Servisna informacija

 

Cisterna u Veljka Vlahovića i Cvijićevoj

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreżi do večernjih sati u naselju Strelište slabiji je pritisak od uobičajenog. Radovi su u toku. Iz Vodovoda obaveštavaju građane Strelište da će cisterna sa pijaćom vodom prolaziti kroz ulice Veljka Vlahovića i Cvijićevu u kontinuitetu sve dok bude slabiji pritisak vode.

 

Kačarevo od 22 h bez vode

PANČEVO, 26. maj 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u 22 h ostati naseljeno mesto Kačarevo. Radovi će se završiti u ranim jutarnjim časovima.

   

Etilen pokreće proizvodnju

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – HIP Petrohemija nakon jednomesečnog zastoja ulazi u proces pokretanja proizvodnje. Danas i sutra će biti pokrenute startne aktivnosti u fabrici Etilen. Očekuje se pokretanje proizvodnje u fabrikama polietilen visoke gustine i Polietilena niske gustine.

   

Zbog radova na elektromreži RTV Pančevo sutra bez struje od 9 do 11.30

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na elektromreži na potamišju, zgrada RTV Pančevo će u četvrtak, 10. maja, od 9 do 11 sati i 30 minuta biti bez struje. U tom vremenskom intervalu nećemo emitovati program.

   

Vodovod: Isključenja za 10. maj zbog radova

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na sanaciji havarije bez vode će 10. maja 2018. od 10 sati ostati potez od Żestićeve do Marka Kraljevića, naselje Tip Stanko i zgrade Pepeljare. Vode neće biti do završetka sanacije havarije.

   

Havarija na vodovodnoj mreži

PANČEVO, 14. april 2018. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreżi bez vode su ostale sledeće ulice: Stara Kozaračka,Osogovska,Gornjačka,Bukuljska,Cerska,Jastrebačka,Kopaonička i Šarplaninska. Sanacija havarije je u toku. Ne moźemo predvideti vreme završetka radova na sanaciji zbog obima havarije.