Servisna informacija

 

Deo Moše Pijade bez javnog osvetljenja do petka

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Ulici Moše Pijade u Pančevu, na potezu od Sinđelićeve do kružnog toka na Kotežu I, neće biti javnog osvetljenja do petka, 15. decembra, zato što Elektrodistribucija Pančevo izvodi radove na zameni stubova i vazdušne ulične niskonaponske mreže u Ulici Moše Pijade, od ulice Sinđelićeve do kružnog toka na Kotežu I u Pančevu.

 

Trećeg decembra bez vode celo Pančevo i pet naseljenih mesta

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog remonta trafo stanica na objektu postrojenja za proizvodnju vode u nedelju, 3. decembra od 8 do 14 časova grad Pančevo i naseljena mesta: Starčevo, Omoljica, Ivanovo, Banatski Brestovac i Kačarevo neće imati vode, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

   

Nova trasa "četrnaestice" zbog radova

PANČEVO, 20. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ulica Moše Pijade u delu od Sinđelićeve do Ulice Svetog Save zatvorena je za saobraćaj od 20. do 27. oktobra. Ulica je zatvorena zbog završetka svih radova na prevezivanju potisnog voda crpne stanice za fekalnu kanalizaciju u Ulici Moše Pijade, kaže direktor JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ Aleksandar Radulović. Zbog toga će doći i do izmene trase kretanja gradske linije 14.

   

Akcija uklanjanja kabastog otpada do 27. oktobra

PANČEVO, 10.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Desetu godinu za redom Javno-komunalno preduzeće "Higijena" organizuje godišnje dve akcije uklanjanja kabastog otpada u aprilu i oktobru. Sakupljanje i odnošenje biće organizovano do 27. oktobra.

   

27. jula tretman suzbijanja komaraca

PANČEVO, 25. jul 2017. (TV Pančevo) – Zavod za DDD „EKO-SAN“, izvršiće tretman suzbijanja odraslih komaraca, na teritoriji Grada Pančeva, 27.jula, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi. Tretman će biti izveden uređajima sa zemlje i trajaće od 19.00 do 22.00 časova. U pojedinim delovima grada biće izvršeno suzbijanje komaraca zadimljavanjem. Mole se pčelari da preduzmu sve neophodne mere zaštite pčela.

   

Počela isplata penzija

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) – Za sve penzionere koji penzije primaju na kućne adrese i na šalterima pošta isplata počinje danas, 10. jula, i trajaće pet radnih dana, dok će penzioneri koji svoja primanja dobijaju putem tekućih računa penzije moći da pdignu u utorak, 11. jula.