Sport

 

Rukometašice "Pančeva" se pripremaju za nastavak šampionata

PANČEVO, 17. februar 2017. (TV Pančevo) – Rukometašice „Pančeva“ su sa pripremama pred nastavak drugog dela prvenstva Super B lige krenule 16. januara. Do sada su odigrane dve kontrolne utakmce, a već u subotu u Pančevu od 16 sati i 30 minuta, očekuje ih još jedna sa ekipom „Spartaka“ iz Debeljače.

 

Sara Ivačković Iz Istanbula donela bronzu

PANČEVO, 17. februar 2017. (TV Pančevo) – Pančevačka atletičarka Sara Ivačković, na nedavno održanom dvoranskom prvenstvu Balkana, koje je održano u Istanbulu, osvojila je bronzanu medalju u trci na 1500 metara. Rezultatom je, kako kaže, zadovoljna, jer je postigla vreme koje je samo 2 sekunde slabije od kvalifikacione norme za prvenstvo Evrope na otvorenom, koje se u julu održava u Italiji.

   

"Dinamo" dočekuje "Jugović" iz Kaća

PANČEVO, 17. februar 2017. (TV Pančevo) – U 17. kolu rukometne Superlige Srbije Srbije pančevački “Dinamo” dočekuje “Jugović” iz Kaća. Utakmica se igra u subotu od 19 časova u Hali Sportova.

   

Zorana Barjaktarović četvrta na Međunarodnom mitingu u Beču

PANČEVO, 16. februar 2017. (TV Pančevo) – Zorana Barjaktarović zauzela je četvrto mesto na Međunarodnom mitingu u Beču. ona će nastupiti na “Serbia Open”-u gde će pokušati da ostvari normu i plasira se na Evropsko prvenstvo u Beogradu.

   

“Dinamo” protiv “Jugovića” iz Kaća

PANČEVO, 16. februar 2017. (TV Pančevo) – Pančevački “Dinamo” u subotu 18. februara dočekuje “Jugović” iz Kaća. Žuto-crni prošlog vikenda pobedili su Partizan i sada se nalaze na deobi drugog mesta sa Crvenom Zvezdom.

   

Rukometaši "Dinama" za vikend protiv "Jugovića"

PANČEVO, 15. februar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su na gostovanju u Beogradu ekipu „Partizana“ rezultatom 29:28 u 16. kolu Superlige Srbije. Žuto-crni se sada nalaze na deobi drugog mesta sa „Crvenom zvezdom“, koja je poražena u Aranđelovcu, sa dva boda zaostatka za vodećom „Vojvodinom“.