Servisna informacija

 

Nedostaje A pozitivna krvna grupa

PANČEVO, 26. maj 2017. (TV Pančevo) – Pančevačka Služba za transfuziju krvi poziva sve dobrovoljne davaoce, a naročito one sa A pozitivnom krvnom grupom da se odazovu pozivu, jer su zalihe svih krvnih grupa na minimumu.

 

ATP-om do Devojačkog bunara

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – ATP ovog vikenda uvodi sezonsku liniju prema Devojačkom bunaru. U subotu i nedelju autobusi kreću iz Pančeva u 10 sati povratak iz Peska je u 11 sati. Za prvomajske praznike polasci iz Pančeva su u 7 i 30 i u 18 sati, povratak iz Devojačkog bunara je u 8 i 30 i 19 časova.

   

Besplatan parking 1. i 2. maja

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – U vreme praznika (ponedeljak i utorak) radnici "Parking servisa" JKP "Higijena" neće kontrolisati naplatu parkiranja na zoniranim parkinzima u gradu. Zatvoreni parking na robnoj pijaci "Aerodrom" će raditi u utorak, 2. maja, dok će pauk biti u pasivnom dežurstvu uobičajenom u dane praznika.

   

Dežurstvo Doma zdravlja tokom praznika

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – Za predstojeće prvomajske praznike (1. i 2. maja) dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će imati sledeće radno vreme:

   

Meštani Glogonja i Banatskog Novog Sela u toku noći ponovo će dobiti gas

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Kako Regionalna Radio-televizija Pančevo saznaje, zbog tehničkih problema došlo je do nestanka gasa u Glogonju i Banatskom Novom Selu. Mreža se puni i do kraja dana stanovnici ova dva naseljena mesta dobiće gas, saznajemo iz Javnog preduzeća „Srbija gas“.

   

Praznično radno vreme Doma zdravlja

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) – Za vreme praznika dežurne službe Doma zdravlja Pančevo radiće po sledećem rasporedu: