Sport

 

Podvig Borkovića u Monci

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković na samo je tri trke od još jednog vanserijskog uspeha. Na današnjoj 11. TCR trci Evropa šampionata osvojio je peto meto I novih deset bodova, čime se zadržao u vrhu generalnog plasmana. Pančevac će se na drugoj trci u Monci I na poslednjem trkačkom vikendu u Barseloni boriti za prvo mesto I titulu evropskog šampiona. Da mu taj zadatak neće ni izbliza biti lak svedoče i dešavanja na današnjoj trci, kao I na kvalifikacijama.

 

"Dinamo" i "Dunav" bez golova

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ odigrali su nerešeno, 0:0 sa ekipom „Dunava“ iz Starih Banovaca utakmicu 7. kola Srpske lige Vojvodine.

   

Mladi košarkaši "Mladosti" protiv vršnjaka iz najboljih klubova

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Omoljici je prethodnog vikenda održan košarkaški turnir za škole košarke, mlađe pionire i pionire. Domaćin i organizator bio je Košarkaški klub "Mladost".

   

Prvi poraz "Železničara"

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ izgubili su na domaćem terenu sa 2:0 od „Radničkog“ iz Zrenjanina, u 6. kolu Srpske lige. Bio je ovo prvi poraz „Dizelke“ u dosadašnjem toku takmičenja.

   

Novi vaterpolo klub u Pančevu

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pančevo je dobilo novi vaterpolo klub. Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen osnovao je VK „Vind sport“ i to baš u našem gradu.

   

Fudbaleri "Železničara" na vrhu tabele

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri pančevačkog „Železničara“ pobedili su ekipu „Omladinca“ sa 1:0 u 3. kolu Srpske lige „Vojvodine“ i tako zauzeli prvu poziciju na tabeli. Jedini gol na utakmici postigao je Nikola Radisavljević sredinom drugog poluvremena.