Sport

 

Pobeda odbojkašica Dinama u Kupu Srbije

U prvom susretu četvrfinala Kupa Srbije, odbojkašice ŽOK "Dinamo Azotare" savladale su na gostovanju u Obrenovcu ekipu ŽOK TENT-a sa 3:1, po setovima 25:23, 25:21, 23:25 i 25:21, za sat i 51 minut igre.

 

60 godina vaterpolo kluba "Dinamo"

Svečanom Akademijom u Domu Vojske, Vaterpolo klub "Dinamo" proslavio je jubilej 60 godina uspešnog rada i postojanja. Prezentovani su rezultati kluba u predhodnom periodu, bogata istorija i naravno najnoviji uspesi vezani uglavnom za mladje selekcije kluba, koje su godinama unazad medju vodećima u Srpskom vaterpolu.
   

Najbolji sportisti Pančeva

ŽOK Dinamo Azotara je najbolji klub u pančevačkoj opštini u 2009 godini. Najbolja sportistkinja je plivačica "Tamiša" Nađa Higl, a najbolji sportista je Miloš Stojanović veslač "Tamiša". Oni su prvonagradjeni u Izboru najboljih sportista našeg grada u 2009. godini, koje je organizovao Sportski savez Pančeva.
   

Fudbalski turnir u Kačarevu

Komisija za sport i rekreaciju Mesne zajednice Kačarevo organizuje tradicionalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Kačarevo 2010“

   

Milan Đekić, novi trener ŽŽRK Dinamo

Upravni odbor ŽŽRK Dinamo Petrohemija razrešio je dužnosti Nebojšu Milića, dojučerašnjeg trenera prve ekipe. Umesto njega ovu ekipu u drugom delu takmičarske sezone predvodiće Milan Đekić,

   

Čestitka gradonačelnice

Nakon osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u malim bazenima, gradonačelnica Pančeva, Vesna Martinović uputila je čestitku Nađi Higl i njenom treneru Sebatstijanu Higlu, naglasivši da je ostvareni rezultat potvrda Nađinih kvaliteta.
   

Još članaka...