Sport

 

Tašana Bogatinovski na Svetskom prvenstvu

PANČEVO, 30. jul 2010. (TV Pančevo) - Tašana Bogatinovski, mlada takmičarka Streljačke družine Pančevo 1813, otputovala je rano jutros za Minhen, gde se od danas do 11. avgusta održava Svetsko prvenstvo u streljaštvu.

 

Mladi fudbaleri "Mike Antića"streme ka vrhu

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađe kategorije Fudbalskog kluba “Mika Antić” vratile su se sa priprema na Tari. Odigrano je dosta pripremnih utakmica, na kojima su mladi fudbaleri pokazali da su s pravom jedna od najkvalitetnjih ekipa u okolini.

   

"Borac" iz Starčeva najavljuje viši plasman

PANČEVO, 25. jul 2010. (TV Pančevo) - Fudbalski klub „Borac“ iz Starčeva je kao novajlija u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi postigao odličan rezultat prošle sezone, plasiravši se na sedmo mesto. U predstojećem prvenstvu, Starčevci planiraju da naprave još neki korak više na tabeli, a ambicije kluba u naredne 2 sezone su plasman u Srpsku ligu.

   

Mladi vaterpolisti idu ka vrhu

PANČEVO, 23. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađe selekcije vaterpolo kluba „Dinamo“ su u jeku sezone. Takmičenja se nižu jedno za drugim, a vaterpolisti svojim rezultatima potvrđuju da su među najboljim ekipama u zemlji.

   

Fudbaleri Omoljice počeli sa pripremama

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Sa pripremama pred sezonu 2010-2011 startovali su i fudbaleri „Mladosti“ iz Omoljice, koji se takmiče u 1. Južnobanatskoj fudbalskoj ligi. Početak nove sezone zakazan je za drugu polovinu avgusta.

   

Pančevo dobilo mini pič teren

PANČEVO, 19. jul 2010. (TV Pančevo) - Ministarka omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Snežana Samardžić Marković otvorila je u Osnovnoj školi „Miroslav Mika Antić“ novoizgrađeni mini pič teren, vredan 5 miliona dinara. Izgradnju terena su finansirali Ministarstvo omladine i sporta, ambasada Norveške u Beogradu, Fudbalski savez Srbije i lokalna samouprava.