Sport

 

"Dinamo" - "Gorenje" u nedelju u Hali

PANČEVO, 15. decembar 2017. (TV Pančevo) – U 12. kolu regionalne SEHA Gazprom lige rukometaši "Dinama" igraju na domaćem terenu protiv ekipe "Gorenja" iz Velenja. Meč se igra u Hali sportova u nedelju, 17. decembra, od 18 sati.

 

Dragojerac najbolji na Balkanu

PANČEVO, 14. decembar 2017. (TV Pančevo) – Kik bokser Ognjen Dragojerac, član Udruženja sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“, na internacionalnom kupu, „Balkans best Fighters“, održanom u Nišu, osvojio je zlato. Dragojerac je zahvalio svim svojim trenerima i najavio da je spreman za nove turnire u sledećoj godini.

   

"Dinamo" i skopski "Metalurg" u 11. kolu

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) - Rukometaše "Dinama" očekuje put u Makedoniju, gde će se sastati sa ekipom "Metalurga" iz Skoplja u 11. kolu regionalne SEHA Gazprom lige. Utakmica se igra u utorak, 12. decembra, od 16:15 sati.

   

Pobeda "Dinama" protiv "Vojvodine"

PANČEVO, 10. decembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši pančevačkog Dinama savladali su srpskog šampiona Vojvodinu rezultatom 22:20 u hali sportova u našem gradu.Dinamo je ostvario novu pobedu dok su novosadjani ostali na začelju tabele u SEHA ligi. Najefikasniji u ekipi Dinama bio je Bunjevčević,a u ekipi Vojvodine Nadoveza sa 5 golova.

   

"Lavice" preokretom pobegle sa začelja Superlige

PANČEVO, 9. decembar 2017. (TV Pančevo) – Ženski odbojkaški klub „Dinamo“ pobedio je posle preokreta „Srem“ iz Sremske Mitrovice u derbiju začelja Superlige sa 3:2. Ovom pobedom „Lavice“ su se pomakle sa poslednjeg mesta na tabeli.

   

"Dinamo" sa "Vojvodinom" u nedelju

PANČEVO, 8. decembar 2017. (TV Pančevo) – U 10. kolu regionalne SEHA Gazprom lige rukometaši „Dinama“ igraju na domaćem terenu protiv ekipe "Vojvodine". Meč se igra u Hali sportova u nedelju, 10. decembra, od 19 sati.