Sport

 

Očekujemo dobre rezultate

BEOGRAD, 23. mart 2010. (FoNet) - Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac izjavio je da očekuje dobre rezultate od sportista Srbije na Olipijskim igrama u Londonu 2012. godine.

 

Ratko Dostanić trener Crvene zvezde

BEOGRAD, 21. mart 2010. (FoNet) - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je Ratko Dostanić imenovan za prvog trenera umesto Vladimira Petrovića Pižona koji je do sada obavljao tu funkciju.

   

Jelena Janković pobedila u Indijan Velsu

INDIJAN VELS, 21. mart 2010. (FoNet) - Najbolja teniserka Srbije Jelena Janković osvojila je večeras turnir u Indijan Velsu, pošto je u finalu sa 2:0 u setovima (6:2,6:4) pobedila Dankinju Karolinu Voznjacki.

   

Pobeda odbojkaša iz Starčeva

PANČEVO, 21. mart 2010. (TV Pančevo) - Odbojkaši starčevačkog „Borca“ ostvarili su prvu pobedu u Mini ligi. Na domaćem terenu savladali su ekipu „Jedinstva“ iz Stare Pazove sa 3:2.

   

Takmičenje osoba sa invaliditetom u streličarstvu

PANČEVO, 21. mart 2010. (TV Pančevo) - Zatvoreno takmičenje u streličarstvu osoba sa invaliditetom održano je u Sportskoj hali u Jabuci. Takmičili su se klubovi osoba sa invaliditetom, uglavnom sa teritorije Vojvodine, u disciplini in-door.

   

Fudbaleri "Dolova" osvojili Kup Pančeva

PANČEVO, 17. mart 2010. (TV Pančevo) - Pobednički pehar finala Kup-a Pančeva pripao je fudbalerima „Dolova“. Oni su na gradskom stadionu