Servisna informacija

 

Besplatno parkiranje do ponedeljka

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) – Za vreme uskršnjih praznika, od danas do ponedeljka, neće biti kontrole naplate parkinga. Parking na Robnoj pijaci "Aerodrom" otvoren je danas i u subotu, a u nedelju i ponedeljak biće zatvoren. Pauk će za vreme praznika biti u pasivnom dežurstvu, obevaštavaju nadležni iz JKP-a "Higijena".

 

Neradni dani

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Uskršnji praznici se ove godine praznuju od petka. 14. aprila, zaključno s ponedeljkom, 17. aprilom, saopštilo je Ministarstvo rada. Praznik rada se praznuje prvog i drugog maja koji padaju u ponedeljak i utorak, navodi se u saopštenju.

   

Tretman suzbijanja komaraca

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Sledećeg utorka beogradski “Eko-san” obaviće tretman suzbijanja larvi komaraca u Pančevu, Jabuci, Glogonju, Vojlovici, Banatskom Brestovcu, Ivanovu, Starčevu i na kanalu Ponjavice. Tretman će se izvršiti sa zemlje preparatom Larvastop.

   

Akcija iznošenja kabastog smeća

PANČEVO, 7. april 2017. (TV Pančevo) – JKP „Higijena“ početkom nedelje započela je akciju iznošenja kabastog smeća. Sugrađani iz čijih ulica je otpad već odnošen, a nisu bili u prilici da ga iznesu ispred svojih kuća, imali su mogućnost da to urade danas jer su radnici "Higijene" dolazili po pozivu građana.

   

Zatvara se Ulica Moše Pijade

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Za subotu je planiran početak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Moše Pijade. Radovi će se izvoditi u 4 faze, tako da će od subote u 8 sati za saobraćaj biti zavoren deo od Ulice Svetog Save do Karađorđeve. Nakon što u ovom delu ulice završe radovе, izvođači nastavljaju sa poslom u delu ulice od Karađorđeve do Ulice Branka Radičevića. Predviđeno je da se radovi završe do kraja aprila.

   

Normalizacija saobraćaja u Dimitrija Tucovića

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Od sutra od 9 časova, otvorena za saobraćaj cela Ulica Dimitrija Tucovića, posle rekonstrukcije vodovodne mreže.