Sport

 

Vaterpolisti “Mladosti” bolji od "Jezera"

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) –Vaterpolisti kluba “Mladost” iz Pančeva na otvorenom bazenu na Strelištu ugostili su ekipu VK “Jezero” iz Bele Crkve u prvom kolu Letnje lige. U susretu ovih ekipa, domaćini su pobedili rezultatom 13:7.

 

Borković zbog incidenta bez bodova na drugoj trci u Mađarskoj

PANČEVO, 8. jul 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista sačuvao drugu poziciju s bodom zaostatka u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

   

Veličanstveni Borković pobedio i u Mađarskoj

PANČEVO, 7. jul 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista na bod od povratka na vrh u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

   

Počinje Letnja liga za vaterpoliste

PANČEVO, 4. jul 2018. (TV Pančevo) – Vateroplisti ekipe “Mladost” pripremaju se za početak Letnje lige. Prvu utakmicu na domaćem terenu igraju protiv VK “Jezero” iz Bele Crkve u nedelju od 18:30.

   

Srbija i Brazil za osminu finala

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Ekipa RTV Pančevo pitala je sugrađane kakva očekivanja imaju od utakmice protiv Brazila koja se igra večeras u 20 časova, i kakvi su im utisci posle poraza od Švajcarske.

   

Na takmičenju vozača najbolji Varaglić, Birčanin i Stamenović

PANČEVO, 23. jun 2018. (TV Pančevo) – Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i vozači koji nisu profesionalci. Ove godine na takmičenju je učestvovalo 15 vozača, a najbolji vozač i prvo mesto osvojio je Dobrilo Varaglić, predstavnik građana, Marko Birčanin iz ATP-a i Stamenović Bora, penzioner.