Sport

 

Bodibilderi iz 17 zemalja na Svetskom kupu u Pančevu

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) - U Kulturnom centru Pančeva održan je Svetski kup u fitnesu i bodibildingu. Takmičari iz 17 zemalja bili su podeljeni u 25 muških i 12 ženskih kategorija.

 

RK "Dinamo" u utorak dočekuje "Celje pivovarna Laško"

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U 6. kolu regionalne SEHA Gazprom lige rukometaši „Dinama“ igraju na domaćem terenu protiv ekipe „Celje pivovarna Laško“. Meč se igra u Hali sportova u utorak, od 19 sati.

   

Svetski kup u dečjem fitnesu

PANČEVO, 14. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančeva ovog vikenda se održava Svetski kup u fitnesu i bodibildingu. Prvi dan bio je rezervisan za dečji fitnes, i ovo je bio prvi put da se "Fit kid" takmičenje održava u Srbiji.

   

"Dinamo" četvrti na tabeli

PANČEVO, 14. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri "Dinama" pobedili su na domaćem terenu "Omladinac" iz Novih Banovaca rezultatom 2:0, u utakmici 9. kola Srpske lige "Vojvodine". "Brzi voz" je do pobede došao golovima Jovanića i Radulovića.

   

Svetsko prvenstvo u fitnesu i bodibildingu u Pančevu

PANČEVO, 12. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Tokom predstojećeg vikenda, u Pančevu će prvi put biti organizovano Svetsko prvenstvo u dečjem fitnesu, kao i Svetski kup u fitnesu, bodibildingu i model fitnesu. Program u Kulturnom centru je besplatan.

   

"Železničar" počistio Sakuljane

PANČEVO, 8. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri pančevačkog „Železničara“ savladali su na domaćem terenu „Borac“ iz Sakula ubedljivo, rezultatom 3:0, u 8. kolu Srpske lige „Vojvodine“. „Dizelka“ sa zauzima deseto mesto na tabeli sa deset osvojenih bodova.