Sport

 

Knjiga na dar

PANČEVO, 23. decembar 2010. (TV Pančevo) – I ove godine uspešno je sprovedena akcija koju organizuje Gradska biblioteka „Knjiga na dar, oseti čar“. U okviru akcije razmenjeno je više knjiga u odnosu na prošlu godinu.

 

Košarkaši Tamiša izgubili od Proletera

PANČEVO, 19. decembar 2010. (TV Pančevo) – Košarkaši Tamiša izgubili su sinoć od Proletera sa 78:79 u okviru 13. kola Košarkaškog Prvenstva Srbije. U utakmici u kojoj su se ekipe smenjivale u vođstvu, u neizvesnoj završnici Tamiš je izgubio bacanjima u poslednjim sekundama meča.

   

Poraženi rukometaši kačarevačkog Jedinstva

PANČEVO, 19. decembar 2010. (TV Pančevo) – Ovog vikenda odigrana je utakmica poslednjeg kola, prvog dela prvenstva, Druge lige u rukometu. Rukometaši kačarevačkog Jedinstva su pred svojom publikom poraženi u derbiju kola od ekipe Titela, rezultatom 30:27.

   

Školica sporta

PANČEVO, 17. decembar 2010. (TV Pančevo) – Svesni značaja potrebe da se deca mlađeg školskog uzrasta, članovi Sportskog kluba „Bušido“ izradili su kvalitetan program fizičkog vežbanja sa ciljem da se prepoznaju talenti za određeni sport, zatim i da se unapredi zdravlje, razviju psihofizičke i motorne sposobnosti kod dece, ali i socijalizacija. Nakon dugogodišnjeg iskustva rada sa decom, organizovali su i prvo državno prvenstvo Školica sporta, čiji smo mi bili domaćini.

   

Košarkaši Tamiša dočekuju Proleter

PANČEVO, 17. decembar 2010. (TV Pančevo) – Košarkaši Tamiša igraju u subotu, 18. decembra, utakmicu 13. kola Košarkaškog Prvenstva Srbije. U Hali Sportskog Centra „Strelište“ u 19 časova i 30 minuta, Pančevci će dočekati ekipu Proletera iz Zrenjanina.

   

Odbojkašice Dinama poražene od Apolona

PANČEVO, 15. decembar 2010. (TV Pančevo) – Odbojkašice Dinama izgubile su od Apolona sa Kipra sa 3:2. U drugoj utakmici, drugog kola Čeledž Kupa Pančevke nisu uspele da savladaju iskusniju ekipu sa Kipra.