Sport

 

Pančevački biciklisti poneli pismo podrške odbojkašima

PANČEVO, 19. septembar 2010. (TV Pančevo) - Sa platoa ispred Gradske uprave put Italije na tandem-biciklu danas su krenuli biciklisti Dušan Milojkov i Dalibor Todorović koji je slep. Namera im je da stignu do Trsta i podrže srpske odbojkaše na svestkom prvenstvu.

 

Fudbaleri Dinama pobedili

PANČEVO, 18. septembar 2010. (TV Pančevo) - Fudbaleri Dinama iz Pančeva zabeležili su prvu pobedu u sezoni. Oni su u okviru 5. kola Vojvođanske lige grupa Istok savladali ekipu Ade rezultatom 3:2.

   

Poraz našeg dubla

PANČEVO, 18. septembar 2010. (TV Pančevo) - Srpski dubl Nenad Zimonjić i Novak Đoković u polufinalnom meču Dejvis kupa sa Češkom poražen je od para Tomaš Berdih - Radek Štepanek sa 3:1. Rezultat posle drugog dana duela Srbije i Češke u Beogradu je 1:2.

Prvobitno je bilo najavljeno da u dublu igraju Zimonjić i Viktor Troicki, a da im protivnici budu Ivo Minar i Jan Hajek.

   

Poraz pančevačkih ragbista

PANČEVO, 18. septembar 2010. (TV Pančevo) - U okviru drugog kola prvenstva Srbije u ragbiju za seniore, ekipa aktuelnog šampiona „Pobednik“ iz Beograda pobedila je pančevački „Dinamo“ rezultatom 85-16.

   

Bod za fudbalere Borca

PANČEVO, 12. septembar 2010. (TV Pančevo) - Fudbaleri starčevačkog Borca igrali su nerešeno 3:3 protiv Budućnosti iz Srpske Crnje, u okviru 5. kola Vojvođanske lige, grupe Istok.

   

ITF završen dobrim mečevima

PANČEVO, 11. septembar 2010. (TV Pančevo) - Srpkinja Natalija Kostić i Slovak Adrijan Partl, pobednici su u ženskoj i muškoj konkurenenciji, teniskog ITF turnira. Turnir održan tradicionalno, po 14. put, okupio je teniserke i tenisere iz celog sveta. Kao i uvek do sada, organizator je Teniski klub Dinamo.