Sport

 

Pobeda odbojkaša iz Starčeva

PANČEVO, 21. mart 2010. (TV Pančevo) - Odbojkaši starčevačkog „Borca“ ostvarili su prvu pobedu u Mini ligi. Na domaćem terenu savladali su ekipu „Jedinstva“ iz Stare Pazove sa 3:2.

 

Takmičenje osoba sa invaliditetom u streličarstvu

PANČEVO, 21. mart 2010. (TV Pančevo) - Zatvoreno takmičenje u streličarstvu osoba sa invaliditetom održano je u Sportskoj hali u Jabuci. Takmičili su se klubovi osoba sa invaliditetom, uglavnom sa teritorije Vojvodine, u disciplini in-door.

   

Fudbaleri "Dolova" osvojili Kup Pančeva

PANČEVO, 17. mart 2010. (TV Pančevo) - Pobednički pehar finala Kup-a Pančeva pripao je fudbalerima „Dolova“. Oni su na gradskom stadionu

   

"Konkretna" podrška KK "Tamiš"

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - U maloj sali Skupštine grada održana je pres konferencija Košarkaškog kluba „Tamiš Petrohemija“ povodom ulaska kluba u Superligu Srbije. Rukovodstvo kluba pozvalo je sve one koji mogu da finansijski podrže ovaj klub.

   

KK Tamiš u Super ligi

PANČEVO, 13. mart 2010. (TV Pančevo) - Klub „Tamiš Petrohemija“ plasirao se u Super ligu kolo pre kraja Košarkaškog prvenstva Srbije. Ovaj veliki uspeh pančevačkih košarkaša potvrđen je pobedom nad ekipom „Vojvodina Srbija Gas“ iz Novog Sada. Pančevački košarkaši su slavili pred prepunim tribinama Hale sportova na Strelištu rezultatom 65:57.

   

KK "Tamiš" na korak do Super lige

PANČEVO, 09. mart 2010. (TV Pančevo) - Košarkaški klub „Tamiš Petrohemija“ sastaje se u subotu, 13. marta sa novosadskom „Vojvodinom SrbijaGas“. Ovo bi mogla da bude odlučujuća utakmica za plasman u Super ligu, rečeno je na konferenciji za novinare.