Sport

 

Rukometaši "Dinama" u SEHA ligi sa prvakom Evrope

PANČEVO, 7. jul 2017. (TV Pančevo) – Izvršni odbor SEHA Gazprom lige održao je 6. jula 2017. sastanak o popisu učesnika za narednu sezonu i doneo odluku o klubovima koji će učestvovati u sezoni 2017/18. SEHA Gazprom lige.

 

Anja Crevar dočekana na Gradskom bazenu

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Na Gradskom bazenu, plivači i treneri Plivačkog kluba „Dinamo“, priredili su doček za Anju Crevar, koja se nedavno vratila iz Izraela, sa Evropskog prvenstva za juniore sa zlatnom medaljom u disciplini 400 metara mešovito i srebrnom medaljom u disciplini 200 metara mešovito. Mlada Pančevka je tako odbranila tron osvojen prošle godine u Mađarskoj.

   

Andrea Stojadinov osvojila srebro u Litvaniji

PANČEVO, 4.jul 2017. (TV Pančevo) –Na prvenstvu Evrope u Litvaniji džudistkinja pančevačkog „Dinama“ Andrea Stojadinov osvojila srebrnu medalju u kategoriji do 48 kilograma. Do kraja meseca, Andreu očekuje i nastup na Evropskoj olimpijadi mladih, a potom i Svetsko prvenstvo za kadete.

   

Dušan Borković zadovoljan učinkom u drugoj TCR sezoni

PANČEVO, 4. jul 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković zadovoljan je dosadašnjim učinkom u svojoj drugoj TCR sezoni. Vozač NIS Petrol Racing tima uz podršku gruzijskog tima “GE Force” i italijanskog “Romeo Ferraris”, posle šest TCR vikenda i 12 trka, podigao je dva puta pobednički pehar, osvojio 82 boda, a u generalnom plasmanu zauzima šesto mesto.

   

Fudbaleri „Dinama 1945” počeli sa pripremama

PANČEVO, 3. jul 2017. (TV Pančevo) - Fudbaleri „Dinama 1945” počeli su pripreme.U nedelju je u prostorijama kluba izvršena prva prozivka igrača, a potom i prvi trening. Tokom prelaznog roka dovedeno je 7 pojačanja, tako da je na prvom treningu bilo 30 igrača. Ekipu predvodi trener Dušan Đukić. Cilj ove sezone je prvo mesto, što automatski znači plasman u viši rang takmičenja.

   

Pančevački triatlonci uspešni đaci i sportisti

PANČEVO, 1. jul 2017. (TV Pančevo) – Članovi Triatlon kluba "Tamiš" uspešni su na takmičenjima, ali tu su i ona deca koja osvajaju manje medalja. Međutim, to ne utiče na njhovo samopouzdanje da nastave da treniraju.