Prevoz ATP-om do Beograda u novogodišnjoj noći

PANČEVO, 30. decembar 2015. (TV Pančevo) – U novogodišnjoj noći ATP će prevoziti naše sugrađane za Beograd i iz Beograda do ranog jutra. Za Beograd autobusi kreću s Autobuske stanice na pola sata, dok je povratak iz Beograda planiran na pun sat. Tokom novogodišnjih praznika, 1, 2, 3. i 7. januara, na svim linijama važiće red vožnje predviđen za nedelju.

Ove godine u Pančevu na trgu ispred Gradske uprave i na ulicama grada nema organizovanog dočeka Nove godine. Pošto se pretpostavlja da će veliki broj naših sugrađana, kao i prethodnih godina, Novu godinu dočekati u Beogradu, ATP je organizovao prevoz do i od Beograda tokom cele novogodišnje noći.

– Računamo da će sugrađani za doček ići u Beograd i koristiti naš prevoz, pa smo se tako i organizovali. U novogodišnjoj noći, posle ponoći, autobusi za Beograd polaze u 0.30, 1.30, 2.30 i 3.30, a povratak iz Beograda je u 1.00, 2.00, 3.00 i 4.00. Do ponoći je svakodnevni raspored, a od 5 sati kreće se po redovnom redu vožnje – naveo je Milenko Krajnović, direktor JKP-a ATP.

U ponoć iz Pančeva ka svim selima kreću poslednji autobusi, ali će prvi polasci prvog dana nove godine biti već u 3.00. Za vreme praznika, 1, 2, 3. i 7. januara na svim linijama ATP-a važiće red vožnje predviđen za nedelju, dodao je Krajnović.

– Građanima je već poznat raspored prevoza tokom praznika, koji se može naći i na sajtu našeg preduzeća. Raspored vožnje za praznike isti je kao i za školski raspust, kako zimski, tako i letnji – rekao je Krajnović.

Ostalim danima autobusi ATP-a na gradskim i međumesnim linijama saobraćaće po redu vožnje za radni dan. Za vreme praznika na svim linijama važiće odgovarajuće povratne i već kupljene mesečne karte.