Servisna informacija

 

Počela isplata penzija

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) – Za sve penzionere koji penzije primaju na kućne adrese i na šalterima pošta isplata počinje danas, 10. jula, i trajaće pet radnih dana, dok će penzioneri koji svoja primanja dobijaju putem tekućih računa penzije moći da pdignu u utorak, 11. jula.

 

Promena trase

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova u Ulici Moše Pijade izmenjena je trasa autobuske linije 14, koja saobraća na relaciji Kotež-Omoljica. Promenjeno je početno stajalište, pa sada autobus polazi iz naselja Kotež 1 prema Omoljici, a ne sa Koteža 2. Planirano je da radovi traju dva meseca.

   

Izmenjena trasa saobraćanja autobusa na liniji 14

PANČEVO, 5. jul 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova u Ulici Moše Pijade u delu od Sinđelićeve do Ulice Svetog Save, biće izmenjena trasa saobraćanja autobusa na liniji broj 14.

   

Radovi u ulicama Žarka Zrenjanina i Žarka Fogaraša zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji

PANČEVO, 29. jun 2017. (TV Pančevo) – U toku su radovi zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Žarka Zrenjanina i Žarka Fogaraša, zbog ćega će ove ulice biti zatvorene za saobraćaj. Radnici JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu i uveliko rade na pronalaženju mesta havarije.

   

Raskrsnica ulica Ž.Zrenjanina i dr Ž.Fogaraša u subotu i nedelju zatvorena zbog radova

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) - Raskrsnica ulica Žarka Zrenjanina i dr Žarka Fogaraša će u subotu i nedelju biti zatvorena za saobraćaj zbog radova na sanaciji havarije na kišnoj kanalizaciji. Došlo je do urušavanja zidanog kolektora, pa je potrebno kišnu kanalizaciju prevezati na kolektor u Ulici Žarka Fogoraša. Prema planovima Vodovoda i kanalizacije radovi će biti završeni za dva dana.

   

Letnji red vožnje od 21. juna

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Na gradskim linijama ATP-a od 21. juna važi letnji, redukovani red vožnje. To znači da će autobusi ATP-a, saobraćati na 30 minuta u jutarnjem i popodnevnom špicu, a u ostalim delovima dana na sat vremena.