Sport

 

Uspešni Pančevci na Specijalnim Olimpijskim igrama

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Danas su na Specijalnim Olimpijskim igrama u Austriji reprezentativci u nordijskom trčanju osvojili nove medalje i to u finalnim trkama na 1.000 metara. Oni su osvojili jednu zlatnu, tri srebrne i jednu bronzanu medalju. Zlatnu medalju osvojio je Pančevac Zoran Radanov, srebrnu Pančevac Marko Holer i u ženskoj konkurenciji Dragana Marić srebrnu medalju. Osvojene su još jedna srebrna i jedna bronzana medalja čime se broj osvojenih medalja uvećao na 11.

 

Andrea Stojadinov najbolja u kategoriji do 48 kilograma

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Dzudistkinja pančevačkog „Dinama“ Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju na juniorskom Prvenstvu Srbije u kategoriji do 48 kilograma. Do zlatne medalje, Andrea Stojadinov stigla je kroz četiri borbe, koje je završavala za manje od minut, iponom.

Andrea je ove godine potvrdila i primat u svojoj kategoriji na domaćoj džudo sceni osvajanjem zlata na Prvenstvu države za kadete u februaru.

   

Zlato za Slavka Stanišića na Evropskom kupu u Francuskoj

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Na Evropskom kupu Francuske u Bordou, džudista Slavko Stanišić, osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji za veterane. U finalu Slavko Stanišić pobedio je francuza Pa Cea. Stanišić je posle Svetskog Kupa za veterane u Lilu obećao da će se sa ovog prvenstva vratiti sa zlatnom medaljom, što je i učinio. “Bio sam spreman i fizički i psihički za borbe, može se reći da sam ovakav ishod očekivao” rekao je Stanišić za Regionalnu RTV Pančevo.

   

Otvoren novi atletski stadion u Novom Pazaru

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je danas u Novom Pazaru, na otvaranju novog atletskog stadiona, da poštuje Bošnjake koliko i Srbe i da zajedno možemo mnogo da postignemo.

   

Borilački spektakl u vršačkom "Milenijumu"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) - Jedanaesti po redu "Kombat čelendž" u organizaciji Udruženja sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta” održan je sinoć u krcatoj vršačkoj hali Milenijum. Svi pančevački takmičari pobedili su svoje protivnike. Početak turnira kasnio je sat vremena zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u hali Milenijum. Očigledno da je u pitanju bio neuspeli pokušaj sabotaže turnira.

   

Počeo 11. "Kombat čelendž" u Vršcu

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedanaesti po redu "Kombat čelendž" u organizaciji Udruženja sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta” počeo je u vršačkoj hali Milenijum.