Sport

 

Veličanstveni Borković pobedio i u Mađarskoj

PANČEVO, 7. jul 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista na bod od povratka na vrh u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

 

Počinje Letnja liga za vaterpoliste

PANČEVO, 4. jul 2018. (TV Pančevo) – Vateroplisti ekipe “Mladost” pripremaju se za početak Letnje lige. Prvu utakmicu na domaćem terenu igraju protiv VK “Jezero” iz Bele Crkve u nedelju od 18:30.

   

Srbija i Brazil za osminu finala

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Ekipa RTV Pančevo pitala je sugrađane kakva očekivanja imaju od utakmice protiv Brazila koja se igra večeras u 20 časova, i kakvi su im utisci posle poraza od Švajcarske.

   

Na takmičenju vozača najbolji Varaglić, Birčanin i Stamenović

PANČEVO, 23. jun 2018. (TV Pančevo) – Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i vozači koji nisu profesionalci. Ove godine na takmičenju je učestvovalo 15 vozača, a najbolji vozač i prvo mesto osvojio je Dobrilo Varaglić, predstavnik građana, Marko Birčanin iz ATP-a i Stamenović Bora, penzioner.

   

Srpskim fudbalerima stigla podrška od menadžmenta kompanije NIS

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Svetsko prvenstvo u Rusiji najveći je ovogodišnji sportski događaj. Srpskim fudbalerima, podrška je stigla iz Pančeva od menadžmenta kompanije NIS.

   

Slavko Stanišić ponovo prvak Evrope

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Naš sugrađanin Slavko Stanišić, član Džudo kluba „Dinamo“ na prvenstvu Evrope u Škotskoj, u Glazgovu, osvojio je zlatnu medalju, i postao prvak Evrope u kategoriji do 100 kg - superteška kategorija.