Sport

 

"Tamiš" i "Metalac" u subotu u Hali

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U trećem kolu Košarkaške lige Srbije „Tamiš“ će ugostiti ekipu „Metalca“ iz Valjeva. Ove dve ekipe dugogodišnji su rivali i veoma se dobro poznaju još iz „B“ lige, iz koje su zajedno ušli u Košarkašku ligu Srbije. Trenutno obe ekipe imaj isti broj bodova, s tim što „Metalac“ ima bolju koš razliku. Utakmica se igra u subotu, 28. oktobra, sa počekom u 19 i 30 u Hali sportova na Strelištu.

 

ORK "Pančevo" bolji od ekipe "Vojvoda Stepa"

PANČEVO, 23. oktobar 2017. (TV Pančevo) - ORK "Pančevo" pobedio je ekipu "Vojvoda Stepa" rezultatom 29:25 u 6. kolu rukometne Druge lige Sever.

   

"Želja" 11. na tabeli

PANČEVO, 22. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri "Železničara" pobedili su na domaćem terenu "Radnički" iz Šida rezultatom 3:0, u 10. kolu Srpske lige "Vojvodine", i sada zauzimaju 11. mesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova.

   

ORK "Pančevo" protiv Vojvode Stepe

PANČEVO, 21. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši ORK Pančeva dočekuju u nedelju 22. oktobra ekipu Vojvode Stepe iz istoimenog mesta, u okviru 6. kola Druge lige Sever. Utakmica se igra u Hali sportova od 18 sati i 30 minuta.

   

Aktuelni šampion Evrope sledeći protivnik

PANČEVO, 18.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Rukometaši "Dinama" poraženi su u 6. kolu SEHA Gazprom lige, rezultatom 25:37, od ekipe "Celje Pivovarna Laško". Žuto-crni su do sada zabeleželi jednu pobedu, ali šef stručnog štaba Ivan Petković navodi da se njegovi igrači neće predati. U sledećem kolu "Dinamo" gostuje aktuelnom šampionu Evrope - skopskom "Vardaru.

   

SEHA: Slovenci bolji u Pančevu

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" poraženi su u 6. kolu SEHA Gazprom lige, rezultatom 25:37, od ekipe "Celje Pivovarna Laško". Žuto-crni su do sada zabeleželi jednu pobedu, ali šef stručnog štaba Ivan Petković navodi da se njegovi igrači neće predati. U sledećem kolu "Dinamo" gostuje aktuelnom šampionu Evrope - skopskom "Vardaru".