Sport

 

4 medalje za pančevačke veslače

PANČEVO, 28. avgust 2010. (TV Pančevo) - Dvadeseta pančevačka veslačka regata održana je danas na tamiškom keju. Ovo takmičenje ujedno je bilo i treće kolo Omladinske Lige Srbije. Učestvovali su takmičari u konkurenciji pionira i kadeta. Takmičari „Tamiša“ osvojili su ukupno 4 medalje.

 

Prvi dan 9. Pančevačkog rok festa

PANČEVO, 27. avgust 2010. (TV Pančevo) - U bašti Doma omladine u petak je počeo 9. Pančevački rok fest, koji će trajati 2 dana. U okviru programa publici će se predstaviti pančevački bendovi i specijalini gosti iz Novog Sada, sastav „Ateist Rep“.

   

Počeo 8. "Etno kom"

PANČEVO, 27. avgust 2010. (TV Pančevo) - Etnomuzikološkim predavanjem “Muzika za ovce“, Tita i Miloševića: „Fragmenti gajdaške tradicije u Vojvodini“ počeo je 8. festival tradicionalme muzike "Etno com“. Ovogodišnji festival kroz temu „Panonski muzički identiteti“ pokazaće bogatstvo i osobenosti muzike na ovim prostorima.

   

Fudbaleri Železničara pobedili Mladost

PANČEVO, 26. avgust 2010. (TV Pančevo) - Odigrana je utakmica 2. kola Druge južnobanatske lige. Fudbaleri Železničara pobedili su u gradskom derbiju ekipu Mladosti iz Vojlovice rezultatom 2:0, poluvreme 1:0.

   

Multifunkcionalni sportski teren do kraja oktobra

PANČEVO, 26. avgust 2010. (TV Pančevo) - Pančevo će ove godine dobiti još jedan teren sa veštačkom travom koji će biti multifunkcionalan i namenjen najmlađim sugrađanima koji tek počinju da se bave sportom ali i svim aktivnim sportistima. Izgradnju su pomogli Grad Pančevo, Republičko Ministarstvo za sport i omladinu i austrijski grad Medling.

   

Fudbaleri "Dinama" poraženi na svom terenu

PANČEVO, 22. avgust 2010. (TV Pančevo) - Fudbaleri „Dinama“ poraženi su u drugom kolu Vojvođanske lige, na svom terenu od novajlije, ekipe „Zadrugara“ iz Lazareva, rezultatom 1:0. Jedini pogodak za goste postigao je Marko Vukoje u 39. minutu.