Sport

 

Automobil u kvaru, Borković bez plasmana u Kini

PANČEVO, 8. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista ostao je bez plasmana na stazi Žeđijang. To je deseti put ove sezone da zbog kvara na automobilu ostaje bez mogućnosti za osvajanje bodova.

 

Džudisti "Dinama" uspešni u "Šumicama"

PANČEVO, 8. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Na 34. memorijalnom turniru „Miga Rašović“, održanom u beogradskoj hali „Šumice“ džudisti pančevačkog „Dinama“ ponovo su pokazali zašto važe za jedne od najboljih u Srbiji.

   

Borbeni Borković izvukao maksimum na kvalifikacijama u Kini

PANČEVO, 7. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista uprkos velikim poteškoćama u nedelju vozi za nove bodove u TCR svetskom šampionatu na stazi Žeđijang. Borković će prvu trku startovati 14. pozicije a drugu sa 15, pošto mu je za dlaku izmakla šansa da se dokopa drugog dela kvalifikacija.
   

Atletičari "Dinama" vicešampioni Srbije

PANČEVO, 5. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Na ekipnom atletskom prvenstvu Srbije u seniorskoj konkurenciji, Atletski klub "Dinamo" osvojio je vicešampionsku titulu. Iz ovog kluba kažu da je ostvaren veliki klupski uspeh koji ih dovodi u sam vrh srpske atletike, što potvrđuje i zvanična rang-lista uspešnosti klubova koju je objavio Atletski savez Srbije.

   

SEHA: "Dinamo" poražen u Slovačkoj

PANČEVO, 3.oktobar 2017. (TV Pančevo) –Rukometaši pančevačkog „Dinama“ poraženi su u Prešovu od ekipe „Tatrana“ sa 36:24, u utakmici petog kola regionalne SEHA Gazprom lige. Žuto-crni su imali problema sa povredama, pa nisu mogli da pariraju favorizovanom i motivisanom „Tatranu“.

   

Džudo savez nagradio Andreu Stojadinov i braću Stanišić

PANČEVO, 1. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Slavko Stanišić, Ljubomir Stanišić i Andrea Stojadinov dobitnici su plaketa za postignute uspehe u ovoj godini. Dok je Slavko dobio priznanje u kategoriji veterana, Ljubomir Stanišić za trenera, Andrei je pripalo priznanje u kategoriji takmičar.