Sport

 

RK "Dinamo" gostuje, "Želja" kod kuće

PANČEVO, 26. maj 2017. (TV Pančevo) – Iako je sezona za veći deo sportskih klubova završena, rukometaši, rukometašice i fudbaleri i dalje imaju “obaveza” na parketu.

 

Četiri medalje za atletičare "Dinama"

PANČEVO, 26. maj 2017. (TV Pančevo) – Na nedavno održanom državnom prvenstvu u atletici za mlađe juniore u Beogradu, sportisti atletskog kluba "Dinamo" osvojili su četiri medalje. Među njima je Ivan Božanić, koji se sa takmičenja vratio sa srebrnom i bronzanom medaljom.

   

Finale Kupa Srbije 27. maja

PANČEVO, 25. maj 2017. (TV Pančevo) – U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je zajednička konferencija za novinare Partizana i Crvene zvezde pred finale Kupa Srbije. Finale večitih rivala održaće se 27. maja od 19 časova na stadionu Partizana.

   

Fudbaleri "Dinama" u finalu Kupa Vojvodine

PANČEVO, 24. maj 2017. (TV Pančevo) – Fudbalski klub „Dinamo“ pobedio je „Bratstvo“ 2:1 i time se plasirao u finale Kupa Vojvodine. Oba gola postigao je Stojanovski. Finale će se odigrati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, a protivnik će se uskoro znati.

   

RK "Dinamo" savladao ekipu "Šamota"

PANČEVO, 24. maj 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub “Dinamo” savladao je ekipu “Šamota” iz Aranđelovca na gostovanju rezultatom 38:29 u osmom kolu plej ofa Super lige. Na poluvremenu rezultat je bio 19:10 u korist “Dinama”.

   

Rukometaši "Dinama" gostuju u Aranđelovcu

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su ekipu „Vojvodine“ 31:24 u 7. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Ovom pobedom Pančevci su obezbedili učešće u evropskim takmičenjima sledeće sezone. Nakon ove velike pobede ekipa “Dinama” u sredu od 19 časova gostuje “Šamotu” iz Aranđelovca.