Sport

 

Plivači osvojili 18 medalja u Rumuniji

PANČEVO, 22. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Plivači Dinama imali su uspešan nastup na prošlonedeljnom međunarodnom takmičenju u Rumuniji. Osvojili su ukupno 18 medalja.

 

Rukometaši Dinama predposlednji

PANČEVO, 22. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Rukometaši Dinama gostuju sutra u Priboju istoimenoj ekipi u okviru 6. kola Superlige. U dosadašnjem toku prvenstva Pančevci su zabeležili samo jednu pobedu i nalaze se na pretposlednjem mestu.

   

U subotu košarkaši Tamiša u Kraljevu

PANČEVO, 21. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Košarkaši Tamiša u subotu gostuju u Kraljevu, ekipi Sloge, u okviru trećeg kola Košarkaške lige Srbije.

   

Tradicionalni ragbi turnir

PANČEVO, 17. oktobar 2010. (TV Pančevo) - U Pančevu je održan tradicionalni memorijalni turnir u ragbiju „Miloš Radonjić“, koji se organizuje u spomen na dugogodisnjeg predsednika Ragbi kluba Dinamo. Snage su odmerili veterani Dinama i zagrebačkog Zvrk-a, igrao se i školski ragbi, da bi na kraju na teren izašle seniorske ekipe Dinama i reprezentacije Vojvodine.

   

Obojkašice poražene od gostujuće ekipe

PANČEVO, 17. oktobar 2010. (TV Pančevo) - Odbojkašice Dinamo Azotare poražene su na svom terenu od ekipe Radničkog iz Beograda rezultatom 1-3. Posle dva odigrana kola Superlige, Pančevke su i dalje bez pobede.

   

Rukometaši Dinama poraženi

PANČEVO, 16. oktobar 2010. (TV Pančevo) - Rukometaši Dinama poraženi su sinoć u Pančevu od ekipe Vranja rezultatom 26-28. Bio je to četvrti poraz Pančevaca u pet odigranih kola Superlige Srbije.