Sport

 

"Dinamo" bolji od "Radničkog"

PANČEVO, 18. mart 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su „Radnički“ iz Nove Pazove rezultatom 1:0, u utakmici 17. kola Srpske lige „Vojvodine“. Jedini gol za „Brzi voz“ postigao je Đorđević u 52. minutu.

 

SEHA: "Dinamo" gostuje u Našicama

PANČEVO, 17. mart 2018. (TV Pančevo) – U poslednjem kolu SEHA lige rukometaši „Dinama“ gostuju ekipi „Nekse“ u Našicama. Utakmica se igra u nedelju od 16 sati.

   

Dušan Lukić novi predsednik Saveza za školski sport

PANČEVO, 16. mart 2018. (TV Pančevo) – Dušan Lukić izabran je za novog predsednika Saveza za školski sport Pančeva. Na izbornoj Skupštini, Dušan Lukić nasledio je na predsedničkoj poziciji Saveza za školski sport Pančevo Boru Stankovića koji je otišao u penziju ostavljajući dubog trag i značakne rezultate u sistemu pančevačkog školskog sporta.

   

SEHA: "Dinamo" nerešeno sa hrvatskim prvakom

PANČEVO, 15. mart 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ odigrali su nerešeno protiv ekipe „PPD Zagreb“ 28:28 u pretposlednjem kolu regionalne SEHA lige i tako na sjajan način zatvorili sezonu u ovom takmičenju, pred domaćom publikom. U poslednjem kolu žuto-crni gostuju RK „Nekse“.

   

Borković u evropskom TCR šampionatu sledeće sezone

PANČEVO, 15. mart 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ove sezone voziće evropski TCR šampionat, za titulu najboljeg na Starom kontinentu. Nakon razmatranja svih ponuda koje su stigle iz WTCR i TCR Evropa šampionata, srpski as je odabrao takmičenje koje mu nudi veće mogućnosti, a pre svega veću konkurentnost i šansu da se bori za pobednička postolja.

   

Ozvaničen početak projekta „Džudo u škole“

PANČEVO, 15. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednici Olimpijskog komiteta Srbije i Džudo saveza Srbije, Božidar Maljković i Ivan Todorov, potpisali su protokol o saradnji kojim je ozvaničen početak realizacije nacionalnog projekta „Džudo u škole“.