Sport

 

Najbolji strelci Evrope na prvenstvu u Pančevu

PANČEVO, 8. avgust 2011. (TV Pančevo) – U Pančevu je danas održan prvi zvaničan trening strelaca na Evropskom prvenstvu u streljaštvu. Strelci koji će se sutra boriti za medalje, u kasarni „Stevica Jovanović“ isprobali su mete na udaljenosti 300m, puškom velikog kalibra.

 

Turnih mladih u odbojci na pesku

PANČEVO, 8. avgust 2011. (TV Pančevo) – Nizom manifestacija i Pančevci obeležavaju međunarodne dane mladih. U toku je turnir dvadesetak ekipa u odbojci na pesku, a narednog vikenda za sve mlade ulaz na otvoreni bazen biće besplatan.

   

Pančevački kajakaši na prvenstvu Vojvodine

PANČEVO, 5. avgust 2011. (TV Pančevo) – Posle desetodnevnih priprema na Divčibarama takmičare Kajak kanu kluba „Navigator“ u subotu očekuje prvenstvo Vojvodine u Bačkoj Palanci.

   

Vaterpolisti „Mladosti“ prvi i treći u Vojvodini

PANČEVO, 4. avgust 2011. (TV Pančevo) – Na finalnom turniru Prvenstva Vojvodine vaterpolisti „Mladosti“ rođeni 1999. godine osvojili su prvo mesto, dok su njihovi, godinu dana mlađi, saigrači bili treći.

   

Tašani od grada 100 hiljada dinara

PANČEVO, 3. avgust 2011. (TV Pančevo) – Grad će Tašanu Bogatinovski nakon osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u streljaštvu nagraditi sa 100 hiljada dinara, obećao je član Gradskog veća Nikola Damnjanović. On je takođe rekao da će grad uraditi sve da se uslovi za trening u Pančevu poboljšaju.

   

Tašana Bogatinovski treća u Evropi

PANČEVO, 2. avgust 2011. (TV Pančevo) – Pančevka Tašana Bogatinovski osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u streljaštvu koje se održava u Pančevu i Beogradu.