Servisna informacija

 

Manji pritisak vode od petka

PANČEVO, 12. novembar 2015. (TV Pančevo) – Od petka do nedelje u gradskoj vodovodnoj mreži, koja pored Pančeva obuhvata i “južna” sela, biće smanjen pritisak zbog planiranih radova, javljaju iz JKP “Vodovod i kanalizacija”. •

 

 

Isključenja sa vodovodne mreže za utorak, 6. oktobar

PANČEVO, 5. oktobar 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, u utorak od 9 časova do završetka radova bez vode će biti potrošači u Ulici Moše Pijade od Svetog Save do Vojvođanskog bulevara i celo naselje Miloradović.

   

„Severna sela“ bez struje u petak od 10 do 12 h

PANČEVO, 1. oktobar 2015. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži u petak, 2. oktobra, od 10 do 12 sati bez struje će biti Glogonj, Jabuka, Skrobara, Banatsko Novo Selo i Kačarevo, obaveštavaju iz Elektrovojvodine.

   

U nedelju Pančevo bez vode

PANČEVO, 30. septembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog remonta trafostanice na objektu postrojenja za proizvodnju vode, u nedelju, 4. oktobra, od 8 do 14 časova bez vode će biti ceo grad Pančevo i naseljena mesta Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac i Ivanovo, obavestilo je preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.

   

Kotež II u sredu bez tople vode

PANČEVO, 22. septembar 2015. (TV Pančevo) – Žitelji Koteža II sutra tokom prepodnevna neće imati toplu vodu zbog havarije na mreži. U JKP-u „Grejanje“ kažu da je tokom dana primećen veliki gubitak sanitarne vode u ovom delu grada, ali da nisu uspeli da otkriju gde je nastao kvar.

   

Havarija na trafostanici Kačarevo

PANČEVO, 10. septembar 2015. (TV Pančevo) – Elektrodistribucija Pančevo obaveštava potrošače da je došlo do velikog kvara na trafou trafostanice Kačarevo 110. Elektrodistribucija apeluje da se struja troši racionalno kako ne bi došlo do većih problema i restrikcije struje na teritoriji Pančeva.