Servisna informacija

 

Zbog radova delovi grada bez vode

PANČEVO, 10. februar 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži od 9 h do završetka radova bez vode će biti potrošači u Karađorđevoj od Ive Kurjačkog do Matije Gupca, Stevana Sremca od Mihajla Petrovića Alasa do Cvijićeve, Žičkoj, Mileševskoj i Studeničkoj.

 

 

Deo grada bez vode

PANČEVO, 4. februar 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra od 10 sati biti potrošači u Ulici Mike Petrovića Alasa u delu od Veljka Vlahovića do Stevana Sremca, i deo Ivana Cankara.

   

Deo Karađorđeve i Tanaska Rajića bez vode

PANČEVO, 29. januar 2015. (TV Pančevo) – U petak 30. januara, bez vode će od 9 sati do završetka radova na vodovodnoj mreži biće žitelji Karađorđeve ulice, od Jove Maksina do Knićaninove, kao i stanovnici Ulice Tanaska Rajića, od Dimitrija Tucovića do Svetog Save.

   

Deo Strelišta bez vode zbog radova

PANČEVO, 21. januar 2015. (TV Pančevo) – Sutra od 9 do 14 sati zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će ostati potrošači u Ulici Stevana Sremca, od Prvomajske do Mike Petrovića Alasa, Ulica Mike Petrovića Alasa, od Veljka Petrovića do Stevana Sremca, i deo Ulice Ivana Cankara.

 

   

Savska 1 bez grejanja zbog kvara

PANČEVO, 10. januar 2015. (TV Pančevo) – Korisnici daljinskog grejanja u Savskoj 1 ostali su tokom popodneva bez grejanja zbog curenja na sekundarnom sistemu.

   

Zbog struje bez grejanja u Vojvođanskom bulevaru

 

PANČEVO, 31. decembar 2014. (TV Pančevo) – Iz JKP "Grejanje" javljaju da četiri ulaza na Kotežu II, u Vojvođanskom bulvaru od broja 18 do 22 nemaju grejanje zbog prekida ovog dela ulice u snabdevanju strujom iz ormana koji se nalazi u broju 26.