Servisna informacija

 

Letnji red vožnje od 21. juna

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Na gradskim linijama ATP-a od 21. juna važi letnji, redukovani red vožnje. To znači da će autobusi ATP-a, saobraćati na 30 minuta u jutarnjem i popodnevnom špicu, a u ostalim delovima dana na sat vremena.

 

Zatvaranje ulica zbog Karnevala

 PANČEVO, 14. jun 2017. (TV Pančevo) - Povodom održavanja manifestacije “Internacionalni karneval Pančevo 2017’’, zbog programa na centralnoj bini, u petak, 16. juna, i u subotu, 17. juna, od 16 sati biće zatvorena Ulica kej Radoja Dakića od Ulice Nikole Tesle do Ulice Dr Svetislava Kasapinovića.

   

Rekonstrukcija Ulice 7.jula menja trasu linije 6

PANČEVO, 6. jun 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na rekonstrukciji Ulice 7. jula, od 1. juna izmenjena je trasa linije broj 6 Centar – Stelište – RNP. Produžena je u odnosu na redovnu, pa ima kašnjenja do 5 minuta u povratku autobusa ka gradu. U isto vreme ukinuta su po dva stajališta u ulicama 7. jula i Radivoja Koraća, a uvedena provremena u Ulici Svetozara Markovića i Ulici Jovana Bjelića kod vrtića.

   

Ulica Moše Pijade otvorena za saobraćaj

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Ulica Moše Pijade otvorena je za saobraćaj u petak 26. maja, a stanovnici ulica u kojima su se odvijali radovi na zameni vodovodnih cevi imaće bolji pritisak i protok vode, kažu iz Vodovoda. Vrednost radova je 98 hiljada evra, a obezbeđen je iz programa KFW banke.

   

Nedostaje A pozitivna krvna grupa

PANČEVO, 26. maj 2017. (TV Pančevo) – Pančevačka Služba za transfuziju krvi poziva sve dobrovoljne davaoce, a naročito one sa A pozitivnom krvnom grupom da se odazovu pozivu, jer su zalihe svih krvnih grupa na minimumu.

   

ATP-om do Devojačkog bunara

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – ATP ovog vikenda uvodi sezonsku liniju prema Devojačkom bunaru. U subotu i nedelju autobusi kreću iz Pančeva u 10 sati povratak iz Peska je u 11 sati. Za prvomajske praznike polasci iz Pančeva su u 7 i 30 i u 18 sati, povratak iz Devojačkog bunara je u 8 i 30 i 19 časova.