastavljaju u Vrbasu. Prvo kolo SEHA lige „Dinamo“ igra u Novom Sadu protiv Vojvodine 29. avgusta, dok će protiv „Benfike“ u Portugalu igrati početkom septembra.

   

Održan drugi Ilindenski turnir

PANČEVO, 02. avgust 2017. (TV Pančevo) – U Jabuci se drugu godinu održava Ilindenski turnir, a ove godine okupilo se 18 ekipa. Osim pehara prvoplasirana ekipa dobila je 80 hiljada dinara, drugoplasirana 40 hiljada, a treća 20 hiljada. Medalje su dobili najbolji igrač, strelac, najbolji golman i najmlađeg i najstarijeg igrača.

   

Novac od NIS-a FK "Dinamo" utrošio na infrastrukturu

PANČEVO, 29. jul 2017. (TV Pančevo) – Novcem koji je FK „Dinamo“ dobio na konkursu koji je raspisao NIS, rekonstruisana je infrastruktura stadiona i uređen deo klupskih prostorija. Fudbalski klub „Dinamo 1945“u okviru projekta „Zajednici zajedno“, od Naftne industrije Srbije dobio je četiri miliona dinara donacije. Završetkom radova stvoreni su uslovi kako bi igrači mogli da pruže svom maksimum.

   

Srebro za Marka Šušnjara

PANČEVO, 27. jul 2017. (TV Pančevo) –Pančevac Marko Šušnjar osvojio je srebrnu medalju na fizičkoj olimpijadi u Indoneziji. On i četvorica njegovih drugara iz matematičkih gimnazija nisu se vratili praznih ruku sa ovog prestižnog takmičenja. Ponovili su uspeh koji je zabeležen u Padovi 1999. godine.