Sport

 

310 školarca na takmičenju u atletici

PANČEVO, 07. maj 2010. (TV Pančevo) - Opštinsko i Okružno takmičenje osnovaca i srednjoškolaca u atletici održano je na gradskom stadionu u Pančevu.

 

Košarkaši "Tamiša" pobedili "Metalac"

PANČEVO, 06. maj 2010. (TV Pančevo) - Košarkaši Tamiša Petrohemije pobedili su u 4 kolu Superlige ekipu Metalca iz Valjeva rezultatom 66:59. Najefikasniji u redovima Tamiša bio je Radovan Marković sa 17 poena.

   

Kup za fudbalere do 12 godina u nedelju

PANČEVO, 05. maj 2010. (TV Pančevo) - U Pančevu će u nedelju, 9. maja, biti organizovan Minimaksi kup za male fudbalere. Učestvovaće oko 10 ekipa, uzrasta od 10 do 12 godina.

   

14 medalja za pančevačke kanuiste i kajakaše

PANČEVO, 04. maj 2010. (TV Pančevo) - Takmičari Kajak-kanu kluba „Pančevo“ postigli su odličan rezultat na pojedinačnom prvenstvu Srbije, održanom prošlog vikenda na Adi Ciganliji, osvojivši ukupno 14 medalja.

   

Olimpijada dece iz vrtića

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Treće Olimpijske igre predškolaca održane su u pančevačkoj Hali sportova „Strelište“. Organizator ove manifestacije je Predškolska ustanova „Dečija radost“.

   

Anđelija Stojanović pobednica turnira u šahu

PANČEVO, 30. april 2010. (TV Pančevo) U Pančevu je završeno Četvrto prvenstvo Srbije u šahu za žene. Pobednica je Anđelija Stojanović iz Beograda, dok je najmlađa i jedina pančevačka predstavnica Ksenija Tomin, osvojenim desetim mestom, premašila rezultat koji se od nje očekivao.