Raskrsnica ulica Ž.Zrenjanina i dr Ž.Fogaraša u subotu i nedelju zatvorena zbog radova

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) - Raskrsnica ulica Žarka Zrenjanina i dr Žarka Fogaraša će u subotu i nedelju biti zatvorena za saobraćaj zbog radova na sanaciji havarije na kišnoj kanalizaciji. Došlo je do urušavanja zidanog kolektora, pa je potrebno kišnu kanalizaciju prevezati na kolektor u Ulici Žarka Fogoraša. Prema planovima Vodovoda i kanalizacije radovi će biti završeni za dva dana.

Tokom vikenda sa saobraćaj će biti zatvorena raskrsnica Ulica Žarka Zrenjanina i Žarka Fogaraša. Naime na toj raskrsnici došlo je do urušavanja kolektora kišne kanalizacije, kaže Dušan Stojić iz JKP „Vodovod i kanalizacija.

- Došlo je do urušavanja starog zidanog kolektora. Sanacija i popravka postojećeg nije moguća, tako da mora da se napusti stari kolektor i da se preveže na postojeći u kolektor u Ulici Žarka Fogoraša. To konkretno znači da će raskrsnica biti zatvorena. Tokom radova postojeća atmosferska kanalizacija biće prevezana na kolektor u žarka Fogoraša. Dužina nije bitna, to je tačkaste prirode. zameniće se 2-3 metra kolektora, ali su radovi vrlo komplikovani, tako da je neophodno zatvaranje cele raskrsnicerekao je Dušan Stojić JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Iako se radi o komplikovanom poslu, prema planovima koji su napravljeni u Vodovodu, radovi bi trebalo da se završe tokom vikenda. To znači da bi već od ponedeljeka ova raskrsnica, kako bi Ulice Žarka Zrenjanina i dr Žarka Fogaraša bile u potpunosti otvorene za saobraćaj.