Sport

 

"Želja" - "Radnički" - 1:0

PANČEVO, 12. novembar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri "Železničara" savladali su na domaćem terenu ekipu "RadničkOG" iz Sremske Mitrovice, rezultatom 1:0 u 13. kolu Srpske lige "Vojvodine", i sada zauzimaju 8. mesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

 

Najuspešnija sezona atletičara "Tamiša"

PANČEVO, 12. novembar 2017. (TV Pančevo) – Upravo završena atletska sezona za AK "Tamiš" bila je najuspešnija od osnivanja kluba 2011. godine. U ovoj sezoni osvojeno je 13 medalja na prvenstvima Srbije i jedna zlatna na prvenstvu Vojvodine. Od 102 kluba, koliko ih je registrovano u Srbiji, AK "Tamiš" je po plasmanu u prvoj trećini.

   

Deveta pobeda u nizu "brzog voza"

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su „Bratstvo 1946“ sa 2:0, u 13. kolu Srpske lige „Vojvodine“. Golove su postigli Jovančić u 46. i Dašić u 67. minutu.

   

Rukometaši "Dinama" sa šampionom Evrope

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ krenuće put Skoplja, gde ih očekuje duel sa aktuelnim šampionom Evrope „Vardarom“ u 7. kolu regionalne SEHA lige. Iako je protivnik najbolja ekipa Starog kontinenta, iz žuto-crnog tabora poručuju da ne idu „sa belom zastavom“ i da će dati sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu.

   

"Dinamo" i "Želja" dočekuju rivale

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) – Nastavlja se takmičenje u Srpskoj ligi „Vojvodine“ oba kluba iz našeg grada igraju na domaćem terenu.

   

Evropsko srebro Andrei Stojadinov

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“ ostvarila je još jedan sjajan rezultat, ovoga puta na Evropskom Prvenstvu za mlađe seniore, do 23 godine. U konkurenciji do 48 kilograma Andrea se odlično borila sa starijim takmičarkama i osvojila srebrnu medalju. Mlada pančevačka džudistkinja je ponovo pokazala da je budućnost srpskog džudo sporta.