Sport

 

Pripreme u Bečeju

PANČEVO, 2. februar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ vratili su se sa priprema u Bečeju, gde su pored svakodnevnih treninga odigrali i tri utakmice. Pančevci su bili bolji od dva rivala, a jedna utakmica završila se nerešenim rezultatom. Žuto-crni nastavljaju sa podizanjem forme pred nastavak Superlige, gde će, u okviru 16. kola gostovati „Partizanu“ u Beogradu.

 

Dva zlata za Stanišića u Lilu

PANČEVO, 1. februar 2017. (TV Pančevo) – Pančevački džudo veteran Slavko Stanišić osvojio je dve zlatne medalje na Masters kupu u francuskom gradu Lilu. Stanišić je pored svoje kategorije M6 +100 kilograma bio najbolji i u apsolutnoj kategoriji.

   

Pobeda odbojkašica, poraz košarkaša

PANČEVO, 29. januar 2017. (TV Pančevo) - Odbojkašice „Dinama“ pobedile su u 15.kolu Superlige Srbije na gostovanju ekipu „MD Zrenjanina“ rezultatom 3:0, i sada se nalaze na petom mestu na tabeli sa 23 boda.

   

Odbojkaši "Borca" pobedili ekipu "Železničara"

PANČEVO, 28. januar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkaši „Borca“ u 12.kolu Prve lige Srbije pobedili su večeras u Hali sportova na Strelištu ekipu „Železničara“ iz Beograda rezultatom 3:0. Ovom pobedom Starčevci su zauzeli trećše mesto na tabeli sa 26 bodova.

   

Ledene pripreme za prolećnu sezonu

PANČEVO, 28. januar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri starčevačkog „Borca“ startovali su sa pripremama pre nekoliko dana, pred nastavak prvenstva u Prvoj južnobanatskoj ligi. Za sada promena u igračkom kadru nije bilo, a cilj kluba u drugom delu prvenstva je plasman do petog mesta na tabeli.

   

Košarkaši "Tamiša" igraju u nedelju

PANČEVO, 27. januar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ utakmicu 15.kola Košarkaške lige Srbije igraju u nedelju na gostovanju sa ekipom „Dunava“ iz Starih Banovaca. „Tamiš“ je i dalje na deobi petog mesta na tabeli sa 23 boda.