Sport

 

60 godina vaterpolo kluba "Dinamo"

Svečanom Akademijom u Domu Vojske, Vaterpolo klub "Dinamo" proslavio je jubilej 60 godina uspešnog rada i postojanja. Prezentovani su rezultati kluba u predhodnom periodu, bogata istorija i naravno najnoviji uspesi vezani uglavnom za mladje selekcije kluba, koje su godinama unazad medju vodećima u Srpskom vaterpolu.
 

Najbolji sportisti Pančeva

ŽOK Dinamo Azotara je najbolji klub u pančevačkoj opštini u 2009 godini. Najbolja sportistkinja je plivačica "Tamiša" Nađa Higl, a najbolji sportista je Miloš Stojanović veslač "Tamiša". Oni su prvonagradjeni u Izboru najboljih sportista našeg grada u 2009. godini, koje je organizovao Sportski savez Pančeva.
   

Fudbalski turnir u Kačarevu

Komisija za sport i rekreaciju Mesne zajednice Kačarevo organizuje tradicionalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Kačarevo 2010“

   

Milan Đekić, novi trener ŽŽRK Dinamo

Upravni odbor ŽŽRK Dinamo Petrohemija razrešio je dužnosti Nebojšu Milića, dojučerašnjeg trenera prve ekipe. Umesto njega ovu ekipu u drugom delu takmičarske sezone predvodiće Milan Đekić,

   

Čestitka gradonačelnice

Nakon osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u malim bazenima, gradonačelnica Pančeva, Vesna Martinović uputila je čestitku Nađi Higl i njenom treneru Sebatstijanu Higlu, naglasivši da je ostvareni rezultat potvrda Nađinih kvaliteta.
   

Nadja ponovo sjajna

Pančevka Nadja Higl osvojila je danas srebrnu medalju na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u malim bazenima, koje se održava u Istanbulu, dok je Ivan Lenđer stigao treći u tri na 100 metara leptir.