Sport

 

“Dinamo” protiv “Jugovića” iz Kaća

PANČEVO, 16. februar 2017. (TV Pančevo) – Pančevački “Dinamo” u subotu 18. februara dočekuje “Jugović” iz Kaća. Žuto-crni prošlog vikenda pobedili su Partizan i sada se nalaze na deobi drugog mesta sa Crvenom Zvezdom.

 

Rukometaši "Dinama" za vikend protiv "Jugovića"

PANČEVO, 15. februar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su na gostovanju u Beogradu ekipu „Partizana“ rezultatom 29:28 u 16. kolu Superlige Srbije. Žuto-crni se sada nalaze na deobi drugog mesta sa „Crvenom zvezdom“, koja je poražena u Aranđelovcu, sa dva boda zaostatka za vodećom „Vojvodinom“.

   

Brojne aktivnosti Saveza za školski sport

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Aktivnosti Saveza za školski sport Pančeva se odvijaju u 14 sportskih disciplina koje su u redovnom sistemu takmičenja. Posebne sportske aktivnosti finansira lokalna samouprava i one podrazumevaju besplatne škole sporta koje su bile zastupljene u tri osnovne škole, a od ove godine će biti sprovedene još u tri.

   

Najmlađi atletičari “Dinama” doneli dve medalje

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Najmlađi atletičari pančevačkog “Dinama” doneli su sa državnog dvoranskog prvenstva u Beogradu dve medalje. Zlatom se okitio Strahinja Stevšić, a srebrna medalja pripala je Mariji Mrkeli.

   

Kris Kros bolji od Nove Pazove

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši „Kris Krosa“ zabeležili su važnu pobedu u 16.kolu Prve regionalne lige, pobedivši u Hali sportova na Strelištu „Novu Pazovu“ rezultatom 87:84. Ovom pobedom Pančevci su se popeli na sedmo mesto na tabeli sa 23 boda.
   

Gordana Krstić sportski inspektor u Pančevu

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) - Prema Zakonu o sportu koji je stupio na snagu u februaru prošle godine, svaki grad mora da ima sportskog inspektora. Zadatak sportskih inspektora u lokalnim samoupravama je nadzor nad organizacijama koje se bave stručnim osposobljavanjem u oblasti sporta i sportske organizacije koje se takmiče u profesionalnim sportskim ligama. U Pančevu je za sportskog inspektora imenovana Gordana Krstić.