Sport

 

Daba: Hvala "Sparti", mojim prijateljima

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – Udruženje "Srpska Sparta" je deo para, preciznije 200 hiljada dinara, od prodatih ulaznica sa nedavno održanog MMA turnira, donirao Milošu Obrenoviću Dabi, koji je jedan od osnivača ovog udruženja. Miloš Obrenović Daba je u avgustu 2017. godine doživeo moždani udar i amputirana mu je leva noga.

 

Multifunkcionalna dvorana za srpske šampione

PANČEVO, 28. februar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji ambasadori zemlje, srpski sportisti, dobiće za dve godine zasluženu Multifunkcionalnu dvoranu u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na beogradskom Košutnjaku.

   

"Dinamo" - "Celje" u 15. kolu SEHA lige

PANČEVO, 27. februar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ gostuju ekipi „Celje Pivovarna Laško“ u 15. kolu regionalne SEHA lige. Utakmica se igra sutra, od 19 i 45.

   

U Pančevu održan pravi spektakl u MMA veštinama

PANČEVO, 26. februar 2018. (TV Pančevo) – Dvanaesti po redu "Kombat čelendž" u organizaciji Udruženja sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta” održan je sinoć u krcatoj pančevačkoj hali sportova. Naši pančevački takmičari imali su nadpolovičan uspeh u borbama sa svojim protivnicima. Novac od prodatih karata namenjen je za lečenje legende Pančeva Miloša Obrenovića – Dabe, koji je pretrpeo moždani udar i amputirana mu je noga.

   

ORK “Pančevo” pobedilo ORK “Zrenjanin”

PANČEVO, 24. februar 2018. (TV Pančevo) – Nastavak Druge lige Vojvodina, u prvom kolu prvenstva ORK “Pančevo” pobedilo je ORK “Zrenjanin” rezultatom 32:24 (15:12). Najefikasniji je bio Lacko Danijel sa 11 golova. Sledece kolo naša ekipa gostuje u Jaši Tomić protiv ekipe “Radničkog”.

   

Zvanično merenje MMA boraca pred sutrašnji turnir

PANČEVO, 24. februar 2018. (TV Pančevo) – Hala sportova u Pančevu u nedelju je rezervisana za borilačke veštine. Udruženje “Srpska Sparta” organizuje MMA turnir pod imenom 12. „Combat challenge”. Na programu će biti ukupno 9 MMA borbi, u oktagon ringu, a u dvorani Apolo održano je zvanično merenje boraca pred sutrašnji turnir. Borci najavljuju dobru borbu jer su se kako kažu, naporno premili za ovaj turnir.