Servisna informacija

 

PIO Fond radi i u subotu 30. decembra

 

PANČEVO, 26. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zaposleni u PIO Fondu radiće i u subotu 30. decembra kako bi primili sve zahteve za odlazak žena u penziju koje ispunjavaju uslove za starosnu i prevremenu starosnu penziju. Žene koje imaju 61 godinu i šest meseci života i najmanje 15 godina radnog staža, do kraja godine treba da raskinu radni odnos, podnesu zahtev PIO Fondu za odlazak u penziju, jer već od naredne godine u penziju će moći tek sa 62 godine života.

 

Radovi u Miloša Obrenovića, naizmenično propuštanje vozila

PANČEVO, 13. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog očuvanja bezbednosti drumskog i železničkog saobraćaja, u petak, 15. decembra, od sedam do 19 sati, biće izvedeni radovi u Ulici Miloša Obrenovića ka Bavaništanskom putu na mestu ukrštanja sa prugom.

   

Stevana Šupljikca 139-147 bez tople vode

PANČEVO, 13. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži „Grejanje“ neće isporučivati toplu vodu u periodu od devet do 14 časova u Ulici Stevana Šupljikca od broja 139 do broja 147 danas, sutra i prekosutra.

   

Deo Moše Pijade bez javnog osvetljenja do petka

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Ulici Moše Pijade u Pančevu, na potezu od Sinđelićeve do kružnog toka na Kotežu I, neće biti javnog osvetljenja do petka, 15. decembra, zato što Elektrodistribucija Pančevo izvodi radove na zameni stubova i vazdušne ulične niskonaponske mreže u Ulici Moše Pijade, od ulice Sinđelićeve do kružnog toka na Kotežu I u Pančevu.

   

Trećeg decembra bez vode celo Pančevo i pet naseljenih mesta

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog remonta trafo stanica na objektu postrojenja za proizvodnju vode u nedelju, 3. decembra od 8 do 14 časova grad Pančevo i naseljena mesta: Starčevo, Omoljica, Ivanovo, Banatski Brestovac i Kačarevo neće imati vode, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

   

Nova trasa "četrnaestice" zbog radova

PANČEVO, 20. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ulica Moše Pijade u delu od Sinđelićeve do Ulice Svetog Save zatvorena je za saobraćaj od 20. do 27. oktobra. Ulica je zatvorena zbog završetka svih radova na prevezivanju potisnog voda crpne stanice za fekalnu kanalizaciju u Ulici Moše Pijade, kaže direktor JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ Aleksandar Radulović. Zbog toga će doći i do izmene trase kretanja gradske linije 14.