Sport

 

Otvoren Kup tolerancije

PANČEVO, 26. oktobar 2011. (TV Pančevo) – Novi ciklus Kupa tolerancije, u okviru kojeg se učenici iz Vojvodine takmiče u više sportskih disciplina, počeo je danas u Pančevu. Kup su otvorili gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović i Milorad Ivković predsednik Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje Vojvodine.

 

Titula za Borkovića

PANČEVO, 25. oktobar 2011. (TV Pančevo) – Najuspešniji pančevački automobilista Dušan Borković priredio je promotivnu vožnju povodom uspešnog završetka trkačke sezone u 2011. godini. Pored predstavnika medija, priliku da se provozaju sa vicešampionom Evrope dobili su i ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić-Marković koja je Borkoviću obećala dalju novčanu pomoć.

   

Košarkaši Tamiša izgubili od ekipe Smedereva

PANČEVO, 23. oktobar 2011. (TV Pančevo) – Košarkaši Tamiša u 3. kolu Košarkaške lige Srbije izgubili su u Smederevu od istoimene ekipe rezultatom 76:72. Posle dve pobede košarkašima Tamiša je ovo prvi dosadašnji poraz u prvenstvu.

   

Fudbaleri Borca prvi na tabeli

PANČEVO, 23. oktobar 2011. (TV Pančevo) – Fudbaleri Borca savladali su Budućnosti iz Srpske Crnje rezultatom 5:4. Sa nova 3 boda fudbaleri iz Starčeva novi su lideri Vojvođanske lige, grupe Istok.

   

Odbojkaši Borca pobedili Đerdap

PANČEVO, 23. oktobar 2011. (TV Pančevo) – U trećem kolu Prve odbojkaške lige odbojkaši Borca savladali su Đerdap rezultatom 3:1. Sigurnom igrom u prva dva seta i neverovatnim preokretom u četvrtom Starčevci su slavili protiv novajlije u ovom rangu takmičenja.

   

Prihod od ulaznica za vantelesnu oplodnju

PANČEVO, 19. oktobar 2011. (TV Pančevo) – Humanitarna organizacija pod nazivom “Otvorena vrata“ bila je organizator prijateljske utakmice između fudbalera Dinama i Partizana. Deo prihoda sa ove utakmice ide za podršku programa za vantelesnu oplodnju.