Sport

 

Nagrađen četvorogodišnji Andrej Dobričan na šahovskom turniru

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) - Treći međunarodni šahovski turnir u organizaciji Društva srpsko-ruskog prijateljstva „Dositej Obradović“ iz Pančeva i šah kluba „Aljehin“ održan je u prostorijama OŠ „Vasa Živković“. Na turniru je učestvovao veliki broj takmičara iz zemlje, ali i iz inostranstva. Pobednik u mlađoj kategoriji bio je Vuković Ilija, a u starijoj kategoriji Petronijević Ognjen. Nagrada Društva srpsko-ruskog prijateljstva je pripala Andreju Dobričan, koji je sa samo 4 godine osvojio treće svojekupno mesto.

 

Srebro za Sanju i Anđelu na međunarodnom takmičenju u Sloveniji

PANČEVO, 16. decembar 2016. (TV Pančevo) – Takmičari Badminton kluba „Pančevo“ bili su veoma uspešni na prošlonedeljnim takmičanjima. Sanja Perić i Anđela Vitman osvojile su drugo mesto na međunarodnom takmičenju u Sloveniji.

   

Odbojka i košarka za vikend u Pančevu

 

PANČEVO, 16. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pančevci će za vikend imati priliku da gledaju dve oddbojkaške i jednu košarkašku utakmicu u svom gradu. Ženski odbojkaški klubovi „Dinamo“ i „Odbojka 013“ i KK „Kris Kros“ dočekuju svoje rivale u Hali sportova.

   

Pobednički pehari Kupa Vojvodine u rukama rukometaša "Dinama" i rukometašica "Pančeva"

PANČEVO, 15. decembar 2016. (TV Pančevo) – Dve titule prvaka Kupa Vojvodine stigle su večeras u Pančevo. U Bečeju je odigrano finale Kupa Vojvodine u rukometu, u obe konkurencije. Pobednički pehari stigli su u naš grad, rukometaši „Dinama“ pobedili su tim „Lavova“ iz Bačke Palanke rezultatom 38:22, dok su rukometašice „Pančeva“ bile bolje od „Kikinde“ rezultatom 21:11.

   

KK "Dinamo" gostuje u Šidu

PANČEVO, 15. decembar 2016. (TV Pančevo) –Ekipi Košarkaškog kluba “Dinamo” ostala je još jedna utakmica do kraja prvog dela sezone. U Drugoj regionalnoj ligi sever/jug, “Dinamo” je treći na tabeli, a cilj ove sezone je ulazak u viši rang.

   

Rukometaši "Dinama" gostuju u Bečeju

PANČEVO, 14. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pančevo ima 2 predstavnika u finalu Kupa Vojvodine. Rukometni klub „Dinamo“ sutra igra finale Kupa Vojvodine, u Bečeju protiv „Lavova“ iz Bačke Palanke. Rukometni klub „Dinamo“ je do sada već dva puta osvajao ovaj Kup. ŽRK “Pančevo” u finalu se sastaje sa ekipom Kikinde.