Sport

 

"Lavice" bolje od Užičanki

PANČEVO, 11. februar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkašice pančevačkog „Dinama“ pobedile su na domaćem terenu ekipu „Jedinstva“ iz Užica sa 3:1 u utakmici 15. kola Superlige Srbije. Posle 15 odigranih utakmica „Lavice“ se nalaze na petom mestu na tabeli sa 26 bodova, dok su Užičanke ostale na poslednjem mestu.

 

Odbojkaši "Borca" slavili u derbiju kola

PANČEVO, 11. februar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkaši starčevačkog „Borca“ pobedili su na domaćem terenu „VA 014 Gorenje“ sa 3:0 u setovima, u utakmici 14. kola Prve lige Srbije. Posle ove utakmice Starčevci se nalaze na 3. mestu na tabeli.

   

"Lavice" dočekuju užičko "Jedinstvo"

PANČEVO, 10. februar 2017. (TV Pančevo) –Odbojkašice pančevačkog „Dinama“ dočekuju „Jedinstvo“ iz Užica u 15. kolu Superlige Srbije. „Lavice“ se trenutno nalaze na deobi petog mesta, sa 23 boda, dok su Užičanke poslednjeplasirane na tabeli, pa uloga favorita pripada domaćim odbojkašicama.

   

RK “Dinamo” protiv “Partizana” 11. februara

PANČEVO, 9. februar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ nakon priprema u Bečeju, gde su pored svakodnevnih treninga odigrali i tri utakmice, nastavljaju sa podizanjem forme pred nastavak Superlige. U subotu 11. februara, u 16. kolu gostuju ekipi „Partizana“ u Beogradu.

   

Odbojkaši "Borca" u subotu protiv "Va 014 Gorenje"

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) - Posle prošlonedeljne pobede u Velikom Gradištu protiv ekipe „VGSK“-a odbojkaši „Borca“ u subotu u Pančevu, u 14. kolu Prve lige dočekuju tim „VA 014 Gorenje“ iz Valjeva. Starčevci očekuju dobru utakmicu, ali i nove bodove na svom kontu.

   

Zorana Barjaktarović - dvostruka šampionka Srbije

PANČEVO, 7. februar 2017. (TV Pančevo) – Atletičarka pančevačkog „Dinama“ Zorana Barjaktarović, pobedila je na državnom prvenstvu u Beogradu za seniorke u trci od 60 i 200 metara.