Servisna informacija

 

Rata za porez u sredu

PANČEVO, 10. februar 2018. (TV Pančevo) – Prva rata poreza na imovinu za 2018. dospeva na naplatu 14. februara. Uplatnice su dostavljene na oko 42.650 adresa, koliko ima poreskih obeznika na teritoriji grada. Oni bi trebalo da u roku plate obračunat porez, jer kamate na neplaćena dugovanja nisu male, poručuju iz Sekretarijata za poresku administraciju Pančeva.

 

Vazduh u Pančevu treće kategorije

 

PANČEVO, 4. februar 2018. (TV Pančevo) – Kvalitet vazduha u Pančevu spada u III kategoriju. Najveći zagađivač vazduha u Pančevu su PM 10 čestice, zbog toga što još uvek ima veliki broj individualnih ložišta koje koriste čvrsto gorivo. Kako bi se situacija popravila, i ove godine u budžetu grada odvojena su sredstva za pomoć građanika koji žele da se priključe na distruibutivnu gasnu mrežu.

   

Dežurne ambulante za Božić

PANČEVO, 5. januar 2018. (TV Pančevo) – Za predstojeće božićne praznike, 6. i 7. januara, dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će imati sledeće radno vreme:

   

PIO Fond radi i u subotu 30. decembra

 

PANČEVO, 26. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zaposleni u PIO Fondu radiće i u subotu 30. decembra kako bi primili sve zahteve za odlazak žena u penziju koje ispunjavaju uslove za starosnu i prevremenu starosnu penziju. Žene koje imaju 61 godinu i šest meseci života i najmanje 15 godina radnog staža, do kraja godine treba da raskinu radni odnos, podnesu zahtev PIO Fondu za odlazak u penziju, jer već od naredne godine u penziju će moći tek sa 62 godine života.

   

Radovi u Miloša Obrenovića, naizmenično propuštanje vozila

PANČEVO, 13. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog očuvanja bezbednosti drumskog i železničkog saobraćaja, u petak, 15. decembra, od sedam do 19 sati, biće izvedeni radovi u Ulici Miloša Obrenovića ka Bavaništanskom putu na mestu ukrštanja sa prugom.

   

Stevana Šupljikca 139-147 bez tople vode

PANČEVO, 13. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži „Grejanje“ neće isporučivati toplu vodu u periodu od devet do 14 časova u Ulici Stevana Šupljikca od broja 139 do broja 147 danas, sutra i prekosutra.