Servisna informacija

 

Akcija iznošenja kabastog smeća

PANČEVO, 7. april 2017. (TV Pančevo) – JKP „Higijena“ početkom nedelje započela je akciju iznošenja kabastog smeća. Sugrađani iz čijih ulica je otpad već odnošen, a nisu bili u prilici da ga iznesu ispred svojih kuća, imali su mogućnost da to urade danas jer su radnici "Higijene" dolazili po pozivu građana.

 

Zatvara se Ulica Moše Pijade

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Za subotu je planiran početak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Moše Pijade. Radovi će se izvoditi u 4 faze, tako da će od subote u 8 sati za saobraćaj biti zavoren deo od Ulice Svetog Save do Karađorđeve. Nakon što u ovom delu ulice završe radovе, izvođači nastavljaju sa poslom u delu ulice od Karađorđeve do Ulice Branka Radičevića. Predviđeno je da se radovi završe do kraja aprila.

   

Normalizacija saobraćaja u Dimitrija Tucovića

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Od sutra od 9 časova, otvorena za saobraćaj cela Ulica Dimitrija Tucovića, posle rekonstrukcije vodovodne mreže.

   

Deo naselja "Misa" sutra bez vode

PANČEVO, 7. mart 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, od 9 sati pa do završetka radova bez vode će biti potrošači jednog dela naselja Misa. Kako su saopštili iz JKP „Vodovod i kanalizacija“, bez vode će biti potrošači u Kopaoničkoj ulici, Bukuljskoj, Cerskoj, Jastrebačkoj, Osogovskoj, Gornjačkoj, Bačvanskoj, Šarplaninskoj ulici, Ozrenskoj, Velebitskoj i Oplenačkoj ulici. Cisterna sa vodom za piće tokom izvođenja radova biće u pokretu kroz deo naselja koji neće imati vode.

   

ATP: Ponovo redovni zimski red vožnje

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Autobusi ATP-a od danas saobraćaju po redovnom zimskom redu vožnje, jer završen je zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola.

   

Sajt RTV Pančevo sporiji zbog radova na IT mreži

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – U periodu od nekoliko sati posle 13 sati moguće je da će doći do zastoja u radu sajta RTV Pančevo zbog radova na IT mreži.