Sport

 

Rukometaši Dinama spremni za novo prvenstvo

PANČEVO, 20. avgust 2010. (TV Pančevo) - Rukometaši Dinama vredno se pripremaju za početak novog prvenstva u Superligi Srbije. U nešto izmenjenom sastavu treninge obavljaju u Narodnoj bašti u Pančevu.

 

„Lavice“ startovale sa pripremama

PANČEVO, 16. avgust 2010. (TV Pančevo) - Sa pripremama su počele i odbojkašice ŽOK „Dinamo Azotare“. Jedne su od prvih koje su započele sa radom od ekipa iz elitnog ranga takmičenja, što dovoljno govori o ambicijama i planovima pred novu sezonu.

   

Nedeljno popodne uz badminton

PANČEVO, 16. avgust 2010. (TV Pančevo) - Još jedna od manifestacija povodom obeležavanja međunarodnog Dana mladih, održana je ispred muzeja. Organizatori akcije su Unija studenata Pančeva i Badminton klub.

   

Startuje Vojvođanska fudbalska liga

PANČEVO, 13. avgust 2010. (TV Pančevo) - Došao je napokon kraj letnjoj pauzi za fudbalske klubove iz našeg okruženja. Narednog vikenda, tačnije 14. i 15. avgusta, startuje Vojvođanska fudbalska liga, a odmah potom, nedelju dana kasnije, i obe južnobanatske lige.

   

Nađa Higl u finalu na 200 metara prsno

PANČEVO, 12. avgust 2010. (TV Pančevo) - Srpska plivačica Nađa Higl plasirala se u finale trke na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, zauzevši osmo mesto u polufinalu.

   

FK Radnik nije u Vojvođanskoj ligi

PANČEVO, 12. avgust 2010. (TV Pančevo) - Fudbalski klub Radnik sa Starog Tamiša ipak neće započeti novo prvenstvo u Vojvođanskoj ligi koje startuje u subotu, 14.avgusta.