Sport

 

Drugo mesto za džudistu Marka Arsenova

PANČEVO, 4. jul 2010. (TV Pančevo) - Na takmičenju u okviru prvenstva Balkana u džudou za starije pionire, koje je održano u Herceg Novom 2. i 3. jula džudo klub „Pančevo“ postigao je zapažen rezultat.
 

Mladi plivači se spremaju za 2 prvenstva

PANČEVO, 4. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađi pioniri i pionirke plivačkog kluba „Dinamo“, vratili su se sa desetodnevnih priprema na Tari.

   

Vaterpolisti se spremaju za turnir

PANČEVO, 3. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađe selekcije vaterpolo kluba Dinamo vratile su se sa priprema u Crnoj Gori. Pred njima su sada 2 kvalifikaciona turnira za Prvenstvo Srbije.

   

Fudbalski turnir za „Rokija“

PANČEVO, 2. jul 2010. (TV Pančevo) - 16-sti memorijalni fudbalski turnir „Branko Bisak – Roki“ u malom fudbalu održan je u četvrtak, 1.jula na terenu Sportskog centra Mladost.

   

Plivači se spremaju za Evropu

PANČEVO, 1. jul 2010. (TV Pančevo) - Marko Spasov i Jovana Bogdanović nalaze se na pripremama reprezentacije Srbije, pred predstojeća Evropska prvenstva koja ih očekuju.

   

Pančevci na Svetskom kupu u streljaštvu

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - U Kovilovu se održava 4. Svetski Kup u streljaštvu. Na takmičenju najboljih svetskih strelaca u dresu reprezentacije Srbije nastupa takmičar Streljačke družine „Pančevo 1813“ Dejan Pešić.