Sport

 

Pančevo pomaže pripreme Nađe Higl za OI

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Nađi i Sebastijanu Higlu, grad je uručio 1.300.000,00 dinara, kao pomoć u realizaciji projekta "London 2012". Novac će biti utrošen kako bi se Nađa što bolje pripremila za Olimpijadu u Londonu. Grad je Sebastijanu dodelio stipendiju za stručno usavršavanje u oblasti sporta, koju će primati mesečno u visini prosečne zarade u Republici.

 

Saradnja odbojkaških klubova

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Na inicijativu gradske uprave, prvi put do sada napravljena je međusaradnja odbojkaških klubova iz našeg regiona. Predsednici muških odbojkaških klubova "Dinamo" i "Borac" danas su potpisali Ugovor o udruživanju, sve u interesu razvoja odbojke i poboljšanja stručnog rada.

   

Meč će biti neizvestan

BEOGRAD, 03. februar 2010. (FoNet) - Selektor ženske teniske reprezentacije Rusije Šamil Tarpiščev izjavio je danas da su povrede teniserki kao i nezgodan kalendar glavni razlozi što selekcija Rusije nije došla u Beograd u najjačem sastavu za meč protiv selekcije Srbije na predstojećem Kupu federacije,

   

Janković i pored povrede na Fed kupu

BEOGRAD, 03. februar 2010. (FoNet) - Najbolje rangirana teniserka Srbije Jelena Janković doputovaće u četvrtak u Beograd i igraće na predstojećem meču Fed kupa protiv selekcije Rusije.

   

Teniserke reprezentacije spremne

BEOGRAD, 01. februar 2010. (FoNet) - Selektor Federejšen kup reprezentacije Srbije u tenisu Dejan Vraneš ocenio je danas da će teniserke Srbije do subote, kada počinje okršaj sa selekcijom Rusije, biti u potpunosti spremne za meč.

   

Đoković drugi teniser sveta

LONDON, 01. februar 2010. (FoNet) - Najbolji srpski teniser Novak Đoković od danas je zvanično drugi teniser sveta i na novoj ATP listi ima 8.310 bodova. Đokoviću je to najbolji plasman na ATP listi do sada.