Servisna informacija

 

Besplatan parking 1. i 2. maja

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – U vreme praznika (ponedeljak i utorak) radnici "Parking servisa" JKP "Higijena" neće kontrolisati naplatu parkiranja na zoniranim parkinzima u gradu. Zatvoreni parking na robnoj pijaci "Aerodrom" će raditi u utorak, 2. maja, dok će pauk biti u pasivnom dežurstvu uobičajenom u dane praznika.

 

Dežurstvo Doma zdravlja tokom praznika

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – Za predstojeće prvomajske praznike (1. i 2. maja) dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će imati sledeće radno vreme:

   

Meštani Glogonja i Banatskog Novog Sela u toku noći ponovo će dobiti gas

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Kako Regionalna Radio-televizija Pančevo saznaje, zbog tehničkih problema došlo je do nestanka gasa u Glogonju i Banatskom Novom Selu. Mreža se puni i do kraja dana stanovnici ova dva naseljena mesta dobiće gas, saznajemo iz Javnog preduzeća „Srbija gas“.

   

Praznično radno vreme Doma zdravlja

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) – Za vreme praznika dežurne službe Doma zdravlja Pančevo radiće po sledećem rasporedu:

   

Besplatno parkiranje do ponedeljka

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) – Za vreme uskršnjih praznika, od danas do ponedeljka, neće biti kontrole naplate parkinga. Parking na Robnoj pijaci "Aerodrom" otvoren je danas i u subotu, a u nedelju i ponedeljak biće zatvoren. Pauk će za vreme praznika biti u pasivnom dežurstvu, obevaštavaju nadležni iz JKP-a "Higijena".

   

Neradni dani

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Uskršnji praznici se ove godine praznuju od petka. 14. aprila, zaključno s ponedeljkom, 17. aprilom, saopštilo je Ministarstvo rada. Praznik rada se praznuje prvog i drugog maja koji padaju u ponedeljak i utorak, navodi se u saopštenju.