Sport

 

Šahisti "Aljehina" nižu uspehe

PANČEVO, 8. januar 2018. (TV Pančevo) – Anja Radmanović, član Šahovskog kluba „Aljehin Pančevo“ na nedavno održanom Prvenstvu Vojvodine, osvojila je zlatno odličje. Osim nje, mnogo je talentovane dece u klubu koja se mogu pohvaliti medaljama sa raznih takmičenja.

 

25 godina KK "Tamiš"

PANČEVO, 29. decembar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaški klub "Tamiš" obeležio je 25 godina postojanja. Svečanosti u Gradskoj upravi prisustvovali su sportisti, treneri, uprava kluba, oni koji su zaslužni što je "Tamiš" tu gde jeste, ali i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i specijalni gost, predsednik Košarkaškog Saveza Srbije Predrag Danilović.

   

60 godina Okružnog košarkaškog saveza Pančevo

PANČEVO, 26. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Maloj sali Gradske uprave Okružni košarkaški savez Pančeva obeležio je 60 godina svoh postojanja. Sportskim radnicima i entuzijastima podeljena su priznanja, a pozivu su se odazvali predstavnici Košarkaškog saveza Srbije i Košarkaškog saveza Vojvodine.

   

"Lavice" pobedile "Klek" sa 3:1

PANČEVO, 23. decembar 2017. (TV Pančevo) – Ženski Odbojkaški klub „Dinamo“ pobedio je na domaćem terenu ekipu „Kleka“ iz Zrenjanina u 11. kolu Superlige sa 3:1. U sledećem kolu odbojkašice „Dinama“ igraju sa „Crvenom Zvezdom“ iz Beograda.

   

Najbolji sportisti Pančeva 2017.

PANČEVO, 22. decembar 2017. (TV Pančevo) – Atletičarka Zorana Barjaktarović i karatista Slobodan Bitević najbolji su sportisti grada Pančeva za 2017. godinu, odlukom Sportskog saveza. Rukometni klub "Dinamo" proglašen je za najbolji klub u gradu, a na svečanosti u Kulturnom centru, priznanja su dobili najbolji pojedinci i kolektivi u različitim kategorijama.

   

"Tamiš" izgubio od "Mladosti"

PANČEVO, 21. decembar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši pančevačkog Tamiša su u okviru 12. kola Košarkaške lige Srbije na domaćem terenu izgubili su od ekipe “Mladost” iz Zemuna sa 71 - 60.