Servisna informacija

 

32 zaraženo trihinelom

PANČEVO, 20. februar 2015. (TV Pančevo) – Za proteklih mesec dana u ambulanti Infektivnog odeljenja Opšte bolnice kod 32 osobe lekari su potvrdili trihinelozu. Šestoro pacijenata zadržano je na bolničkom lečenju. Oboleli su iz Banatskog Novog Sela i Uzdina, a inficirali su se jer su konzumirali zaraženo svinjsko meso iz svojih domaćinstava.

 

Radno vreme - od marketa do ambulanti

PANČEVO, 14. februar 2015. (TV Pančevo) – Svi supermarketi biće otvoreni za praznike. Dem zdaravlja je obezbedio dežurstva, a ATP ide po nedeljnom redu vožnje.

   

Zbog radova delovi grada bez vode

PANČEVO, 10. februar 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži od 9 h do završetka radova bez vode će biti potrošači u Karađorđevoj od Ive Kurjačkog do Matije Gupca, Stevana Sremca od Mihajla Petrovića Alasa do Cvijićeve, Žičkoj, Mileševskoj i Studeničkoj.

 

   

Deo grada bez vode

PANČEVO, 4. februar 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra od 10 sati biti potrošači u Ulici Mike Petrovića Alasa u delu od Veljka Vlahovića do Stevana Sremca, i deo Ivana Cankara.

   

Deo Karađorđeve i Tanaska Rajića bez vode

PANČEVO, 29. januar 2015. (TV Pančevo) – U petak 30. januara, bez vode će od 9 sati do završetka radova na vodovodnoj mreži biće žitelji Karađorđeve ulice, od Jove Maksina do Knićaninove, kao i stanovnici Ulice Tanaska Rajića, od Dimitrija Tucovića do Svetog Save.

   

Deo Strelišta bez vode zbog radova

PANČEVO, 21. januar 2015. (TV Pančevo) – Sutra od 9 do 14 sati zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će ostati potrošači u Ulici Stevana Sremca, od Prvomajske do Mike Petrovića Alasa, Ulica Mike Petrovića Alasa, od Veljka Petrovića do Stevana Sremca, i deo Ulice Ivana Cankara.