Sport

 

Prijem za Nemanju Majdova

PANČEVO, 6. septembar 2017. (TV Pančevo) - Istorijski uspeh Zvezdinog džudise Nemanje Majdova, osvajanje zlatne medalje na Svetskom seniorskom prvestvu u Budimpešti, članovi i uprava Džudo kluba proslavili su po tradiciji u Zvezdinom pres centru.

 

"Dinamo" - "Metalurg" u sredu u Hali

PANČEVO, 4. septembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" posle pobede u prvom kolu SEHA lige u Novom Sadu, u sredu u Hali sportova u Pančevu dočekuju skopski "Metalurg". Gosti su u ovom meču apsolutni favoriti, a očekuje se da Pančevci pomognu rukometašima "Dinama", tako što će doći u Halu sportova, jer to oni zaslužuju.

   

Pripreme veslača za važna takmičenja

PANČEVO, 3. septembar 2017. (TV Pančevo) –Posle priprema, na kojima su se temeljno spremali, veslače „Tamiša“ očekuje nastavak sezone i nekoliko važnih takmičenja. Pančevci se nadaju medaljama na Prvenstvu Srbije, koje će se održati u septembru, dok se najiskusniji veslač, Miloš Stanojević priprema za Svetsko prvenstvo u Sjedinjenim Američkim Državama.

   

Šahista Milanović osvojio prvo mesto u Splitu

PANČEVO, 3. septembar 2017. (TV Pančevo) – Šahista Marko Milanović vlasnik je više od 100 medalja i pehara, a njegov talenat je neosporan. Šah je naučio sa pet godina i veoma je brzo napredovao. Prvak je Srbije u ubrzanom šahu i prvak Srbije u brzopoteznom šahu u konkurenciji dve godine starijih od sebe. Marko je nedavno učestvovao na Finalu sportskih igara mladih u Splitu, gde je osvojio prvo mesto.

   

Fantastični Borković održao lekciju na Tajlandu

PANČEVO, 3.septembar 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista uprkos nepravdi u kvalifikacijama napravio jedan od najvećih podviga u istoriji automobilizma, osvojivši drugo mesto u prvoj, odnosno šesto mesto u drugoj trci na stazi Buriram tokom osmog vikenda TCR Svetskog šampionata.
   

Rukometaši "Dinama" izgubili od "Benfike" u EHF-u

PANČEVO, 2. septembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" izgubili su od Benfike u Lisabonu rezultatom 35:28, dok su na poluvremenu domaćini vodili 17:9 u drugoj utakmici EHF kupa.