Sport

 

Ambicije fudbalera iz Vojlovice

PANČEVO, 17. jul 2010. (TV Pančevo) - Startovao je sa pripremama pred nastupajuću sezonu i jedan od najstarijih fudbalskih klubova u okolini, „Mladost“ iz Vojlovice. Na prvoj prozivci našao se celokupan kadar iz prošlog prvenstva, kao i stručni štab, koji predvodi trener Tomislav Nikolić.

 

Još jedan uspeh vaterpolista "Dinama"

PANČEVO, 12. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađe kategorije vaterpolo kluba „Dinamo“, tačnije rečeno jedanaestogodišnjaci, postigli su lep uspeh, plasiravši se na finalni turnir Prvenstva Srbije.

   

Španija šampion sveta u fudbalu

PANČEVO, 12. jul 2010. (TV Pančevo) - Fudbalska reprezentacija Španije novi je šampion sveta u fudbalu, pošto je u finalu savladala Holandiju posle produžetaka sa 1:0.

   

Streličari najbolji u državi

PANČEVO, 5. jul 2010. (TV Pančevo) - Streličarski klub "Pančevo" zauzima vodeće mesto u Srbiji. Dobro su organizovani, imaju najbolje rezultate, najveći broj takmičara kako u seniorskom timu, tako i kod najmlađih.

   

Drugo mesto za džudistu Marka Arsenova

PANČEVO, 4. jul 2010. (TV Pančevo) - Na takmičenju u okviru prvenstva Balkana u džudou za starije pionire, koje je održano u Herceg Novom 2. i 3. jula džudo klub „Pančevo“ postigao je zapažen rezultat.
   

Mladi plivači se spremaju za 2 prvenstva

PANČEVO, 4. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađi pioniri i pionirke plivačkog kluba „Dinamo“, vratili su se sa desetodnevnih priprema na Tari.