Servisna informacija

 

Raskopan centar grada zbog postavljanja gasovoda, sledeći Kotež

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Radovi na gasifikaciji Pančeva su počeli pre nekoliko meseci, a trenutno se radi centar grada. Prema rečima gradonačelnika, završetak se očekuje na jesen.

 

Zatvorene ulice 15. i 16. juna zbog održavanja Karnevala

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Obaveštavamao javnost o izmeni režima saobraćaja i zatvaranju ulica povodom međunarodne i gradske manifestacije "Internacionalni karneval Pančevo 2018":

   

Kvar na predajniku na Avali

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Zbog kvara na predajniku na Avali signal regionalne RTV Pančevo ne vidi se kod korisnika koji imaju set up box uređaje. Očekuje se da kvar bude uklonjen.

   

Voda u Vršcu ispravna!

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – JKP „Drugi oktobar“ apeluje na svoje potrošače da ne reaguju na dezinformacije o neispravnoj vodi.

   

Cisterna u Veljka Vlahovića i Cvijićevoj

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreżi do večernjih sati u naselju Strelište slabiji je pritisak od uobičajenog. Radovi su u toku. Iz Vodovoda obaveštavaju građane Strelište da će cisterna sa pijaćom vodom prolaziti kroz ulice Veljka Vlahovića i Cvijićevu u kontinuitetu sve dok bude slabiji pritisak vode.

   

Kačarevo od 22 h bez vode

PANČEVO, 26. maj 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u 22 h ostati naseljeno mesto Kačarevo. Radovi će se završiti u ranim jutarnjim časovima.