Servisna informacija

 

Radovi u ulicama Žarka Zrenjanina i Žarka Fogaraša zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji

PANČEVO, 29. jun 2017. (TV Pančevo) – U toku su radovi zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Žarka Zrenjanina i Žarka Fogaraša, zbog ćega će ove ulice biti zatvorene za saobraćaj. Radnici JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu i uveliko rade na pronalaženju mesta havarije.

 

Raskrsnica ulica Ž.Zrenjanina i dr Ž.Fogaraša u subotu i nedelju zatvorena zbog radova

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) - Raskrsnica ulica Žarka Zrenjanina i dr Žarka Fogaraša će u subotu i nedelju biti zatvorena za saobraćaj zbog radova na sanaciji havarije na kišnoj kanalizaciji. Došlo je do urušavanja zidanog kolektora, pa je potrebno kišnu kanalizaciju prevezati na kolektor u Ulici Žarka Fogoraša. Prema planovima Vodovoda i kanalizacije radovi će biti završeni za dva dana.

   

Letnji red vožnje od 21. juna

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Na gradskim linijama ATP-a od 21. juna važi letnji, redukovani red vožnje. To znači da će autobusi ATP-a, saobraćati na 30 minuta u jutarnjem i popodnevnom špicu, a u ostalim delovima dana na sat vremena.

   

Zatvaranje ulica zbog Karnevala

 PANČEVO, 14. jun 2017. (TV Pančevo) - Povodom održavanja manifestacije “Internacionalni karneval Pančevo 2017’’, zbog programa na centralnoj bini, u petak, 16. juna, i u subotu, 17. juna, od 16 sati biće zatvorena Ulica kej Radoja Dakića od Ulice Nikole Tesle do Ulice Dr Svetislava Kasapinovića.

   

Rekonstrukcija Ulice 7.jula menja trasu linije 6

PANČEVO, 6. jun 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na rekonstrukciji Ulice 7. jula, od 1. juna izmenjena je trasa linije broj 6 Centar – Stelište – RNP. Produžena je u odnosu na redovnu, pa ima kašnjenja do 5 minuta u povratku autobusa ka gradu. U isto vreme ukinuta su po dva stajališta u ulicama 7. jula i Radivoja Koraća, a uvedena provremena u Ulici Svetozara Markovića i Ulici Jovana Bjelića kod vrtića.

   

Ulica Moše Pijade otvorena za saobraćaj

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Ulica Moše Pijade otvorena je za saobraćaj u petak 26. maja, a stanovnici ulica u kojima su se odvijali radovi na zameni vodovodnih cevi imaće bolji pritisak i protok vode, kažu iz Vodovoda. Vrednost radova je 98 hiljada evra, a obezbeđen je iz programa KFW banke.