Sport

 

"Dinamo" i "Dunav" bez golova

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ odigrali su nerešeno, 0:0 sa ekipom „Dunava“ iz Starih Banovaca utakmicu 7. kola Srpske lige Vojvodine.

 

Mladi košarkaši "Mladosti" protiv vršnjaka iz najboljih klubova

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Omoljici je prethodnog vikenda održan košarkaški turnir za škole košarke, mlađe pionire i pionire. Domaćin i organizator bio je Košarkaški klub "Mladost".

   

Novi vaterpolo klub u Pančevu

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pančevo je dobilo novi vaterpolo klub. Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen osnovao je VK „Vind sport“ i to baš u našem gradu.

   

Fudbaleri "Železničara" na vrhu tabele

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri pančevačkog „Železničara“ pobedili su ekipu „Omladinca“ sa 1:0 u 3. kolu Srpske lige „Vojvodine“ i tako zauzeli prvu poziciju na tabeli. Jedini gol na utakmici postigao je Nikola Radisavljević sredinom drugog poluvremena.

   

„Dinamo“ savladao „Bratstvo“ u 3. kolu Srpske lige Vojvodine

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ pobedili su na domaćem terenu ekipu „Bratstva“ iz Prigrevice sa 3:1 u 3. kolu Srpske lige Vojvodine. U dosadaašnjem toku prvenstva „brzi voz“ je zabeležio dve pobede uz jednu nerešenu utakmicu.

   

Zlato u Splitu za Anju Radmanović

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – Šahistkinja Anja Radmanović, vlasnik je više od 40 medalja i pehara, a njen talenat je neosporan. Anja se nedavno vratila iz Splita sa Sportskih igara mladih, gde je osvojila prvo mesto.