Sport

 

Olimpijada predškolaca

PANČEVO, 19. april 2011. (TV Pančevo) – U Hali sportova na Strelištu počela je Olimpijada dece predškolskog uzrasta. Prvog dana Olimpijade predstavilo se oko 250-oro dece iz 5 vrtića koji su pokazali svoju spretnost, umešnost i brzinu. Olimpijada će se nastaviti u sredu kada će se predstaviti i ostali vrtići.

 

Rukometaši Dinama osvojili samo bod

PANČEVO, 17. april 2011. (TV Pančevo) – Ekipa „Dinama“ igrala je nerešeno sa ekipom „Crvenke“ u okviru Superlige Srbije. U veoma tvrdoj utakmici koja je završena rezultatom 22:22, ekipe su podelile bodove.

   

Rukometašice „Pančeva“ dočekuju „Spartak“

PANČEVO, 15. april 2011. (TV Pančevo) – U lokalnom derbiju Druge rukometne lige za žene ekipa „Pančeva“ će ovog vikenda ugostiti rukometašice „Spartaka“ iz Debeljače. Dobra forma obe ekipe pružice priliku pančevačkim poklonicima rukometa da uživaju u još jednoj kvalitetnoj utakmici.

   

Rukometaši Dinama spremno dočekuju Crvenku

PANČEVO, 13. april 2011. (TV Pančevo) – Rukometaši Dinama utakmicu 24. kola Superlige Srbije igraju u subotu, u Hali sportova na Strelištu, sa poslednjeplasiranom ekipom Crvenke.

   

Borac opstaje u Prvoj ligi

PANČEVO, 10. april 2011. (TV Pančevo) – Odbojkaši starčevačkog Borca izborili su opstanak u Prvoj ligi Srbije, pošto su u poslednjem kolu na gostovanju u Beogradu pobedili ekipu Obilića rezultatom 3:0, i tako prvenstvo završili na osmom mestu sa 30 bodova.

   

Turnir u fudbalu povodom Svetskog dana Roma

PANČEVO, 10. april 2011. (TV Pančevo) – Udruženja Roma iz Jabuke, Dolova, Sefkerina organizovali su fudbalski turnir za decu. Turnir je organizovan u sklopu obeležavana Dana Roma i održan je u Jabuci. Hrićansko udruženje „Beograd“ doniralo je opremu za mlade fudbalere koji su odigrali danas u prepodnevnim satima svoje međusobne mečeve.