Sport

 

„Dinamo“ savladao „Bratstvo“ u 3. kolu Srpske lige Vojvodine

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ pobedili su na domaćem terenu ekipu „Bratstva“ iz Prigrevice sa 3:1 u 3. kolu Srpske lige Vojvodine. U dosadaašnjem toku prvenstva „brzi voz“ je zabeležio dve pobede uz jednu nerešenu utakmicu.

 

Zlato u Splitu za Anju Radmanović

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – Šahistkinja Anja Radmanović, vlasnik je više od 40 medalja i pehara, a njen talenat je neosporan. Anja se nedavno vratila iz Splita sa Sportskih igara mladih, gde je osvojila prvo mesto.

   

Fudbalski klub "Železničar" u novom kolu na novom terenu

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – Fudbalski klub "Železničar" u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem "Mladost", a uz podršku Grada Pančeva, sredio je fudbalski teren na Sportskom centru "Mladost". Od sada će ljubitelji fudala i "Želje" imati priliku da na sređenim tribinama prate utakmice svog kluba, dok je fudbalerima omogućeno da na dobro priprmljenom terenu pokažu svoje umeće.

   

KK "Mladost" iz Omoljice u Drugoj srpskoj ligi

PANČEVO, 30. avgust 2018. (TV Pančevo) – Košarkaški klub "Mladost" iz Omoljice prešao je u viši rang takmičenja. Tim povodom ekipa Regionalne Radio-televizije Pančevo posetila je klub i razgovarala sa trenerom o planovima.

   

Streličari-veterani oborili državni rekord

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) – Na pomoćnom terenu FK Trudbenik u Beogradu 19. avgusta u organizaciji Beogradskog streličarskog kluba održano je još jedno takmičenje, na kom su streličari Pančeva postigli izvanredne rezultate. Nastupilo je 13 takmičara i 2 ekipe. Veterani su oborili državni rekord.

   

Borković vodi u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

PANČEVO, 17. avgust 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković posle pet trkačkih vikenda TCR Evropa šampionata vodi u generalnom plasmanu, nakon što je na drugoj trci u holandskom Asenu osvojio treće mesto i ponovo se popeo na podijum u jednom od najjačih svetskih šampionata.