Servisna informacija

 

U nedelju Pančevo bez vode

PANČEVO, 30. septembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog remonta trafostanice na objektu postrojenja za proizvodnju vode, u nedelju, 4. oktobra, od 8 do 14 časova bez vode će biti ceo grad Pančevo i naseljena mesta Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac i Ivanovo, obavestilo je preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.

 

Kotež II u sredu bez tople vode

PANČEVO, 22. septembar 2015. (TV Pančevo) – Žitelji Koteža II sutra tokom prepodnevna neće imati toplu vodu zbog havarije na mreži. U JKP-u „Grejanje“ kažu da je tokom dana primećen veliki gubitak sanitarne vode u ovom delu grada, ali da nisu uspeli da otkriju gde je nastao kvar.

   

Havarija na trafostanici Kačarevo

PANČEVO, 10. septembar 2015. (TV Pančevo) – Elektrodistribucija Pančevo obaveštava potrošače da je došlo do velikog kvara na trafou trafostanice Kačarevo 110. Elektrodistribucija apeluje da se struja troši racionalno kako ne bi došlo do većih problema i restrikcije struje na teritoriji Pančeva.

   

Deo centra bez vode 20. avgusta

PANČEVO, 19. avgust 2015. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži, sutra, 20. avgusta, od 9 sati do završetka radova bez vode će biti žitelji ulica Milorada Bate Mihailovića 2a, b, c i d, zatim Vojvode Petra Bojovića od Vojvode Radomira Putnika do Žarka Fogaraša i Svetislava Kasapinovića od Vojvode Petra Bojovića do Žarka Zrenjanina.

   

Stevana Šupljikca 145 bez tople vode od 8 do 17 h

PANČEVO, 3. avgust 2015. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ obaveštava građane da će sutra, 4. avgusta, u periodu od 8 do 17 h obavljati radove na pranju izmenjivača u podstanici u Stevana Šupljikca 145. U ovom periodu korisnici će ostati bez tople vode.

   

Deo Tesle 31. jula bez vode

PANČEVO, 30. jul 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži sutra će deo naselja Tesla biti bez vode. U pitanju su ulice Kralja Milana Obrenovića, u delu od Kneza Mihaila Obrenovića do Stevana Šupljikca, potom Milivoja Blaznavca, Prote Mateje Nenadovića i Jovana Rajića.