Sport

 

Fudbalski turnir za devojčice

PANČEVO, 21. april 2011. (TV Pančevo) – U organizaciji Specijalne olimpijade Srbije, specijalne škole Mara Mandić i Sportskog društva „Kliker“ po prvi put je organizovan inkluzivni turnir u fudbalu za devojčice. Na turniru su učestvovale devojčice iz deset pančevačkih škola, a u svakom timu nalazile su se i devojčice iz specijalne škole.

 

Fudbaleri Dinama pobedili Spartak

PANČEVO, 20. april 2011. (TV Pančevo) – Fudbaleri Dinama došli su do novih bodova, pošto su u 22. kolu Vojvođanske lige pobedili ekipu Spartaka iz Debeljače rezultatom 4:0. Zbog povrede golmana Spartaka utakmica je prekinuta u 17-tom minutu, jer je Spartak došao sa ukupno 8 igrača.

   

Drugo kolo turnira "Pecin memorijal"

PANČEVO, 19. april 2011. (TV Pančevo) – Mečevi glavnog turnira „Pecinog memorijala“ igraju se na terenima Teniskog kluba „Dinamo“ na Sportskom centru „Mladost“. Sva tri takmičara iz Pančeva na žalost, nisu prošli prvo kolo turnira.

   

Olimpijada predškolaca

PANČEVO, 19. april 2011. (TV Pančevo) – U Hali sportova na Strelištu počela je Olimpijada dece predškolskog uzrasta. Prvog dana Olimpijade predstavilo se oko 250-oro dece iz 5 vrtića koji su pokazali svoju spretnost, umešnost i brzinu. Olimpijada će se nastaviti u sredu kada će se predstaviti i ostali vrtići.

   

Rukometaši Dinama osvojili samo bod

PANČEVO, 17. april 2011. (TV Pančevo) – Ekipa „Dinama“ igrala je nerešeno sa ekipom „Crvenke“ u okviru Superlige Srbije. U veoma tvrdoj utakmici koja je završena rezultatom 22:22, ekipe su podelile bodove.

   

Rukometašice „Pančeva“ dočekuju „Spartak“

PANČEVO, 15. april 2011. (TV Pančevo) – U lokalnom derbiju Druge rukometne lige za žene ekipa „Pančeva“ će ovog vikenda ugostiti rukometašice „Spartaka“ iz Debeljače. Dobra forma obe ekipe pružice priliku pančevačkim poklonicima rukometa da uživaju u još jednoj kvalitetnoj utakmici.