Servisna informacija

 

Zatvara se Ulica Moše Pijade

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Za subotu je planiran početak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Moše Pijade. Radovi će se izvoditi u 4 faze, tako da će od subote u 8 sati za saobraćaj biti zavoren deo od Ulice Svetog Save do Karađorđeve. Nakon što u ovom delu ulice završe radovе, izvođači nastavljaju sa poslom u delu ulice od Karađorđeve do Ulice Branka Radičevića. Predviđeno je da se radovi završe do kraja aprila.

 

Normalizacija saobraćaja u Dimitrija Tucovića

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Od sutra od 9 časova, otvorena za saobraćaj cela Ulica Dimitrija Tucovića, posle rekonstrukcije vodovodne mreže.

   

Deo naselja "Misa" sutra bez vode

PANČEVO, 7. mart 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, od 9 sati pa do završetka radova bez vode će biti potrošači jednog dela naselja Misa. Kako su saopštili iz JKP „Vodovod i kanalizacija“, bez vode će biti potrošači u Kopaoničkoj ulici, Bukuljskoj, Cerskoj, Jastrebačkoj, Osogovskoj, Gornjačkoj, Bačvanskoj, Šarplaninskoj ulici, Ozrenskoj, Velebitskoj i Oplenačkoj ulici. Cisterna sa vodom za piće tokom izvođenja radova biće u pokretu kroz deo naselja koji neće imati vode.

   

ATP: Ponovo redovni zimski red vožnje

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Autobusi ATP-a od danas saobraćaju po redovnom zimskom redu vožnje, jer završen je zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola.

   

Sajt RTV Pančevo sporiji zbog radova na IT mreži

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – U periodu od nekoliko sati posle 13 sati moguće je da će doći do zastoja u radu sajta RTV Pančevo zbog radova na IT mreži.

   

Havarija na vodovodnoj mreži u Dolovu

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži deo Dolova je od 11 sati bez vode. Kako smo saznali u JKP “Vodovod i kanalizacija”, vode nema u Partizanskoj ulici, Ulici Sonje Marinković, Save Kovačevića, Ulici 4. oktobra, Mite Vukosavljeva, 29. novembra, Aksentija Maksimovića i Ulici Strahinje Stefanovića. Ekipe “Vodovoda” su na terenu, i trebalo bi da u toku dana otklone kvar na mreži.