Sport

 

Dušan Borković trijumfovao u Austriji

PANČEVO, 11. jun 2017. (TV Pančevo) –Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ponovo je osvetlao obraz Srbije, pošto je na prvoj trci petog vikenda TCR Svetskog šampionata ostvario svoj drugi ovosezonski trijumf!

 

Državni rekord Zorane Barjaktarović

PANČEVO, 10. jun 2017. (TV Pančevo) – Atletičarka „Dinama“ Zorana Barjaktarović postigla je još jedan vrhunski rezultat. Na državnom prvenstvu, Zorana je osvojila zlatnu medalju istrčavši trku na 100 metara za 11 sekundi i 55 stotinki i tim rezultatom oborila mlađi seniorski rekord Srbije. Ovo je i treći rezultat svih vremena srpskih takmičarki na 100 metara, a u nedelju će se Zorana Barjaktarović trkati i na 200 metara.

   

Sve je spremno za Sportske igre mladih

PANČEVO, 10. jun 2017. (TV Pančevo) – Sportski karavan SIM-a ovih dana obilazi celu Srbiju sa ciljem promovisanja sporta i zdravog života mlađoj populaciji. Deci i mladima širom Srbije se pruža mogućnost da potpuno besplatno učestvuju u takmičenjima u 9 sportova. Sportske igre mladih održaće se u Pančevu 12. juna.

   

"Mladost" iz Omoljice na korak do titule

PANČEVO, 9. jun 2017. (TV Pančevo) – U nedelju će se odigrati poslednje kolo Prve južnobanatske lige u sezoni 2016/2017, koje će odlučiti novog šampiona ovog ranga takmičenja. Lider tabele „Mladost“ iz Omoljice tenutno je prvoplasirana ekipa i u slučaju pobede plasiraće se u Vojvođansku ligu „Istok“.

   

Dva "Železničara" prijateljski odmerili snage

PANČEVO, 8. jun 2017. (TV Pančevo) – Na Sportskom centru „Mladost“ odigrana je prijateljska fudbalska utakmica između pančevačkog FK „Železničar“ i njihovih dugogodišnjih prijatelja FK „Želenzičar“ iz Lajkovca. U prijateljskoj atmosferi domaći su slavili sa 3:1.

   

Sportske igre mladih 12. juna u Pančevu

PANČEVO, 8. jun 2017. (TV Pančevo) – Sportski karavan SIM-a ovih dana obilazi celu Srbiju sa ciljem promovisanja sporta i zdravog života mlađoj populaciji. Deci i mladima širom Srbije se pruža mogućnost da potpuno besplatno učestvuju u takmičenjima u 9 sportova. 12. juna ova sportska manifestacija stiže i u Pančevo, podržana od strane Grada Pančeva, Sportskog saveza Panceva, Saveza za skolski sport Srbije i svih sportskih klubova našeg grada.