Sport

 

Andrea Stojadinov briljirala i u Rumuniji

PANČEVO, 6. maj 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“ Andrea Stojadinov osvojila je još jedno zlato. Ona je na Evropskom Kupu za kadete, održanom u Rumuniji, bila najbolja u kategoriji do 48 kilograma i zasluženo se okitila još jednim najsjajnijim odličjem. Novim uspehom će dodatno učvrstiti prvo mesto na svetskoj rang listi.

 

Održan tradicionalni Đurđevdanski turnir u streljaštvu

PANČEVO, 6. maj 2017. (TV Pančevo) – U streljani je održan 24. tradicionalni Đurđevdanski turnir u organizaciji Streljačke družine „Pančevo 1813“. Učestvovalo je oko 50 takmičara, a najuspešniji strelac bio je domaćin turnira, Siniša Veljković.

   

Borković bez bodova u Belgiji

PANČEVO, 6. maj 2017. (TV Pančevo) – Dušan Borković, automobilista koji nastupa u TCR internacionalnom šampionatu, zauzeo je 11. mesto u drugoj trci na stazi Spa Frankoršamp u Belgiji, tako da je ovaj trkački vikend završio bez osvojenih bodova. Duca je na drugu trku startovao sa 19. mesta.

   

Borković nezadovoljan prvom trkom u Belgiji

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – Prvu trku trećeg trkačkog TCR vikenda na stazi Spa Frankošamp u Belgiji, najbolji srpski automobilista Dušan Borković završio je na 16. poziciji, u 50 kg težoj alfi, u odnosu na prethodni vikend. Druga trka je na programu sutra u 11:35.

   

Rekordan broj atletičara na takmičenju u Pančevu

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – Na stadionu “Dinama” u Pančevu održano je opštinsko takmičenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola. Na takmičenju je učestvovalo više stotina učenika, koji su se borili za plasman na zonskom takmičenje. Organizator takmičenja je Savez za školski sport Grada Pančeva.

   

Veliki uspeh malih karatista „Mladosti“

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – Karate klub „Mladost“ iz Pančeva na državnom prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade, koje je održano u Mladenovcu, u naš grad doneo je brojne nagrade.