Sport

 

Tradicionalno sportsko druženje

PANČEVO, 1. januar 2017. (TV Pančevo) – Već 40 godina ekipe veterana sastaju se na terenu Sportskog centra ,,Mladost,, gde odigravaju utakmicu u malom fudbalu. Posle utakmice okreću se druženju. I tako godinama. Danas je na terenu bilo uzbudljivo. Uostalom, kao i uvek. Ekipe su bile izjednačene, a želja za pobedom bila je izražena.

 

Treće kolo Zimske lige 14. januara

PANČEVO, 24. decembar 2016. (TV Pančevo) – Drugo kolo Zimske lige za mlađe kategorije u ragbiju održano je danas u pančevačkoj Hali sportova. U konkurenciji petlića prvo mesto pripalo je domaćinima ekipi Ragbi kluba „Dinamo 1954“, dok je u konkurenciji pionira pobedila ekipa Ragbi kluba „Leva obala iz Beograda.

   

Srebro za Dautovića, bronza za Pešića

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Gabriel Dautović, član Streljačke družine „Pančevo 1813“ osvojio je srebrnu medalju na drugom kolu Kupa Srbije, po „A“ programu, koje je održano prošlog vikenda u Smederevu.

   

ŽRK "Pančevo" osvajač Kupa Vojvodine

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Rukometašice "Pančeva" osvojile su Kup Vojvodine. Pančevke, koje se takmiče u Super B ligi, bile su bolje od Superligašica iz Kikinde, rezultatom 21:11. Posle ovog uspeha rukometašice "Pančeva" nalaze se na zimskoj pauzi.

   

Dva pehara Kupa Vojvodine u Pančevu

PANČEVO, 19. decembar 2016. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ osvojili su Kup Vojvodine, pošto su u finalnoj utakmici, u Bečeju, pobedili ekipu „Lavova“ iz Bačke Palanke rezultatom 38:22. Žuto-crni su tako treći put doneli u Pančevo pehar namenjen osvajaču vojvođanskog Kupa, čime su krunisali veoma uspešnu godinu. Rukometašice „Pančeva“ osvojile su Kup Vojvodine. Pančevke, koje se takmiče u Super B ligi, bile su bolje od Superligašice iz Kikinde, rezultatom 21:11. Posle ovog uspeha rukometašice „Pančeva“ se nalaze na zimskoj pauzi, a drugi deo sezone u prvenstvu počinje u martu 2017. godine.

   

Nagrađen četvorogodišnji Andrej Dobričan na šahovskom turniru

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) - Treći međunarodni šahovski turnir u organizaciji Društva srpsko-ruskog prijateljstva „Dositej Obradović“ iz Pančeva i šah kluba „Aljehin“ održan je u prostorijama OŠ „Vasa Živković“. Na turniru je učestvovao veliki broj takmičara iz zemlje, ali i iz inostranstva. Pobednik u mlađoj kategoriji bio je Vuković Ilija, a u starijoj kategoriji Petronijević Ognjen. Nagrada Društva srpsko-ruskog prijateljstva je pripala Andreju Dobričan, koji je sa samo 4 godine osvojio treće svojekupno mesto.