Sport

 

Atletičari pobedili kišu

PANČEVO, 2. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Okružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola zakazano je za četvrtak, 4. oktobar takođe na Gradskom stadionu. Za trofeje će se nadmetati najuspešniji atletičari sa opštinskog takmičenja održanog na Gradskom stadionu.

 

85. rođendan FK "Mladost" Velika Greda

PANČEVO, 1. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U mestu Velika Greda održan je turnir povodom proslave 85 godina postojanja Fudbalskog kluba „Mladost“ iz ovog mesta. Na turniru je učestvovalo deset ekipa, a najboljima su dodeljeni trofeji i medalje.

   

Džudisti "Dinama" osvojili tri medalje

PANČEVO, 29. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Nišu je održano Prvenstvo Srbije za mlađe seniore. Judo klub „Dinamo“ Pančevo osvojio je tri medealje, jednu zlatnu i dve bronzane. U kategoriji do 57 kilograma zlato je osvojila Anđela Radulović, a u kategoriji do 70 bronzanu medalju osvojila je Anđela Ranđelović. U kategoriji za muškarce do 90 kilograma bronzano odličje pripalo je Nikoli Dostaniću.

   

Borković: Ne daju da Srbin bude šampion

PANČEVO, 25. septembar 2018. (TV Pančevo) – Nakon incidenta posle druge trke evropskog TCR šampionata u Monci i oduzimanja bodova, najbolji srpski automobilista Dušan Borković organizovao je konferenciju za medije, na kojoj je objasnio šta se zapravo dogodilo na kraju prethodnog trkačkog vikenda.

   

2. Sajam sporta u Pančevu

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Sportski savez Pančevo u saradnji sa Savezom za školski sport Pančeva i pančevačkim Savezom za predškolski sport, sportsku animaciju i rekreaciju, organizovao je 2. Sajam sporta pod sloganom “Sajam sporta u Gradu sporta” u Hali sportova “Strelište”. Sajam sporta imao je za cilj prezentaciju 33 sportske discipline deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

   

Dušan Borković ostao bez bodova u drugoj trci u Monci

PANČEVO, 23. septembar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ostao je bez bodova na drugoj trci u Monci nakon što ga je Bendžamin Lesens nesportskim potezom izgurao sa staze, posle čega je srpskom automobilisti pukla guma. Nakon trke srpski as je diskvalifikovan zbog konflikta koji je izazvao Askona i njegov tim, nakon čega mu je oduzeto i 10 bodova koje je osvojio na jučerašnjoj trci. Tako po završetku pretposlednjeg trkačkog vikend TCR Evropa šampionata Borković ima ukupno 134 boda I u generalnom plasmanu zauzima treće mesto iza Askone koji ima 164 boda i Vernea koji sada ima 11 bodova prednosti.