Sport

 

Startuje Vojvođanska fudbalska liga

PANČEVO, 13. avgust 2010. (TV Pančevo) - Došao je napokon kraj letnjoj pauzi za fudbalske klubove iz našeg okruženja. Narednog vikenda, tačnije 14. i 15. avgusta, startuje Vojvođanska fudbalska liga, a odmah potom, nedelju dana kasnije, i obe južnobanatske lige.

 

Nađa Higl u finalu na 200 metara prsno

PANČEVO, 12. avgust 2010. (TV Pančevo) - Srpska plivačica Nađa Higl plasirala se u finale trke na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, zauzevši osmo mesto u polufinalu.

   

FK Radnik nije u Vojvođanskoj ligi

PANČEVO, 12. avgust 2010. (TV Pančevo) - Fudbalski klub Radnik sa Starog Tamiša ipak neće započeti novo prvenstvo u Vojvođanskoj ligi koje startuje u subotu, 14.avgusta.

   

Nadja Higl u polufinalu na 200 m

PANČEVO, 12. avgust 2010. (TV Pančevo) - Nađa Higl se na Evropskom prvenstvu u Budimpešti plasirala u polufinalu na 200 m prsno sa petim vremenom u kvalifikacijama.

   

Košarkaši Tamiša spremni za novu sezonu

PANČEVO, 10. avgust 2010. (TV Pančevo) - Ekipa je spremna za novu sezonu, iako je za sada samo 9 igrača potpisalo ugovor sa klubom, rečeno je na današnjoj konferenciji Košarkaškog kluba Tamiš.

   

Starčevci spremni za početak prvenstva

PANČEVO, 9. avgust 2010. (TV Pančevo) - Poslednju proveru pred početak prvenstva u Vojvođanskoj ligi imali su fudbaleri starčevačkog Borca koji su pred svojom publikom pobedili imenjaka iz Sakula, rezultatom 6:1.