Sport

 

Borković žrtva nepravde na Tajlandu

PANČEVO, 2. septembar 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković sutra učestvuje u trkama osmog vikenda TCR Svetskog šampionata na Tajlandu. On će u prvoj trci startovati sa 12., a u drugoj sa 13. pozicije, što je posledica nepravde koja se odigrala na današanjim kvalifikacijama.

 

Bolja medijska prezentacija

PANČEVO, 2. septembar 2017. (TV Pančevo) –Rukometni klub "Dinamo" potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa "Wind sportom". Njihova saradnja doprineće kvalitetnijoj medijskoj prezentaciji žuto-crnih.

   

SEHA liga: RK "Dinamo" razbio šampiona Srbije u Novom Sadu

PANČEVO, 30. avgust 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub “Dinamo” savladao je u prvom kolu SEHA lige Vojvodinu rezultatom 29:24. Utakmicu su prelomili u drugom poluvremenu.

   

"Benfika" nezgodan protivnik rukometaša "Dinama"

PANČEVO, 30. avgust 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši Dinama, osvajanjem vicešampionske titule obezbedili su takmičenje u EHF kupu, posle evropske lige šampiona, najznačajnijem evropskom takmičenju. Žreb za prvo kolo nije bio naklonjen našim rukometašima, jer se već u prvom kolu sastaju sa Benfikom iz Lisabona. Utakmice protiv Benfike, pančevački rukometaši odigraće 1 i 2 septembra u Lisabonu. Na gostovanje u Portugaliju pančevački rukometaši putuju odmah posle utakmice sa Vojvodinom.

   

SEHA liga počinje: "Dinamo" sa "Vojvodinom"

PANČEVO, 28. avgust 2017. (TV Pančevo) – U sredu, 30. avgusta, Rukometni klub "Dinamo“"počinje takmičenje u SEHA ligi. Prvu utakmicu ovog evropskog ligaškog takmičenja pančevački rukometaši igraju sa "Vojvodinom" iz Novog Sada. Na srpski derbi u SEHA ligi Pančevci idu oslabljeni, jer zbog povreda nekoliko igrača je van "stroja". Ipak, kao i do sada, daće sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat, najavio je Ivan Petković, šef sručnog štaba.

   

„Brzi voz“ i dalje bez bodova, „Želja“ dobio „Cement“ u Pančevu!

PANČEVO, 28. avgust 2017. (TV Pančevo) – Posle dva odigrana kola, FK „Dinamo 1945“ i dalje je bez bodova u srskoj ligi grupa „Vojvodina“. Kako je ocenio Aleksandar Stevanović, trener ove ekipe, ovo je bila najlošija utakmica „Dinama“ do sada. Sa druge strane „ FK Železničar“ iz Pančeva pobedio je ekipu Cementa i nalazi se na 9. mestu na tabeli, dok se Dinamo nalazi na začelju sa nula bodova.