Sport

 

"Tamiš" izgubio od "Mladosti"

PANČEVO, 21. decembar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši pančevačkog Tamiša su u okviru 12. kola Košarkaške lige Srbije na domaćem terenu izgubili su od ekipe “Mladost” iz Zemuna sa 71 - 60.

 

Dušan Borković: Ulica nije trkačka pista

PANČEVO, 18. decembar 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković potpisao je Protokol o saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja koja ima za cilj podizanje svesti o očuvanju ljudskih života na putevima. U istraživanjima Agencije za bezbednost saobraćaja, većina vozača prekoračuje brzinu. Jedna od najrizičnijih kategorija su mladi vozači, ali bi trebalo istaći i podatak da se porastom vozačkog iskustva smanjuje procenat prekoračenja brzine.

   

"Dinamo" poražen od "Gorenja"

PANČEVO, 17. decembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši pančevačkog "Dinama" izgubili su na domaćem terenu od "Gorenja" iz Velenja" sa 27:29. Naredni protivnik je "Meškov brest" iz Belorusije sa kojim će igrati februara.

   

„Fer-plej“ liga - sport je druženje

PANČEVO, 16. decembar 2017. (TV Pančevo) – Odigrano je prvo kolo tradicionlne „Fer-plej“ lige. Ovu ligu organizovao je Odbojkaški klub „Odbojka 013“, kako bi veliki broj devojčica koje imaju u klubu, polako počeli da uvode u igrački proces da bi pokazale šta su do sada naučile. Rezultat nije prioritet već druženje i upoznavanje, pošto se treninzi održavaju na više lokacija. Na ovaj način deca se i međusobno upoznaju, a vrši se i selekcija za takmičenja.

   

Na turniru u Stevičinoj i šahisti iz Republike Srpske i Rusije

PANČEVO, 16. decembar 2017. (TV Pančevo) – Uz podršku Sportskog saveza Pančeva, Šahovski klub "Aljehin" organizovao je četvrti Međunarodni kadetski turnir za decu od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta. Na turniru su učestvovali polaznici svih šahovskih škola iz Srbije, ali i takmičari iz Republike Srpske i iz Rusije.

   

Ostanak u 2. ligi "Sever" cilj "Odbojke 013"

PANČEVO, 15. decembar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkašice „Odbojke 013“ ove godine imaju podmlađenu ekipu. Devojke vredno treniraju a polako ređaju i dobre rezultate. Utakmice poslednjeg kola odigraće na domaćem terenu terenu i očekujemo dobar rezultat.