Sport

 

Košarkaši Tamiša spremni za novu sezonu

PANČEVO, 1. oktobar 2010. (TV Pančevo) - Košarkaši Tamiša privode kraju pripreme pred start sezone Prve lige Srbije. Prvi meč u novom prvenstvu Pančevci će odigrati 09. oktobra u Železniku protiv domaćeg FMP-a. Osam dana pred start Prve lige i gostovanje FMP Železniku povrede su najveći problem KK Tamiš.

 

Otvoren košarkaški teren u BNS-u

PANČEVO, 30. septembar 2010. (TV Pančevo) - Košarkaški teren u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Banatskom Novom Selu asfaltiran je pre mesec dana. Danas je priređeno svečano otvaranje, kojem je prisustvovao i Modest Dulić, pokrajinski sekretar zadužen za omladinu i sport.

   

Prijem za najbolje sportiste

PANČEVO, 29. septembar 2010. (TV Pančevo) - Pančevački sportisti, koji su u proteklom periodu osvetlali obraz kako Srbije, tako i Pančeva, bilu su danas na svečanom prijemu u Gradskoj upravi. Za program rada svakog od ovih sportista grad je iz budžeta izdvojio po 250 hiljada dinara.

   

2 zlata za karatistu Bitevića

PANČEVO, 27. septembar 2010. (TV Pančevo) - Slobodan Bitević, karatista „Dinama“ iz Pančeva sa 2 zlatne medalje najuspešniji je takmičar seniorske Reprezentacije Srbije koja je takođe bila najupešnija na Balkanskom prvenstvu, koje je prošlog vikenda održano u grčkom gradu Loutraki.

   

Šampionska titula u streljaštvu za Pančevca

PANČEVO, 27. septembar 2010. (TV Pančevo) - Strelac družine „Pančevo 1813“ Saša Petrović, osvojio je šampionsku titulu pištoljem domaće proizvodnje na Šampionatu Srbije u Lazarevcu sa 359 krugova, što je krug više od njegovog državnog rekorda postignutog 2008. godine. Ove godine je osvojio i državnu titulu pištoljem središnjeg paljenja.

   

Starčevački Borac pri vrhu tabele

PANČEVO, 27. septembar 2010. (TV Pančevo) - U okviru 7. kola Vojvođanske lige, grupa istok, fudbaleri pančevačkog Dinama poraženi su u Debeljači od Spartaka sa 2-1. Borac iz Starčeva bio je uspešniji pošto je na svom terenu savladao ekipu Jedinstva iz Novog Bečeja sa 3-2.