Sport

 

Stotka "Tamiša" protiv Zemunaca

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ pobedili su na domaćem terenu „Mladost“ iz Zemuna sa 102:81 u utakmici 9. kola Superlige Srbije.

 

"Tamiš" izgubio od "Zlatibora"

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši "Tamiša" su izgubili od ekipe “Zlatibora” sa 83 prema 89, u utakmici odigranoj 8. kola Superlige Srbije. Trener "Tamiša" je čestitao na pobedi i rekao da je na njih uticao poraz od “Crvene Zvezde”. Sledeću utakmicu naš klub igra protiv “Mladosti” iz Zemuna 12. maja, ponovo na domaćem terenu.

   

SRLS: Rukometaši "Dinama" bolji od "Zvezde"

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su na gostovanju u Beogradu domaću „Crvenu zvezdu“ sa 30:29 u 5. kolu Super Rukometne Lige Srbije.

   

Male olimpijske igre u Omoljici

PANČEVO, 8. maj 2018. (TV Pančevo) – U Omoljici su danas održane Male olimpijske igre koje je otvorio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov. Olimpijske igre su ujedno bile povod da se dočeka i Olimpijski plamen za Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine.

   

Dvostruka pobeda Borkovića u Francuskoj

PANČEVO, 6. maj 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista ispisao istoriju, sa 10. mesta stigao do novog trijumfa preticanjem prošlogodišnjeg TCR svetskog šampiona Vernea u poslednjem krugu i tako po drugi put pobedio na premijernom vikendu TCR Evropa šampionata turing automobila i sad ima ubedljivo vođstvo u generalnom plasmanu.

   

"Dinamo" bolji od "Cementa" - drugi na tabeli

PANČEVO, 6. maj 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su na Gradskom stadionu „Cement“ iz Beočina sa 2:0. Domaći su poveli golom Stojanovskog u 55. minutu, a konačan rezultat postavio je Arbutina sa bele tačke u 90. minutu.