Sport

 

Fudbaleri Železničara pobedili Mladost

PANČEVO, 26. avgust 2010. (TV Pančevo) - Odigrana je utakmica 2. kola Druge južnobanatske lige. Fudbaleri Železničara pobedili su u gradskom derbiju ekipu Mladosti iz Vojlovice rezultatom 2:0, poluvreme 1:0.

 

Multifunkcionalni sportski teren do kraja oktobra

PANČEVO, 26. avgust 2010. (TV Pančevo) - Pančevo će ove godine dobiti još jedan teren sa veštačkom travom koji će biti multifunkcionalan i namenjen najmlađim sugrađanima koji tek počinju da se bave sportom ali i svim aktivnim sportistima. Izgradnju su pomogli Grad Pančevo, Republičko Ministarstvo za sport i omladinu i austrijski grad Medling.

   

Fudbaleri "Dinama" poraženi na svom terenu

PANČEVO, 22. avgust 2010. (TV Pančevo) - Fudbaleri „Dinama“ poraženi su u drugom kolu Vojvođanske lige, na svom terenu od novajlije, ekipe „Zadrugara“ iz Lazareva, rezultatom 1:0. Jedini pogodak za goste postigao je Marko Vukoje u 39. minutu.

   

Rukometaši Dinama spremni za novo prvenstvo

PANČEVO, 20. avgust 2010. (TV Pančevo) - Rukometaši Dinama vredno se pripremaju za početak novog prvenstva u Superligi Srbije. U nešto izmenjenom sastavu treninge obavljaju u Narodnoj bašti u Pančevu.

   

„Lavice“ startovale sa pripremama

PANČEVO, 16. avgust 2010. (TV Pančevo) - Sa pripremama su počele i odbojkašice ŽOK „Dinamo Azotare“. Jedne su od prvih koje su započele sa radom od ekipa iz elitnog ranga takmičenja, što dovoljno govori o ambicijama i planovima pred novu sezonu.

   

Nedeljno popodne uz badminton

PANČEVO, 16. avgust 2010. (TV Pančevo) - Još jedna od manifestacija povodom obeležavanja međunarodnog Dana mladih, održana je ispred muzeja. Organizatori akcije su Unija studenata Pančeva i Badminton klub.