Servisna informacija

 

Izmena režima saobraćaja u Skadarskoj ulici

PANČEVO, 5. februar 2016. (TV Pančevo) – Zbog radova na rekonstrukciji putnog prelaza pruge Beograd-Pančevo-Vršac, u Skadarskoj ulici kod Toplane saobraćaj se preusmerava od raskrsnice Moše Pijade i Stevana Šupljikca ulicama Stevana Šupljikca, Novoseljanski put i Vlasinskom ulicom. Skadarska ulica biće prohodna do Ohridske ulice.

 

Praznično radno vreme gradskih službi i prodavnica

PANČEVO, 31. decembar 2015. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće „ATP” u novogodišnjoj noći uvodi četiri vanredna polaska autobusa na liniji Pančevo‒Beograd. Autobusi iz Pančeva polaze u 30 minuta iza ponoći, zatim u 1.30, 2.30, 3.30 i 4.30, a iz Beograda u 1, 2, 3 i 4 sata.

   

Dežurne ambulante za novogodišnje praznike

PANČEVO, 30. decembar 2015. (TV Pančevo) – Za predstojeće praznike Dom zdravlja Pančevo obezbedio je dežurstva. Dežurna ambulanta je ambulanta „Gornji grad”, koja će raditi od 7 do 19 sati. Ambulante u selima dežuraće od 7 do 12 sati, Služba stomatologije radiće od 8 do 18 sati, dežurni pedijatri su u Školskom dispanzeru od 7 do 19 sati.

   

Prevoz ATP-om do Beograda u novogodišnjoj noći

PANČEVO, 30. decembar 2015. (TV Pančevo) – U novogodišnjoj noći ATP će prevoziti naše sugrađane za Beograd i iz Beograda do ranog jutra. Za Beograd autobusi kreću s Autobuske stanice na pola sata, dok je povratak iz Beograda planiran na pun sat. Tokom novogodišnjih praznika, 1, 2, 3. i 7. januara, na svim linijama važiće red vožnje predviđen za nedelju.
   

U četvrtak deo Tesle bez vode

PANČEVO, 23. decembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži, u četvrtak, 24. decembra, od 9 sati do završetka radova biće potrošači u Ulici Jovana Ristića i zgrada u Ulici kralja Milana Obrenovića broj 8, obaveštavaju iz JKP-a „Vodovod i kanalizacija”.

   

Otklonjen kvar na trafou u Stevice Jovanovića

PANČEVO, 20. decembar 2015. (TV Pančevo) – Kako saznaje RTV Pančevo, stanovnici dela Ulice Svetog Save i Karađorđeve danas su bili bez struje oko dva sata zbog dima koji se pojavio na niskonaponskom kablu u trafostanici koja se nalazi u Ulici Stevice Jovanovića.