Sport

 

Srebrni kajakaši

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Reprezentativci Srbije u kajaku Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su srebrnu medalju na šampionatu Evrope u Plovdivu u discipini dvosed 1.000 metara.

 

Miloš Zarić prvak sveta

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Reprezentativac Srbije Miloš Zarić osvojio je zlatnu medalju u bacanju koplja na prvenstvu sveta za paraatletičare u Londonu.

   

Rađen zabeležio prvu trenersku pobedu

PANČEVO, 12. jul 2017. (TV Pančevo) – U cilju promocije kampa vodenih sportova“Number one”, na otvorenom pančevačkom bazenu odigrana je prijateljska utakmica između igrača mlađe kategorije vaterpolo kluba “Mladost”, koje je predvodio vaterpolista Nikola Rađen. Proslavljeni vaterpolista je do sada obišao dvadesetak gradova.

   

Održan 23. memorijalni turnir „Roki 2017“

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) - Na sportskom cetru „Mladost“ održan je 23. memorijalni turnir „Roki 2017“ posvećen fudbalskom sudiji Branku Bisaku. U nadmetanju Brankovih prijatelja i kolega sudija u malom fudbalu, titulu pobednika su osvojili ekipa “Sudija Pančeva”, na drugom mestu bila je ekipa iz Inđije, na trećem mestu ekipa “Prijatelji Rokija”, dok je četvrto mesto osvojila ekipa iz Zrenjanina.

   

Kvarovi zaustavili Borkovića u pohodu na nove bodove

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista uprkos odličnoj vožnji nije mogao protiv kvarova na automobilu tokom sedmog vikenda TCR Svetskog šampionata u Ošerslebenu.

   

Borković pružio maksimum u Ošerslebenu

PANČEVO, 8. jul 2017. (TV Pančevo) – Na sedmom vikendu TCR Svetskog šampionata u Ošerslebenu, najbolji srpski automobilista u kvalifikacijama je zauzeo 14. mesto, nakon što mu je po šesti put ove sezone pukla poluosovina. Borković će na 13. i 14. trci startovati sa 14. pozicije, što je posledica još jednog u nizu pehova koji ga prate ove sezone.