Sport

 

Šveđanke i Norvežani najbolji strelci

PANČEVO, 9. avgust 2011. (TV Pančevo) – Prvi dan takmičenja na Evropskom prvenstvu u streljaštvu u Pančevu obeležile su takmičarke iz Švajcarske, dok su u muškoj konkurenciji najbolji bili predstavnici Norveške.

 

Pripreme košarkaša za novu sezonu

PANČEVO, 8. avgust 2011. (TV Pančevo) – Posle zaslužene pauze košarkaši Tamiša počeli su sa prvim treninzima, ujedno i pripremama pred početak nove takmičarske sezone u Košarkaškoj ligi Srbije.

   

Najbolji strelci Evrope na prvenstvu u Pančevu

PANČEVO, 8. avgust 2011. (TV Pančevo) – U Pančevu je danas održan prvi zvaničan trening strelaca na Evropskom prvenstvu u streljaštvu. Strelci koji će se sutra boriti za medalje, u kasarni „Stevica Jovanović“ isprobali su mete na udaljenosti 300m, puškom velikog kalibra.

   

Turnih mladih u odbojci na pesku

PANČEVO, 8. avgust 2011. (TV Pančevo) – Nizom manifestacija i Pančevci obeležavaju međunarodne dane mladih. U toku je turnir dvadesetak ekipa u odbojci na pesku, a narednog vikenda za sve mlade ulaz na otvoreni bazen biće besplatan.

   

Pančevački kajakaši na prvenstvu Vojvodine

PANČEVO, 5. avgust 2011. (TV Pančevo) – Posle desetodnevnih priprema na Divčibarama takmičare Kajak kanu kluba „Navigator“ u subotu očekuje prvenstvo Vojvodine u Bačkoj Palanci.

   

Vaterpolisti „Mladosti“ prvi i treći u Vojvodini

PANČEVO, 4. avgust 2011. (TV Pančevo) – Na finalnom turniru Prvenstva Vojvodine vaterpolisti „Mladosti“ rođeni 1999. godine osvojili su prvo mesto, dok su njihovi, godinu dana mlađi, saigrači bili treći.