Sport

 

Odbojkašice „Dinama“ u subotu protiv ekipe „Jedinstva“ u Staroj Pazovi

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Odbojkašice „Dinama“ utakmicu 12. kola Super lige Srbije igraju u subotu u Pančevu protiv ekipe „Jedinstva“ u Staroj Pazovi. Popularne „lavice“ zauzimaju trenutno šesto mesto na tabeli sa 20 bodova.

 

FK "Dinamo" proslavio Svetog Jovana

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Proslavi klupske slave prisustvovao je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, koji je domaćinima poželeo srećnu slavu i mnogo uspeha u godinama koje predstoje.

   

OK "Borac" u subotu dočekuje ekipu Kosovske Mitrovice

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkaški klub „Borac“ iz Starčeva nastavlja svoje takmičenje u Prvoj ligi Srbije. U 11. kolu Starčevci će dočekati ekipu Kosovske Mitrovice, koja se nalazi na trećem mestu na tabeli sa bodom više od domaće ekipe. Utakmica se igra u subotu, 21. januara, od 16 časova u Hali sportova na Strelištu.

   

Najsportista 2016.

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – 11 izboru TV Pančevo za najuspešnije sportiste pobednica u apsolutnoj kategoriji sa ukupno najvećim brojem glasova gledalaca bila Sanja Pavlović Caka, koja je ujedno prikupila najviše poena i u kategoriji najšarmantnijih. Za najbolji klub proglašen je Sportski klub „Spartans“, najbolja sportistkinja je Snežana Milošević, dizačica tegova, dok su gledaoci izabrali Dušana Borkovića za najboljeg sportistu u 2016. godini.

   

"Koloseum" nagradio najuspešnije

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – Tekvondo klub „Koloseum“ nagradio je najuspešnije u 2016. godini i nakon pauze, deca počinju sa treninzima da bi ušla u formu. Prvo takmičenje koje očekuje pančevačke tekvondiste je u Sloveniji.

   

Tamiš drugi deo sezone otvorio pobedom

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ pobedili su u Pančevu, u 12. kolu Košarkaške lige Srbije ekipu „Metalca“ iz Valjeva, rezultatom 82:69. Posle ove utakmice, „Tamiš“ zauzima četvrto mesto na tabeli sa 20 bodova.