Servisna informacija

 

Akcija uklanjanja kabastog otpada do 27. oktobra

PANČEVO, 10.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Desetu godinu za redom Javno-komunalno preduzeće "Higijena" organizuje godišnje dve akcije uklanjanja kabastog otpada u aprilu i oktobru. Sakupljanje i odnošenje biće organizovano do 27. oktobra.

 

27. jula tretman suzbijanja komaraca

PANČEVO, 25. jul 2017. (TV Pančevo) – Zavod za DDD „EKO-SAN“, izvršiće tretman suzbijanja odraslih komaraca, na teritoriji Grada Pančeva, 27.jula, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi. Tretman će biti izveden uređajima sa zemlje i trajaće od 19.00 do 22.00 časova. U pojedinim delovima grada biće izvršeno suzbijanje komaraca zadimljavanjem. Mole se pčelari da preduzmu sve neophodne mere zaštite pčela.

   

Počela isplata penzija

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) – Za sve penzionere koji penzije primaju na kućne adrese i na šalterima pošta isplata počinje danas, 10. jula, i trajaće pet radnih dana, dok će penzioneri koji svoja primanja dobijaju putem tekućih računa penzije moći da pdignu u utorak, 11. jula.

   

Promena trase

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova u Ulici Moše Pijade izmenjena je trasa autobuske linije 14, koja saobraća na relaciji Kotež-Omoljica. Promenjeno je početno stajalište, pa sada autobus polazi iz naselja Kotež 1 prema Omoljici, a ne sa Koteža 2. Planirano je da radovi traju dva meseca.

   

Izmenjena trasa saobraćanja autobusa na liniji 14

PANČEVO, 5. jul 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova u Ulici Moše Pijade u delu od Sinđelićeve do Ulice Svetog Save, biće izmenjena trasa saobraćanja autobusa na liniji broj 14.

   

Radovi u ulicama Žarka Zrenjanina i Žarka Fogaraša zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji

PANČEVO, 29. jun 2017. (TV Pančevo) – U toku su radovi zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Žarka Zrenjanina i Žarka Fogaraša, zbog ćega će ove ulice biti zatvorene za saobraćaj. Radnici JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu i uveliko rade na pronalaženju mesta havarije.