Sport

 

Pančevo - grad vrhunskog plivanja

PANČEVO, 20. septembar 2011. (TV Pančevo) – U Pančevu je potpisan protokol o saradnji grada i Olimpijskog komiteta Srbije, o zajedničkim aktivnostima Olimpijskog centra koji će biti izgrađen u Pančevu. Grad od Olimpijskog komiteta očekuje savetodavno stručnu pomoć, kako bi se maksimalno iskoristio Olimpijski centar, čija se izgradnja planira.

 

Završeni turniri u šahu

PANČEVO, 18. septembar 2011. (TV Pančevo) – Prvi međunarodni intermajstorski i velemajstorski turnir za žene zavšen je ovog vikenda. Posle 10. kola takmičenja najuspešnije su bile Crnogorka Jovana Vojinović i Joana Smaranda iz Rumunije.

   

Dva nula za Dinamo

PANČEVO, 17. septembar 2011. (TV Pančevo) – Fudbaleri Dinama uknjižili su nove bodove u susretu sa ekipom Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, pobedivši rezultatom 2:0.

   

Sportski dan u Brestovcu

PANČEVO, 17. septembar 2011. (TV Pančevo) – Nizom sportskih takmičenje obeležen sportski dan u OŠ „Olga Petrov“ u Banatskom Brestovcu. Domaćini su bili bolji u rukometu od gostiju iz Uzdina dok je fudbalki ekipa iz Smedereva bila uspešnija od domaćina.

   

Sportski novinari "diplomirali"

PANČEVO, 16. septembar 2011. (TV Pančevo) – Udruženje sportskih novinara Pančeva dodelilo je diplome polaznicima prvog kursa sportskog novinarstva. Ovom prilikom Udruženje je predstavilo i svoje nove prostorije.

   

Odigrani mečevi šestog kola šahovskog tiunira

PANČEVO, 15. septembar 2011. (TV Pančevo) – Odigrani mečevi 6. kola Internacionalnog i Velemajstorskog turnira u šahu za žene. Do sada značajnijih iznenađenja nije bilo, a svi mečevi igraju se u holu Gradske uprave Pančevo.