Sport

 

Džudo od marta u školama

PANČEVO, 22. februar 2018. (TV Pančevo) – Ministri prosvete i sporta, Mladen Šarčević i Vanja Udovičić I predsednik UO DŽSS Milovan Bratić potpisali su Protokol o saradnji za sprovođenje programa „Džudo u škole“.

 

"Dinamo" u Odžacima brani trofej

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – U Kupu Vojvodine, 21. februara u Odžacima sastaće se Rukometni klub "Dinamo" i "Vojvodina". Meč počinje u 18 i 30. "Dinamo" je aktuelni osvajač ovog kupa.

   

MMA turnir u Pančevu u nedelju, 25. februara, u 19 časova

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) – Hala sportova u Pančevu biće u subotu rezervisana za borilačke sportove. Udruženje sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta" organizuje MMA turnir pod nazivom 12. Kombat čelendž. I ove godine turnir će biti humanitarnog karaktera, a prihodom od ulaznica pomoći će se legendi Pančeva Milošu Obrenoviću Dabi.

   

"Dinamo" - "Tatran" nerešeno

 

PANČEVO, 15. februar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ igrali su nerešeno sa ekipom „Tatrana“ iz Prešova“ i osvojli bod. Sledeća ekipa sa kojom se sastaju je Celje Pivovarna Laško.

   

„Dinamo“ u sredu protiv „Tatrana“

PANČEVO, 13. februar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ sastaće se sa ekipom „Tatran“ iz Prešova u 14. kolu SEHA lige. Utakmica se igra u sredu od 17 sati u Hali sportova.

   

SEHA liga: "Meškov" prejak za "Dinamo"

PANČEVO, 11. februar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ izgubili su od ekipe „Meškova“ iz Bresta 26:33 u 13. kolu regionalne SEHA lige.