Sport

 

Olimpijada dece iz vrtića

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Treće Olimpijske igre predškolaca održane su u pančevačkoj Hali sportova „Strelište“. Organizator ove manifestacije je Predškolska ustanova „Dečija radost“.

 

Anđelija Stojanović pobednica turnira u šahu

PANČEVO, 30. april 2010. (TV Pančevo) U Pančevu je završeno Četvrto prvenstvo Srbije u šahu za žene. Pobednica je Anđelija Stojanović iz Beograda, dok je najmlađa i jedina pančevačka predstavnica Ksenija Tomin, osvojenim desetim mestom, premašila rezultat koji se od nje očekivao.

   

Vodi šahistkinja Anđelija Stojanović

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Odigrane su partije 9. kola Četvrtog prvenstva Srbije u šahu za žene. I dalje je u blagom vođstvu Anđelija Stojanović sa dva poena prednosti u odnosu na ostale kandidatkinje.

   

Predsednik "Partizana" Milentije Maksimović

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Izborna godišnja skupština Društva za sportsku rekreaciju i telesno vaspitranje „Partizan“ održana je danas u sali Sportskog saveza Pančevo. Jednoglasnom odlukom za novog predsednika izabran je Milentije Maksinović.

   

U fudbalu Srbija 16-ta na svetu

CIRIH, 28. april 2010. (FoNet) - Fudbalska reprezentacija Srbije sa 944 bodova zauzima 16. mesto na novoj listi FIFA, što je za jedno mesto slabiji plasman nego pre mesec dana.

   

Panteri ubedljivo pobedili ekipu iz Kraljeva

PANČEVO, 25. april 2010. (TV Pančevo) - Na terenu pored Hale sportova Strelište održana je utakmica 3. kola Nacionalne lige u američkom fudbalu. Ekipa „Pantera“ iz Pančeva ubedljivo je trijumfovala nad „Krunom“ iz Kraljeva