Sport

 

Pobeda ORK "Pančevo" u Žablju

PANČEVO, 30. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ekipa ORK "Pančevo" nastavila je pobednički niz. Na gostovanju ekipi RK "Titel" u Žablju pobedili su rezultatom 25:26. ORK "Pančevo" se nalazi na prvom mestu Druge lige Srbije sa 6 pobeda i samo jednim porazom. Najefikasniji u pančevčakoj ekipi su bili Lacko, Pavlović i Džamtoski.

 

Najbolji plivači na državnom u Kragujevcu

PANČEVO, 30. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Saveza za školski sport Pančeva, održano je opštinsko-okružno takmičenje u školskom plivanju. Na zatvorenom bazenu takmičilo se više od 200 plivača za plasman na državno takmičenje, koje će biti održano u Kragujevcu 15. novembra. Najbolji plivači su učenici Mikine škole i Gimnazije.

   

Radaković sinoćnjom pobedom u Nemačkoj najbolji MMA borac iz Pančeva svih vremena!

PANČEVO, 29. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Pančevački MMA borac Marko Radaković sinoć je savladao Milana Milaka u prvoj rundi tzv „gušenjem“ i ovom pobedom postao je najuspešniji MMA borac iz Pančeva svih vremena. Radaković je nastupio na MFN turniru u Karslruhe-u u Nemačkoj.
   

"Tamiš" izgubio od "Metalca"

PANČEVO, 28. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ izgubili su na domaćem terenu od valjevskog „Metalca“ rezultatom 84:95 u utakmici trećeg kola Košarkaške lige Srbije. Pančevci su do sada zabeležili jednu pobedu, uz dva poraza.

   

Atletičari "Dinama" uspešni u Boru

PANČEVO, 28. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Na prvenstvu Srbije u Krosu koje je održano u Boru, Atletski klub "Dinamo" osvojio je prvo mesto u ekipnom plasmanu juniorki, drugo mesto su osvojile ekipe mlađih seniora i seniora. U krajnjem plasmanu, kada se saberu rezultati svih kategorija AK “Dinamo” zauzeo je drugo mesto u Srbiji.

   

Ragbisti Srbije poraženi od Slovenije u Starčevu

PANČEVO, 28. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ragbi reprezentacija Srbije poražena je od Slovenije rezultatom 30:21 u utakmici odigranoj na stadionu „Borca“ u Starčevu. Prethodno je održan završni turnir prvenstva Srbije za pionire i petliće.