Sport

 

Održana skupština Ragbi kluba „Dinamo“

PANČEVO, 16. februar 2011. (TV Pančevo) – Redovna skupština Ragbi Kluba „Dinamo“ protekla je u raspravi o finansijama, rezultatima u prethodnoj godini i o funkcionisanju veteranskog ragbi kluba „Dinamo“. Dušan Mrvoš, predsednik Ragbi kluba „Dinamo“ rekao je da će prioriteti ovog kluba u narednom periodu biti obezbeđivanje uslova za normalno funkcionisanje kluba.

 

Košarkaši "Tamiša" pobedili "Beograd"

PANČEVO, 15. februar 2011. (TV Pančevo) – Pobedom nad favorizovanom ekipom OKK Beograda 83:70, u 21. kolu Košarkaške lige Srbije, košarkaši Tamiša prijatno su iznenadili sve poklonike magične igre pod obručima u Pančevu.

   

Juniorski kup u badmintonu

PANČEVO, 13. februar 2011. (TV Pančevo) – U Pančevu je danas održan prvi juniorski turnir u badmintonu na kojem je učestvovalo preko 80 takmičara. Najuspešniji su bili takmičari iz Kraljeva i Kragujevca.

   

Sretenjski turnir u mačevanju

PANČEVO, 13. februar 2011. (TV Pančevo) – Ovog vikenda održan je tradicionalni Sretenjski turnir u mačevanju. Na ovom takmičenju učestvovali su seniori i seniorke iz cele Srbije.

   

Ubedljiva pobeda odbojkašica Dinama

PANČEVO, 13. februar 2011. (TV Pančevo) – Odbojkašice „Dinama“ zabeležile su novu pobedu u Vinerštediše Super Ligi Srbije. Na domaćem terenu Pančevke su lako savladale mladu ekipu „Kleka“ rezultatom 3:0.

   

Konferencija fudbalskih klubova Vojvođanske lige

PANČEVO, 10. februar 2011. (TV Pančevo) – Konferencija fudbalskih klubova Vojvođanske lige, grupe Istok održana je danas u maloj sali Gradske uprave. Govorilo se o odigranim utakmicama u prvom delu sezone i regularnosti takmičenja, kao i pripremi za nastavak drugog dela sezone.