Sport

 

Srebro za Andreu Stojadinov

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) –Pančevka Andrea Stojadinov osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 48 kilograma na prvenstvu Evrope u džudou održanom u Litvaniji.

 

Uspešni rvači iz Pančeva

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Ogranak rvačkog kluba „Partizan“ iz Beograda nalazi se u Pančevu. Treninzima, koji se vikendom održavaju u Stevičinoj školi prisustvuje oko desetoro dece. Iako ih je malo, mladi pančevački takmičari već su postigli dobre rezultate.

   

Održan sedmi Pančevački akvatlon

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Pančevački Triatlon klub „Tamiš“ organizovao je sedmi Akvatlon na kome je učestvovalo 104 takmičara iz cele Srbije u svim starosnim kategorijama. Ujedno je ovo bila i trka prvenstva Srbije, jer su na njoj učestvovali i najbolji triatlonci. Titulu državnog prvaka poneo je Milan Tomin.

   

Zorana Barjaktarović druga u Izraelu

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Članica Atletskog kluba “Dinamo” Zorana Barjaktarović osvojila je drugo mesto u trci na 100 metara na ekipnom prvenstvu Evrope druge lige u Izraelu. Ona je ostvarila i svoj lični rekord. Zoranu očekuju i trke na 200 metara i u štafeti 4x100 metara.

   

Pojačanja u RK "Dinamo", Petković ostaje trener

PANČEVO, 24. jun 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub „Dinamo“ predstavio je tri nova pojačanja za sledeću sezonu. Vicešampionu Srbije priključila su se tri nova igrača, pa će od sledeće sezone žuto-crni dres nositi Veselin Jelić i braća Slobodan i Stanko Dimitrić. Sve navijače „Vukova sa Tamiša“ obradovaće i vest da je ugovor produžio i trener Ivan Petković, pa će on biti na klupi „Dinama“ i sledeće sezone.
   

Memorijal "Voja Gačić" održan drugi put

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Drugu godinu zaredom održan je memorijalni turnir „Voja Gačić“ na fudbalskom terenu pored Hale sportova. Učestvovalo je 87 ekipa, od 2004. do 2010. godišta, a turnir je trajao sedam dana. Ono što je najvažnije sve je proteklo u fer i sportskom nadmetanju i međusobnom druženju mladih fudbalera.