Sport

 

Uspešna manifestacija „Udicom protiv droge“

PANČEVO, 19. avgust 2018. (TV Pančevo) – Šestogodišnja Helena Tomić i tri godine stariji Andrija Lazarov, pobedili su na takmičenju u sportskom pecanju na plovak, organizovanom u Specijalnom rezervatu prirode „Kraljevac“.

 

Borković ponovo na krovu Evrope: Sa 12. mesta u Holandiji do vođstva u generalnom plasmanu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista osvojio je šesto mesto u Asenu na prvoj trci petog vikenda TCR Evropa šampionata.

   

Otvoren olimpijski bazen u Vršcu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Nakon mnogobrojnih najava prethodnih godina, Vršac je konačno dobio dugoočekivane otvorene bazene. U planu je da se postavi oprema za vodene igre i druga oprema za zabavu dece. Ova investicija je vredna 180 miliona dinara.

   

Streličari Pančeva spremni za nove medalje

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Streličarski klub "Pančevo" je osnovan pre 36 godina. U klubu treniraju deca od najranijeg doba, ali i veterani, koji su postigli uspeh na državnim i svetskim takmičenjima.

   

Negovanje sportskog duha i fer pleja u Omoljici

PANČEVO, 11. avgust 2018. (TV Pančevo) – U okviru manifestacije Porodični dani u Omoljici održani su turniri u malom fudbalu i pecanju na Ponjavici. Turniri su protekli u fer pleju i sporskom duhu, a svako dete bilo je pobednik.

   

Ekipa "Jabuka 2018" najbolja na Ilindenskom turniru

PANČEVO, 8. avgust 2018. (TV Pančevo) – Turnir u malom fudbalu u Jabuci počeo je krajem jula i trajao do 6. avgusta. Na turniru je učestvovala 21 ekipa, a najuspešnijima su dodeljene novčane nagrade. Prvo mesto osvojila je ekipa "Jabuka 2018", drugo mesto ekipa "Goran Tako", a trećeplasirana ekipa je "Pančevo 2018".