Servisna informacija

 

Rekonstrukcija Ulice 7.jula menja trasu linije 6

PANČEVO, 6. jun 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na rekonstrukciji Ulice 7. jula, od 1. juna izmenjena je trasa linije broj 6 Centar – Stelište – RNP. Produžena je u odnosu na redovnu, pa ima kašnjenja do 5 minuta u povratku autobusa ka gradu. U isto vreme ukinuta su po dva stajališta u ulicama 7. jula i Radivoja Koraća, a uvedena provremena u Ulici Svetozara Markovića i Ulici Jovana Bjelića kod vrtića.

 

Ulica Moše Pijade otvorena za saobraćaj

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Ulica Moše Pijade otvorena je za saobraćaj u petak 26. maja, a stanovnici ulica u kojima su se odvijali radovi na zameni vodovodnih cevi imaće bolji pritisak i protok vode, kažu iz Vodovoda. Vrednost radova je 98 hiljada evra, a obezbeđen je iz programa KFW banke.

   

Nedostaje A pozitivna krvna grupa

PANČEVO, 26. maj 2017. (TV Pančevo) – Pančevačka Služba za transfuziju krvi poziva sve dobrovoljne davaoce, a naročito one sa A pozitivnom krvnom grupom da se odazovu pozivu, jer su zalihe svih krvnih grupa na minimumu.

   

ATP-om do Devojačkog bunara

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – ATP ovog vikenda uvodi sezonsku liniju prema Devojačkom bunaru. U subotu i nedelju autobusi kreću iz Pančeva u 10 sati povratak iz Peska je u 11 sati. Za prvomajske praznike polasci iz Pančeva su u 7 i 30 i u 18 sati, povratak iz Devojačkog bunara je u 8 i 30 i 19 časova.

   

Besplatan parking 1. i 2. maja

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – U vreme praznika (ponedeljak i utorak) radnici "Parking servisa" JKP "Higijena" neće kontrolisati naplatu parkiranja na zoniranim parkinzima u gradu. Zatvoreni parking na robnoj pijaci "Aerodrom" će raditi u utorak, 2. maja, dok će pauk biti u pasivnom dežurstvu uobičajenom u dane praznika.

   

Dežurstvo Doma zdravlja tokom praznika

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – Za predstojeće prvomajske praznike (1. i 2. maja) dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će imati sledeće radno vreme: