Sport

 

"Klikeri" na Specijalnoj zimskoj OI

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Ekipa „Klikera“ iz pančevačke škole Mara Mandić, jedna je od učesnica Specijalnih zimskih olimpijskih igara koje se održavaju u Austriji. Pored pančevačkih đaka, reprezentaciju Srbije čine i đaci iz Vranja, Pirota i Kragujevca. Olimpijske igre počinju 17. i trajaće do 25. marta.

 

Anđela Ranđelović uspešna džudistkinja

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Anđelu Ranđelović, učenicu drugog razreda Medicinske škole „Stevica Jovanović“, Savez za školski sport proglasio je za najbolju učenicu u 2016. godini. Nagrada joj je pripala zbog osvojenog prvog mesta u džudou na Školskoj olimpijadi u Leskovcu.

   

"Tamiš" pobedio OKK Beograd

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Košarkaški klub “Tamiš” pobedio je u Hali sportova ekipu OKK Beograd rezultatom 78:70 u 20. kolu Košarkaške lige Srbije.

   

Vučić čestitao medalje strelcima

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio čestitku Zorani Arunović‎ i Damiru Mikecu na osvojenim medaljama na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Mariboru.

   

"Dinamo" - "Požarevac" - 36:31

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) - Rukometaši “Dinama” bili su uspešniji u 20. kolu Super lige od ekipe iz Požarevca rezultatom 36:31. U Hali sportova, pančevačkoj publici su se predstavili i mlađi igrači koji su svoju šansu iskoristili na najbolji način.

   

ŽRK "Pančevo" poražen od "Mladosti" iz Novog Pazara

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – U desetom kolu Super B lige, Ženski rukometni klub “Pančevo” na domaćem terenu izgubio je od ekipe “Mladost” iz Novog Pazara rezultatom 21:23.