Sport

 

KK Tamiš u Super ligi

PANČEVO, 13. mart 2010. (TV Pančevo) - Klub „Tamiš Petrohemija“ plasirao se u Super ligu kolo pre kraja Košarkaškog prvenstva Srbije. Ovaj veliki uspeh pančevačkih košarkaša potvrđen je pobedom nad ekipom „Vojvodina Srbija Gas“ iz Novog Sada. Pančevački košarkaši su slavili pred prepunim tribinama Hale sportova na Strelištu rezultatom 65:57.

 

KK "Tamiš" na korak do Super lige

PANČEVO, 09. mart 2010. (TV Pančevo) - Košarkaški klub „Tamiš Petrohemija“ sastaje se u subotu, 13. marta sa novosadskom „Vojvodinom SrbijaGas“. Ovo bi mogla da bude odlučujuća utakmica za plasman u Super ligu, rečeno je na konferenciji za novinare.

   

Najmlađi vaterpolisti posetili Gradsku upravu

PANČEVO, 09. mart 2010. (TV Pančevo) - Član Gradskog veća Nikola Damnjanović primio je mlade vaterpoliste Dinama koji su osvojili 1. mesto na Prvenstvu Vojvodine. Ovim sastankom još jednom se potvrdilo da Grad misli o sportistima.

   

Đoković: Publika odlučuje

BEOGRAD, 03. mart 2010. (Fonet) - Najbolji teniser Srbije Novak Đoković izjavio je da je meč sa reprezentacijom SAD-a veoma važan i da misli da će publika imati presudan značaj za njegov ishod.

   

Peticija za košarkaški teren na Sodari

PANČEVO, 03.mart 2010. (TV Pančevo) - Stanovnici pančevačkog naselja Sodara poslali su peticiju gradskoj vlasti, u kojoj traže da se uredi košarkaški teren u ovom naselju. Potpisnici peticije konkurisali i za sredstva iz sportskog budžeta, a nadležni obećavaju pomoć.

   

Milutinović osvojio bronzu

PANČEVO, 24. februar 2010. (TV Pančevo) - Pančevački kikbokser Dalibor Milutinović osvojio je bronzanu medalju u disciplini ful kontakt na prvenstvu Beograda, koje je održano u Mladenovcu.