Servisna informacija

 

Meštani Glogonja i Banatskog Novog Sela u toku noći ponovo će dobiti gas

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Kako Regionalna Radio-televizija Pančevo saznaje, zbog tehničkih problema došlo je do nestanka gasa u Glogonju i Banatskom Novom Selu. Mreža se puni i do kraja dana stanovnici ova dva naseljena mesta dobiće gas, saznajemo iz Javnog preduzeća „Srbija gas“.

 

Praznično radno vreme Doma zdravlja

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) – Za vreme praznika dežurne službe Doma zdravlja Pančevo radiće po sledećem rasporedu:

   

Besplatno parkiranje do ponedeljka

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) – Za vreme uskršnjih praznika, od danas do ponedeljka, neće biti kontrole naplate parkinga. Parking na Robnoj pijaci "Aerodrom" otvoren je danas i u subotu, a u nedelju i ponedeljak biće zatvoren. Pauk će za vreme praznika biti u pasivnom dežurstvu, obevaštavaju nadležni iz JKP-a "Higijena".

   

Neradni dani

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Uskršnji praznici se ove godine praznuju od petka. 14. aprila, zaključno s ponedeljkom, 17. aprilom, saopštilo je Ministarstvo rada. Praznik rada se praznuje prvog i drugog maja koji padaju u ponedeljak i utorak, navodi se u saopštenju.

   

Tretman suzbijanja komaraca

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Sledećeg utorka beogradski “Eko-san” obaviće tretman suzbijanja larvi komaraca u Pančevu, Jabuci, Glogonju, Vojlovici, Banatskom Brestovcu, Ivanovu, Starčevu i na kanalu Ponjavice. Tretman će se izvršiti sa zemlje preparatom Larvastop.

   

Akcija iznošenja kabastog smeća

PANČEVO, 7. april 2017. (TV Pančevo) – JKP „Higijena“ početkom nedelje započela je akciju iznošenja kabastog smeća. Sugrađani iz čijih ulica je otpad već odnošen, a nisu bili u prilici da ga iznesu ispred svojih kuća, imali su mogućnost da to urade danas jer su radnici "Higijene" dolazili po pozivu građana.