Sport

 

"Ulična trka" sedamdeseti put

PANČEVO, 7. novembar 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Atletskog kluba „Dinamo“ po 70-ti, jubilarni put održana je manifestacija „Ulična trka“. Ovu manifestaciju AK „Dinamo“ organizuje povodom Dana grada. Učestvovalo je 10 klubova iz Srbije i jedan iz Republike Srpske, tako da je ovogodišnja „Ulična trka“ imala međunarodni karakter.

 

Sudije "pokrale" Dragojerca na Svetskom prvenstvu u kik boksu u Mađarskoj

 

PANČEVO, 7. novembar 2017. (TV Pančevo) – Jedan od najperspektivnijih kik boksera u Srbiji i naš Pančevac Ognjen Dragojerac je 04. 11. 2017. godine otputovao na Svetsko prvenstvo koje se u Budimpešti. Dragojerac, koji je do sada osvojio 13 zlatnih medalja i prvo mesto na prvenstvu Balkana, 06.11. imao je meč u Budimpešti. Protivnik mu je bio takmkčar iz Izraela. U sve tri runde Ognjen je ubedljivo vodio. Pobeda je bila očekivana i zaslužena.

   

ORK ubedljivo pobedio "Somborelektro"

PANČEVO, 5. novembar 2017. (TV Pančevo) - U osmom kolu Druge lige Srbije ekipa ORK “Pančevo” pobedila je ekipu Rukometnog kluba “Somborelektro” rezultatom 30:21.

   

ORK "Pančevo" u 3. kolu Kupa Vojvodine

PANČEVO, 2. novembar 2017. (TV Pančevo) – Omladinski rukometni klub "Pančevo" nastavio je sa odličnim igrama u ovoj sezoni. Posle odličnog starta sezone na red je došao i Kup Vojvodine. Pančevci su u drugom kolu savladali "Banatski Karlovac" 25:22 i plasirali se u narednu fazu takmičenja.

   

Pobeda ORK "Pančevo" u Žablju

PANČEVO, 30. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ekipa ORK "Pančevo" nastavila je pobednički niz. Na gostovanju ekipi RK "Titel" u Žablju pobedili su rezultatom 25:26. ORK "Pančevo" se nalazi na prvom mestu Druge lige Srbije sa 6 pobeda i samo jednim porazom. Najefikasniji u pančevčakoj ekipi su bili Lacko, Pavlović i Džamtoski.

   

Najbolji plivači na državnom u Kragujevcu

PANČEVO, 30. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Saveza za školski sport Pančeva, održano je opštinsko-okružno takmičenje u školskom plivanju. Na zatvorenom bazenu takmičilo se više od 200 plivača za plasman na državno takmičenje, koje će biti održano u Kragujevcu 15. novembra. Najbolji plivači su učenici Mikine škole i Gimnazije.