Sport

 

Uspešni atletičari "Dinama"

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Atletičari pančevačkog „Dinama“ postigli su odlične rezultate. Mlađi junior Stefan Mihajlov prvi put je nastupio sa reprezentacijom i u štafeti 4x100 metara osvojio je srebrnu medalju, dok je Zorana Barjaktarović odbranila titulu državne prvakinje na 100 i 200 metara.

 

Borković bez sreće u Mađarskoj

PANČEVO, 18. jun 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković završio je nastup u šestom vikendu TCR Svetskog šampionata. Borković na 11. i 12. trci nije uspeo da poveća bodovni saldo, uprkos velikoj želji i nadljudskim naporima da do toga dođe.

   

Uz srebrnu medalju i lični rekord

PANČEVO, 18. jun 2017. (TV Pančevo) – Mlađi juniori su proteklog vikenda na stadionu Vojne akademije u Beogradu učestvovali na finalu Kupa Beograda. AK „Dinamo“ na tom takmičenju predstavljali su četvorica atletičara. prvenstvo.

   

Slavko Stanišić evropski šampion

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Na Evropskom prvenstvu u džudou za veterane u Zagrebu, Pančevac Slavko Stanišić osvojio zlatnu medalju. Novi evropski šampion u finalu u super teškoj kategoriji savladao je Rusa Vladimira Kuznjecova.

   

KK "Mladost" sa nagradama iz Instanbula

PANČEVO, 16. jun 2017. (TV Pančevo) – Na Balkanskom prvenstvu za decu do 14 godina koji je održano u Istanbulu, karatistkinje Karate kluba „Mladost“, vratile su se sa nagradama. Tara Đurđević je bila treće mesto, a Sara Žunić drugo mesto. U finalnom skoru, Srbija je bila na trećem mestu sa 7 osvojenih medalja, na drugom mestu bila Bosna sa 8 medalja, dok je na vrhu liste bila Turska sa ukupno osvojenim 29 zlatnih medalja.

   

Dinamo osvojio Kup Vojvodine

PANČEVO, 16. jun 2017. (TV Pančevo) - Fudbaleri pančevačkog „Dinama 1945“ novi su osvajači Kupa Vojvodine. Oni su na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu bili bolji od „Borca“ iz Šajkaša posle boljeg izvođenja jedanaesteraca 5:4, u regularnom toku bilo je 1:1. Ovo je treći trofej „brzog voza“ u ovoj sezoni, prethodno su se okitili titulom prvaka Vojvođanske lige „Istok“ i Kupom Fudbalskog saveza Pančeva.