Sport

 

Promocija fudbala i sporta

PANČEVO, 18. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na sportskom centru "Mladost" odigrana je prijateljska utakmica mlađih kategorija fudbalskih klubova “Crvena zvezda” i “Mundijal” u organizaciji Sportskog saveza. Oko stotinu dece uzrasta od pet do 10 godina, učestvovalo je u promociji fudbala i sporta.

 

Košarkaški kamp "Crvene zvezde" u pančevačkom AVIV-u

PANČEVO, 17. avgust 2017. (TV Pančevo) – Košarkaški kamp "Crvene zvezde" održan je u pančevačkom Aviv parku. Najmlađi Pančevci imali su priliku da rade sa trenerima našeg trofejnog kluba i postanu, prema rečima ljudi iz kluba, deo velike crveno-bele porodice.

   

"Dinamo" savladao "Želju"

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri "Dinama" pobedili su "Železničar" sa 2:0, u 5. kolu Srpske lige "Vojvodine". Pobedu domaćinu u pančevačkom derbiju donelu su Jovančić i Jovanić.

   

Žuto-crni u utorak putuju u Brest

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) - Rukometni klub "Dinamo" u utorak 19. septembra odigraće četvrtu utakmicu u SEHA ligi od 18 sati i 15 minuta protiv ekipe "Meškov" iz Bresta.

   

SEHA liga: "Dinamo" slabiji u Velenju

PANČEVO, 12. septembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ poraženi su u trećem kolu regionalne SEHA Gazprom lige na gostovanju u Velenju sa 34:24.

   

Rukometaši "Dinama" 12. septembra u Sloveniji

PANČEVO, 11. septembar 2017. (TV Pančevo) - U trećem kolu regionalne SEHA lige rukometaši Dinama gostovaće ekipi Gorenja u Velenja u Sloveniji, 12. septembra U trećem kolu regionalne SEHA lige rukometaši Dinama gostovaće ekipe Gorenja u Velenja u Sloveniji, 12. septembra SEHA league.