Sport

 

Pančevci u trci za plasman na Evropskom prvenstvu u plivanju

PANČEVO, 2. jul 2011. (TV Pančevo) – Ovog vikenda na Međunarodnom plivačkom mitingu u Zagrebu takmiče se i srpska plivačka reprezentacija. U državnoj reprezentaciju u plivanju su i Anja Mioč i Petar Petrović plivači iz Pančeva. Njihov cilj je da postignu vreme potrebno za plasman na Evropsko prvenstvo u plivanju.

 

Streličari se pripremaju za Svetsko prvenstvo

PANČEVO, 1. jul 2011. (TV Pančevo) – Uoči odlaska na Svetsko prvenstvo u Torino Streličarska reprezentacija Srbije je na završnim proprema u Pančevu. Takmičenje se odvija od 3. do 10. jula. Našu zemlju prestavljaće dva tima po tri igrača. U prvom timu su naša dva sugrađanina, Borislav Krstić i Danilo Mioković.

   

Jokanovič novi trener rukometaša Dinama

PANČEVO, 30. jun 2011. (TV Pančevo) – Rukometaše Dinama u narednom periodu predvodiće novoizabrani trener, dugogodišnji rukometni stručnjak Slobodan Jokanović. Pančevački Superligaš pojačao se sa još dva igrača, golmanom Aleksandrom Pejčinovićem i levim bekom Nikolom Lazićem.

   

Teniseri iz Japana u Pančevu

PANČEVO, 29. jun 2011. (TV Pančevo) – Mladi teniseri iz Japana već treću godinu za redom gosti su vršnjacima iz Teniskog kluba Dinamo. Na terenima Sportskog centra Mladost odigrani su revijalni mečevi, a organizator je gostima tradicionalno uručio prigodne poklone.

   

Mezenga i Pašeko u Crvenoj Zvezdi

PANČEVO, 23. jun 2011. (TV Pančevo) – Televizija Pančevo bila je danas u poseti FK „Crvena Zvezda“. Predsednik ovog kluba Vladan Lukić ekskluzivno je za TV Pančevo govorio o novim igračima koji se uskoro očekuju u Crvenoj Zvezdi, i kakve planove imaju u klubu za predstojeću sezonu.

   

Zlatne veslačice "Tamiša"

PANČEVO, 22. jun 2011. (TV Pančevo) – Pioniri i kadeti veslačkog kluba „Tamiš“ prošlog vikenda učestvovali su na trećoj regati Omladinske lige Srbije koja je održana u Zemunu, i ostvarili zapažen uspeh.