Sport

 

RK "Dinamo" savladao ekipu "Šamota"

PANČEVO, 24. maj 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub “Dinamo” savladao je ekipu “Šamota” iz Aranđelovca na gostovanju rezultatom 38:29 u osmom kolu plej ofa Super lige. Na poluvremenu rezultat je bio 19:10 u korist “Dinama”.

 

Rukometaši "Dinama" gostuju u Aranđelovcu

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su ekipu „Vojvodine“ 31:24 u 7. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Ovom pobedom Pančevci su obezbedili učešće u evropskim takmičenjima sledeće sezone. Nakon ove velike pobede ekipa “Dinama” u sredu od 19 časova gostuje “Šamotu” iz Aranđelovca.

   

Fudbalerke Mikine škole na prijemu kod gradonačelnika

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Učenice Osnovne škole “Miroslav Antić“ prvakinje su države u futsalu. Devojčice iz Mikine škole primio je gradonačlenik Saša Pavlov koji im je čestitao na uspehu, poručujući da lokalna samouprava podržava sve sportske aktivnosti u svim obrazovnim ustanovama.

   

Dan ragbija u Starčevu

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) - Na stadionu „Borca “ u Starčevu, održan je Dan ragbija. Odigran je završni turnir Kupa Srbije za pionire i petliće, predstavili su se i veterani i seniori. Na turniru je učestvovalo oko 200 ragbista, a organizatori ovog događaja su bili ragbi klub „Borac“ iz Starčeva.

   

Stevan Domić, najbolji u dubinskom pecanju u regionu

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) - Regionalno takmičenje u dubinskom ribolovu u organizaciji ribolovačkog kluba „Tamiš“ održano je na pančevačkom keju. Za ovu manifestaciju prijavilo se 29 licenciranih učesnika. Takmičenje je trajalo dva dana, a 9 najboljih plasiralo se na državno prvenstvo.

   

Saši Grujiću pripao pehar KK "Dolovac"

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) - Dolovo je godinama jedan od kasačkih centara Srbije. Konjički klub “Dolovac” organizovao je kasački dan, kome je prisustvovalo nekoliko stotina gledalaca. Održano je šest trka, a učestvovali su najbolji kasači od Subotice do Pirota.