Sport

 

FK "Dinamo 1945" ubedljivo protiv Vršca

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – U 17. kolu Vojvođanske fudbalske lige „Istok“, Fudbalski klub „Dinamo 1945“ bio je bolji od ekipe „Vršca Junajted“ rezultatom 5:0. Pančevačka publika je na Gradskom stadionu nagradila aplauzima i mlađe igrače koji su dobili šansu da se dokažu.

 

Ekipa "Pantersa" najavljuje početak nove sezone

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Ovog vikenda, pančevački sportisti uglavnom igraju na gostujućem terenu. Na domaćem terenu igra samo Fudbalski klub “Dinamo”. Ekipa „Pantersa“ najavila je početak nove sezone.

   

Sutra MMA turnir u Vršcu

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Centar "Milenijum" iz Vršca, biće sutra rezervisan za borilačke sportove. Udruženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta” organizuje turnir u MMA i K1 veštinama, pod nazivom „Combat challenge 11. I ove godine turnir će biti humanitarnog karaktera, a prihodom od ulaznica pomoći će se porodici Ristić iz Omoljice. Danas u Centru "Milenijum" je izvršeno merenje po kategorijama.

   

"Dinamo" gostuje u Požegi

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub „Dinamo“ u subotu od 19 sati gostuje ekipi “Sloga“ iz Požege. U derbiju 21. kola Super lige, sastaju se lideri tabele elitnog takmičenja. Žuto-crni obećavaju da će dati sve od sebe da odigraju dobru utakmicu i da će napraviti dobar rezultat.

   

200 lopti pančevačkim klubovima od FSV

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Fudbalski savez Vojvodine poklonio je 200 novih lopti klubovima na teritoriji Južnobanatskog okruga, odnosno klubovima koji su pod okriljem Fudbalskog saveza Pančeva. Poklon Saveza stigao je u više od 60 fudbalskih klubova u Južnom Banatu.

   

Održano Školsko prvenstvo Srbije u džudou

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) –U pančevačkoj Hali sportova održava se Školsko prvenstvo Srbije u džudou. Za odličja se bori oko 600 učenika osnovnih i srednjih škola iz svih krajeva Srbije. Borci su podeljeni po starosnim kategorijama.