Sport

 

Izabrani najbolji sportisti Pančeva za 2016. godinu

PANČEVO, 25. januar 2017. (TV Pančevo) – U dvorani Kulturnog centra proglašeni su najbolji sportisti grada Pančeva za 2016. godinu. Najbolji sportisti su Čaba Silađi, član Plivačkog kluba „Tamiš“ i Anja Crevar iz Plivačkog kluba „Dinamo“. Za najboljeg trenera proglašen je Bojan Jovičić, trener Košarkaškog kluba „Tamiš“, dok je najbolji klub RK „Dinamo“.

 

"Tamiš" bolji od Zemunaca

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši "Tamiša" pobedili su u 14.kolu Košarkaške lige Srbije ekipu “Mladosti Admiral” iz Zemuna rezultatom 83:68, i sada se nalaze na petom mestu na tabeli sa 23 boda. Utakmicu 15.kola ekipa "Tamiša" igra narednog vikenda ponovo na gostovanju, sa "Dunavom" u Starim Banovcima.

   

Na "prozivci" "Želje" 26 fudbalera

PANČEVO, 23. januar 2017. (TV Pančevo) – Fudbalski klub „Železničar“ imao je prvi trening u drugom delu sezone. Na prozivku igrača odazvalo se 26 od 32 fudbalera. „Želja“ do početka drugog dela sezone ima još osam utakmica, šest igrača je na probi, a u ovaj deo sezone ulaze i sa novim trenenerom Nenadom Stojčićem.

   

"Borac" ubedljiv protiv "Kosovske Mitrovice"

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) –Poslednja utakmica prvog dela prvenstva Prve lige Srbije odigrana je u Hali sportova na Strelištu između odbojkaša „Borca“ i „Kosovske Mitrovice“. Starčevci su odlično otvorili utakmicu i zasluženo pobedili maksimalnim rezultatom.

   

Poraz odbojkašica "Dinama" od ekipe "Jedinstva"

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkašice „Dinama“ poražene su u 12.kolu Super lige Srbije na domaćem terenu od lidera prvenstva, ekipe „Jedinstva“ iz Stare Pazove, rezultatom 3:0. Pančevke su i dalje na šestom mestu na tabeli sa 20 bodova.

   

Odbojkašice „Dinama“ u subotu protiv ekipe „Jedinstva“ u Staroj Pazovi

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Odbojkašice „Dinama“ utakmicu 12. kola Super lige Srbije igraju u subotu u Pančevu protiv ekipe „Jedinstva“ u Staroj Pazovi. Popularne „lavice“ zauzimaju trenutno šesto mesto na tabeli sa 20 bodova.