Sport

 

Apsolutni šampion u obaranju ruke Ivan Veselić

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – U Hali sportova održano je 8. prvenstvo Srbije u obaranju ruke. Ove godine zabeležen je rekordan broj učesnika, koji su se takmičili u težinskim kategorijama do 80, 90, 100 i preko 100 kilograma, levom i desnom rukom. Apsolutni šampion Srbije postao je Ivan Veselić.

 

Andrea Stojadinov najuspešnija takmičarka Prvenstva Srbije

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinje „Dinama“ bile su veoma uspešne na Prvenstvu Srbije u Vršcu. Andrea Stojadinov proglašena je za najuspešniju takmičarku ovog prvenstva, a postala je i državna prvakinja u seniorskoj kategoriji. Andrea je u kategoriji do 48 kilograma osvojila zlato, dok je Anđela Ranđelović zauzela treće mesto i došla do bronze u kategoriji do 63 kilograma.

   

FK "Dinamo 1945" pobedio "Slobodu" na gostovanju

PANČEVO, 27. maj 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su na gostovanju u Novim Kozarcima „Slobodu“ sa 4:2. Pobeda je značajnija time što je „Kozara“, koja je imala isti broj bodova kao „Brzi voz“, odigrala nerešeno na gostovanju u Vršcu.

   

"Želja" izjednačeno protiv šampiona

PANČEVO, 27. maj 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ ugostili su „Bratstvo 1946“ iz Prigrevice i odigrali nerešeno, 1:1, u utakmici 29. kola Srpske lige „Vojvodine“. „Dizelka“ je zadržala sedmo mesto na tabeli.

   

RK "Dinamo" nezaustavljiv; "pala" i "Crvena zvezda"

PANČEVO, 27. maj 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub “Dinamo” savladao je ekipu “Crvene zvezde” na gostovanju rezultatom 25:23 u devetom kolu plej ofa Super lige Srbije.

   

Prvenstvo Srbije u stonom tenisu u Kačarevu

PANČEVO, 27. maj 2017. (TV Pančevo) – U Hali sportova u Kačarevu održano je 7. prvenstvo Srbije za veterane u stonom tenisu. Ovo je prvi put da se sonotenisko državno takmičenje održalo u Kačarevu, a učestvovalo je više od 70 takmičara, koji su bili podeljeni po uzrasnim kategorijama.