Sport

 

KK "Tamiš" na korak do Super lige

PANČEVO, 09. mart 2010. (TV Pančevo) - Košarkaški klub „Tamiš Petrohemija“ sastaje se u subotu, 13. marta sa novosadskom „Vojvodinom SrbijaGas“. Ovo bi mogla da bude odlučujuća utakmica za plasman u Super ligu, rečeno je na konferenciji za novinare.

 

Najmlađi vaterpolisti posetili Gradsku upravu

PANČEVO, 09. mart 2010. (TV Pančevo) - Član Gradskog veća Nikola Damnjanović primio je mlade vaterpoliste Dinama koji su osvojili 1. mesto na Prvenstvu Vojvodine. Ovim sastankom još jednom se potvrdilo da Grad misli o sportistima.

   

Đoković: Publika odlučuje

BEOGRAD, 03. mart 2010. (Fonet) - Najbolji teniser Srbije Novak Đoković izjavio je da je meč sa reprezentacijom SAD-a veoma važan i da misli da će publika imati presudan značaj za njegov ishod.

   

Peticija za košarkaški teren na Sodari

PANČEVO, 03.mart 2010. (TV Pančevo) - Stanovnici pančevačkog naselja Sodara poslali su peticiju gradskoj vlasti, u kojoj traže da se uredi košarkaški teren u ovom naselju. Potpisnici peticije konkurisali i za sredstva iz sportskog budžeta, a nadležni obećavaju pomoć.

   

Milutinović osvojio bronzu

PANČEVO, 24. februar 2010. (TV Pančevo) - Pančevački kikbokser Dalibor Milutinović osvojio je bronzanu medalju u disciplini ful kontakt na prvenstvu Beograda, koje je održano u Mladenovcu.

   

Odbojkašice "Dinama" savladale "Poštar 064" sa 3:1

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) - Odbojkašice ŽOK „Dinamo Azotara“ savladale su ekipu „Poštara 064“ iz Beograda sa 3:1 u okviru 3. kola Mini lige