Sport

 

"Želja"-"Cement" - 2:1

PANČEVO, 27. avgust 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ savladali su u drugom kolu Srpske lige Vojvodine ekipu „Cementa“ iz Beočina rezultatom 2:1. Utakmicu trećeg kola igraće u gostima, sa ekipom iz Odžaka.

 

Prijateljske utakmice za bolju pripremu rukometašica

PANČEVO, 26. avgust 2017. (TV Pančevo) – U sportskoj sali Medicinske škole, odrigrana je prijateljska utakmica između rukometašica ŽRK „Pančevo“ i ekipe „Mladost“ iz Nove Pazove. Gošće su pobedile rezultatom 31:27.

   

"Želja" u nedelju sa "Cementom"

PANČEVO, 25. avgust 2017. (TV Pančevo) – Igrači Fudbalskog kluba “Železničar” u nedelju 27. avgusta u 17 sati na svom terenu dočekuju Fudbalski klub “Cement” iz Beočina u drugom kolu Srpske lige Vojvodina.

   

"Brzi voz" pod ručnom?

 

PANČEVO, 24. avgust 2017. (TV Pančevo) – Posle prvog kola srpske lige grupa "Vojvodina", pančevački FK Dinamo 1945 izgubio je kod kuće od ekipe iz Sakula sa 2:1. Da li je ovaj rezultat neočekivan? Da li su ambicije rukovodstva Dinama realne kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja? Na ova pitanja odgovorio je potpredsednik kluba Nenad Jovančević.

   

Evropsko zlato Staše Gejo

PANČEVO, 23. avgust 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić čestitali evropsko zlato Staši Gejo u disciplini sportskog penjanja u Minhenu.

   

Najmlađi šahisti najbrojniji

PANČEVO, 22. avgust 2017. (TV Pančevo) – Završnicu Preobraženskih dana obeležio je šahovski turnir u Mesnoj zajednici Gornji grad. U šahu se nadmetalo četrnaest učesnika, a najviše su se odazvali najmlađi takmičari.