Sport

 

ORK "Pančevo" protiv Vojvode Stepe

PANČEVO, 21. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši ORK Pančeva dočekuju u nedelju 22. oktobra ekipu Vojvode Stepe iz istoimenog mesta, u okviru 6. kola Druge lige Sever. Utakmica se igra u Hali sportova od 18 sati i 30 minuta.

 

Aktuelni šampion Evrope sledeći protivnik

PANČEVO, 18.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Rukometaši "Dinama" poraženi su u 6. kolu SEHA Gazprom lige, rezultatom 25:37, od ekipe "Celje Pivovarna Laško". Žuto-crni su do sada zabeleželi jednu pobedu, ali šef stručnog štaba Ivan Petković navodi da se njegovi igrači neće predati. U sledećem kolu "Dinamo" gostuje aktuelnom šampionu Evrope - skopskom "Vardaru.

   

SEHA: Slovenci bolji u Pančevu

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" poraženi su u 6. kolu SEHA Gazprom lige, rezultatom 25:37, od ekipe "Celje Pivovarna Laško". Žuto-crni su do sada zabeleželi jednu pobedu, ali šef stručnog štaba Ivan Petković navodi da se njegovi igrači neće predati. U sledećem kolu "Dinamo" gostuje aktuelnom šampionu Evrope - skopskom "Vardaru".

   

Bodibilderi iz 17 zemalja na Svetskom kupu u Pančevu

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) - U Kulturnom centru Pančeva održan je Svetski kup u fitnesu i bodibildingu. Takmičari iz 17 zemalja bili su podeljeni u 25 muških i 12 ženskih kategorija.

   

RK "Dinamo" u utorak dočekuje "Celje pivovarna Laško"

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U 6. kolu regionalne SEHA Gazprom lige rukometaši „Dinama“ igraju na domaćem terenu protiv ekipe „Celje pivovarna Laško“. Meč se igra u Hali sportova u utorak, od 19 sati.

   

Svetski kup u dečjem fitnesu

PANČEVO, 14. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančeva ovog vikenda se održava Svetski kup u fitnesu i bodibildingu. Prvi dan bio je rezervisan za dečji fitnes, i ovo je bio prvi put da se "Fit kid" takmičenje održava u Srbiji.