Sport

 

"Brzi voz" i "Želja" izgubili u prvom kolu

PANČEVO, 19. avgust 2017. (TV Pančevo) – Fudbalski klub „Dinamo 1945“ izgubio je od ekipe „Borac“ iz Sakula u prvom kolu Srpske lige grupa Vojvodina rezultatom 1:2 na gradskom stadionu u Pančevu, dok je FK "Železničar" na gostovanju izgubio sa 1:0 od ekipe "Omladinac" iz Novih Banovaca.

 

Andrea ponovo na tronu

PANČEVO, 19. avgust 2017. (TV Pančevo) – Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju na KUP-u Evrope za juniore, u kategoriji do 48 kilograma, u rumunskom gradu Aradu. Do trona je „stigla“ pobedivši u polufinalu mađarsku reprezentativku, a u finalu ukrajinsku.

   

Nadela bez ribe, pecarošima ipak nagrada

PANČEVO, 13. avgust 2017. (TV Pančevo) – Udruženje sportskih ribolovaca „Nadel“ organizovalo je treće takmičenje u pecanju za decu uzrasta do 12 godina. Učestvovala su 43 pecaroša. Najmlađi nisu uspeli da upecaju nijednu ribu, pa su na kraju takmičenja svi bili nagrađeni.

   

Andrea Stojadinov na Svetskom prvenstvu za kadete

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog Dinama Andrea Stojadinov otputovala je na Svetsko prvenstvo za kadete koje se održava u Čileu. Pre odlaska gostovala je u emisije Regionalne Radiotelevizije Pančevo „Kod Vajferta“, gde je rekla da je spremna za ovo veliko takmičenje i da će dati sve od sebe da ostvari nov uspeh.

   

Turnir ragbi veterana u Starčevu

PANČEVO, 8. avgust 2017. (TV Pančevo) - U Starčevu je održan turnir ragbi veterana koji su povodom seoske slave, Ognjene Marije, organizovali veterani ragbi kluba „Borac“. Turnir je organizovan po osmi put, a učestvovalo je sedam ekipa iz više gradova Srbije.

   

Dve Pančevke pobednice maratona i polumaratona

PANČEVO, 6. avgust 2017. (TV Pančevo) – U Narodnoj bašti održan je peti pančevački maraton, u organizaciji kluba „Maratonci Pančevo“, na kome je učestvovalo 100 takmičara. Pored sportista iz Srbije, trčali su i maratonci iz zemalja okruženja, kao i Švajcarske i Poljske.