Sport

 

Srpskim fudbalerima stigla podrška od menadžmenta kompanije NIS

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Svetsko prvenstvo u Rusiji najveći je ovogodišnji sportski događaj. Srpskim fudbalerima, podrška je stigla iz Pančeva od menadžmenta kompanije NIS.

 

Slavko Stanišić ponovo prvak Evrope

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Naš sugrađanin Slavko Stanišić, član Džudo kluba „Dinamo“ na prvenstvu Evrope u Škotskoj, u Glazgovu, osvojio je zlatnu medalju, i postao prvak Evrope u kategoriji do 100 kg - superteška kategorija.

   

Dve medalje pančevačkim džudistima na seniorskom Evropskom kupu u Beogradu

PANČEVO, 11. jun 2018. (TV Pančevo) – Džudisti iz Pančeva zaslužili su dve medalje na seniorskom Evropskom kupu. Boško Borenović osvojio je zlatno odličje u kategoriji do 90 kg, a Andrea Stojadinov bronzano u kategoriji do 48 kilograma.

   

Izvanredni Borković četvrti u Belgiji

PANČEVO, 10. jun 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista osvojio je novih 12 bodova u petoj trci TCR Evropa šampionata sa mnogobrojnim ograničenjima na svom automobilu.

   

Najbolji iz Pančeva na Igrama mladih u Splitu

PANČEVO, 8. jun 2018. (TV Pančevo) – Na Sportskom centru „Mladost“ u Pančevu otvorene su pete po redu Sportske igre mladih. Glavni cilj, kao i prethodnih godina, pored bavljenja sportom, bilo je međusobno druženje mnogobrojnih učesnika igara.

   

Dragojerac osvojio novo zlato

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Naš sugrađanin i kikbokser Ognjen Dragojerac osvojio je novu zlatnu medalju. Na državnom prvenstvu u Seneti održano je izborno takmičenje za A i B klasu z reprezentaciju naše zemlje.