Servisna informacija

 

U četvrtak deo Tesle bez vode

PANČEVO, 23. decembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži, u četvrtak, 24. decembra, od 9 sati do završetka radova biće potrošači u Ulici Jovana Ristića i zgrada u Ulici kralja Milana Obrenovića broj 8, obaveštavaju iz JKP-a „Vodovod i kanalizacija”.

 

Otklonjen kvar na trafou u Stevice Jovanovića

PANČEVO, 20. decembar 2015. (TV Pančevo) – Kako saznaje RTV Pančevo, stanovnici dela Ulice Svetog Save i Karađorđeve danas su bili bez struje oko dva sata zbog dima koji se pojavio na niskonaponskom kablu u trafostanici koja se nalazi u Ulici Stevice Jovanovića.

   

Servisne informacije za 26. novembar 2015.

 

PANČEVO, 26. novembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će od 8.30 do završetka radova biti potrošači u sledećim ulicama: Miloša Obrenovića od Ljubomira Kovačevića do Stevana Šupljkca, Kneza Mihaila Obrenovića od Kralja Milana Obrenovića do Miloša Obrenovića, i Jovana Ristića. Zbog planiranih radova na elektromreži, od 14 do 15 sati, bez struje će biti celo Starčevo, a od 9 do 15 sati, u Starčevu, bez struje biće sledeće ulice: Baštenska, B. Kidriča, M. Tita i Lenjinova od Vojvođanske do kraja, Ž. Zrenjanina, 7. jula od V. Karadžića do Ivanačkog puta, Vojvođanska, Dunavska, V. Karadžića od Baštenske do 7. jula, i JNA od Baštenske do Ž. Zrenjanina.

   

Servisne informacije za 23. novembar 2015.

PANČEVO, 23. novembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, sutra, 24. novembra, od 9 sati do završetka radova, biće potrošači u ulicama: Miloša Obrenovića od Ljubomira Kovačevića do Stevana Šupljikca, Kneza Mihaila Obrenovića od Miloša Obrenovića do Kralja Milana Obrenovića, Jovana Rajića, Prote Mateje Nenadovića od Kralja Milana Obrenovića do Milivoja Blaznavca i Milivoja Blaznavca. Od 9 do 12 sati vode neće biti ni u Kajmakčalanskoj ulici.

 

   

Zbog havarije deo centra bez vode

PANČEVO, 16. novembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode su tokom dana bili potrošači u Ulici vojvode Petra Bojovića, od Trga slobode do Ulice dr Žarka Fogoraša, i Kasapinovićeve ulice, od Ulice Žarka Zrenjanina do Trga mučenika. Ekipe JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ rade na lociranju i otklanjanju kvara. U Ulici vojvode Petra Bojovića bila je postavljena cisterna, sa koje su se građani snabdevali vodom.

   

Normalizovan pritisak vode do jutra

PANČEVO, 13. novembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog havarije na magistralom cevovodu filter-stanice Grada Pančeva isključen je cevovod koji ide kroz Gradsku šumu, dok je cevovod preko Tamiša nastavio da radi. Ovaj cevovod je urađen prošle godine u decembru i pušten u rad. Do havarije je najverovatnije došlo zbog greške u materijalu, kaže rukovodilac Sektora vodovodne mreže Dušan Kračunov. Očekuje se da radovi najkasnije do jutra budu završeni, kada će biti i normalizovan pritisak vode u celom gradu.