Servisna informacija

 

Polasci ATP-a 1, 2. i 3. maja

PANČEVO, 30. april 2015. (TV Pančevo) – Autobusi ATP-a od danas, 30. aprila, prevoze putnike do Deliblatske peščare. Polazak prvi je u četvrtak u 18 sati sa Autobuske stanice, povratak iz Peska je u 19 sati. Prvog, drugog i trećeg maja autobusi za Devojački bunar kreću iz Pančeva sa Autobuske stanice u 7 sati i 20 minuta i u 18 sati, a povratak iz Devojačkog bunara je u 8 sati i 30 minuta i u 19 sati.

 

Četvorodnevno dežurstvo pančevačkih lekara

PANČEVO, 9. april 2015. (TV Pančevo) – Tokom predstojećih praznika, u petak, subotu, nedelju i ponedeljak, u Pančevu će biti dežurna ambulanta „Gornji grad“, koja će raditi od 7 do 19 sati. Ambulante u selima radiće od 7 do 12 časova, dok će lekari na Stomatologiji dežurati od 8 do 18 sati.

   

Deo Tesle bez vode

PANČEVO, 24. mart 2015. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u sredu, 25. marta, od 9 sati do završetka radova bez vode će ostati potrošači u Ulici Ljubomira Kovačevića, Stevana Šupljikca od Oslobođenja do Sime Čabraje, Sime Čabraje od Stevana Šupljikca do Kneza Mihajla Obrenovića, Petra Arbutine i Aksentija Maksimovića od Kneza Mihajla Obrenovića do Petra Arbutine.

 

   

Bez vode u delu Vojvođanskog bulevara

PANČEVO, 19. mart 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, 20. marta, od 9 sati do završetka radova, bez vode će biti potrošači u Vojvođanskom bulevaru, od Moše Pijade do Svetozara Miletića, kao i deo Ulice Svetozara Miletića.

   

Izmene u železničkom saobraćaju zbog radova

PANČEVO, 17. mart 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na izgradnji drugog koloseka između Pančeva i Beograda vozovi neće ići 17. i 18. marta u periodu od 10 do 15 časova.

   

Cisterna sa vodom kod vrtića „Bubamara“

PANČEVO, 24. februar 2015. (TV Pančevo) – Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su stanari Ulice Matije Gupca, i to u delu od Karađorđeve do Svetog Save.