Sport

 

18. Pančevački triatlon u nedelju

PANČEVO, 11. jun 2011. (TV Pančevo) – Triatlon klub „Tamiš“ biće domaćin i organizator 18. Pančevačkog triatlona koji će biti održan u nedelju u pre podnevnim satima. Start trke predviđen je pored kafića „Voz“ na Tamiškom Keju.

 

Kajakaše "Navigatora" očekuje 2 takmičenja za vikend

PANČEVO, 10. jun 2011. (TV Pančevo) – Takmičari Kajak kanu kluba „Navigator“ bili su uspešni proteklog vikenda na klubskoj regati u Zemunu.

   

Pioniri FK "Mika Antić" odbranili titulu prvaka

PANČEVO, 9. jun 2011. (TV Pančevo) – Pioniri Fudbalskog kluba "Mika Antić" odbranili su titulu prvaka Fudbalskog saveza grada Pančeva.

   

Rukometaši Dinama u Superligi Srbije

PANČEVO, 5. jun 2011. (TV Pančevo) – Rukometaši Dinama izborili su opstanak u Superligi Srbije. Oni su u subotu u Hali sportova na Strelištu u poslednjem kolu poraženi od Partizana rezultatom 38:50.

   

Pančevci na Državnom prvenstvu u džudou

PANČEVO, 4. jun 2011. (TV Pančevo) – Prvenstvo države za starije pionire i pionirke u džudou treba da se održi za dane vikenda u Zrenjaninu. Pančevački Dinamo predstavljaće devet takmičara. U isto vreme u Austriji će biti održan Kup Evrope na kojem će nastupiti i Predrag Nikolajević, član Džudo kluba Dinamo.

   

Otvorena Dečija olimpijada

PANČEVO, 2. jun 2011. (TV Pančevo) – Opštinsko takmičenje dečijih olimpijskih igara počelo je danas u pančevačkoj hali sportova. Učestvuje 10 osnovnih škola od prvog do trećeg razreda. Takmičenje je svečano otvorila gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović.